kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KKFjaXtzIqw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 neco je fakt husty se clovek zacne i bat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Fuj, to je hustý, nejhorší na tom je, že se tam fakt takhle jezdí. Kámoš tam nedávno byl. Přejít silnici i kdyby po přechodu, tak to je o život, přesně jako na některých ukázkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 myslíte, že tam maj ty komunisti taky andělíčky strážníčky ? Protože ty se teda museli nadřít ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ale jen přijeď, z Prahy pojedem v koloně a zpátky můžem taky, tak se mezi nás schováš s tím jedním nemocným očičkem (xenonem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Máš ještě obrysovku ne? takových potkávám dnes a denně. jestli pak to není spíš výmluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Nezapomeňte banáni, že zejtra se sejdeme v Krušárně na dejchánku Já dorazím o chlup později, tak na mě počkejte se žrádlem (platí zejména pro Koktu, sežere co vidí a ještě minule koukal Ozákovi do talíře) Editováno: 17. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 na benzínku taky dorazím. Jen mám po dnešku auto kamuflovaný... . A mýt to nebudu, pojedu inkognito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 jak jsem jel domu, tak prselo, takze uz to mam zase spinavy, no to bych se po... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 jéééé a já myslel, že pojedu před tebou a pokropím tě trošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 A hele, samej špindíra. To asi pojedu sólo, ať mi neděláte ostudu. Já to stihnul dojet domů ještě za sucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 pawouku ty hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ale co, ona bude stejně tma, tak to nikdo nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Já to mám taky zasraný jak jetel.....a to jsem to před tejdnem myl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 jo to je vlastne pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Dotaz. Jak to myjete. Ruco, vabkou nebo jezdite na kartace? Ja svoje only hand. Za jiz skoro rok modrak stale kartace nevide. Chci mit porad vystavni lak. Jsem ovsem zvedav jak dlouho to vydrzim. Ono hlavne v zime je to trochu ocistec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Dotaz dve. Pri potrebe podrazeni a zatopeni pod kotlem podrazujete s meziplynem ? Jinak muze to mit negativni vliv na nejakou soucastku vozu? Myslim hlavne TSI. U O1 jsem to tak praktikoval, ovsem ve 140 tis mi odesel slavny dvouhmotny setrvak. Sice nevin jestli to bylo tim ale preci. Jinak TSI ma vubec jaky setrvak nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Tak si to užijte hoši!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 odpověď dotaz 1: Auto meju pouze ručně kvůli mikroškrábancům z myčky. V zimě jezdím na ruční mytí, postříkaj pěnou, nechaj působit a oplach wapkou. odpověď dotaz 2: Řadím bez meziplynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Dotaz. Jak to myjete. Ruco, vabkou nebo jezdite na kartace? Ja svoje only hand. Za jiz skoro rok modrak stale kartace nevide. Chci mit porad vystavni lak. Jsem ovsem zvedav jak dlouho to vydrzim. Ono hlavne v zime je to trochu ocistec. já už nebyl v myčce tak od roku 2005, kdy jsem koupil OII kombi. Meju to převážně tlakovou vapkou. Teď ale ta bílá je neštěstí, protože i z vapky je to viditelně špinavý. Tak to holt občas domeju ručně. Je ale fakt, že ty auta mají takhle trvale krásnej lak, jako by to vyjelo právě z fabriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 dotaz 1: Auto myju pouze ručně, protože mám možnost toto dělat v práci pěkně v teple celoročně. dotaz 2: Řadím bez meziplynu, nemám náklaďák, tak není důvod dávat meziplyn. Jinak na západním okraji Prahy je momentálně hustá mlha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 meziplyn to se řadilo jen za dob 120 ne? Taky růčo, wapkou umeju ty sračky a pak to vezmu: šampon: chemical guys Mr. Pink rukavice: Dodo Juice Tribble Mitt nebo nějakou z ovce Vezmu to rozprašovačem mokrým voskem a nakonec ručníkem na auta a je to úžasný clay + lubri a nějaký lepší vosk si nechám na jindy! Jinak když jsem měl černoty a šmudlal to jelenicí tak ty microšrábance byli hned! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Když je čas umývám ručně. V nouzi kartáče na Shellce. Podřazuji většinou s meziplynem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-superb-2013-1-8-tsi-4x4-stejna-a-prece-jina/?3 Doporucuji mrknou na video kde ridi p. Janda, ktereho ja povazuji za Pana ridice s velkym P. Je videt ze podrazuje z meziplynem. Tady samy zavodnik a divi se. Motosmane vysvetli jim o co jde. Dnes neni potreba kvuli absenci synchronu v prevodovce radit s meziplyny jak nahoru tak dolu jak tomu byvalo u starych nakladaku. Popr. U podrazovani u 120 aby tam clovek tu rychlost vubec narval. Dnes moderni auta sice nevyzaduji podrazovani s meziplynem. S pouzitim meziplynu je to vsak efektnejsi ve zrychleni. Kdyz clovek podrazuje bez tak mu klesnou otacky a prerazenim na nizsi stupen se diky kompresi auto zbrzdi. S meziplynem se motor drzi porad v otackach i diky roztocenemu setrvaku a tak auto nezpomali navic se drzi v efektivnejsich otackach a zrychleni je tak vetsi nez bez meziplynu. Zase je fakt ze dnes s turbobenziny kdy tahnou od spoda uz to treba neni tak vyrazne, ale porad je to znat. Editováno: 18. leden 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) Co se myti tyce jsem rad ze nejsem divne a nejsem v tomto sam :-) Pawouku to jsi stastny muz. Jedine co je blbe ze podvozek si clovek sam neumeje. To resim vzdy na jare horkou vabkou na rampe ze znamosti na jedne soukrome mycce kde se myji nakladaky. Editováno: 18. leden 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky