Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nezapomeňte banáni, že zejtra se sejdeme v Krušárně na dejchánku ;)

Já dorazím o chlup později, tak na mě počkejte se žrádlem ;)  (platí zejména pro Koktu, sežere co vidí a ještě minule koukal Ozákovi do talíře) 

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz dve. Pri potrebe podrazeni a zatopeni pod kotlem podrazujete s meziplynem ? Jinak muze to mit negativni vliv na nejakou soucastku vozu? Myslim hlavne TSI. U O1 jsem to tak praktikoval, ovsem ve 140 tis mi odesel slavny dvouhmotny setrvak. Sice nevin jestli to bylo tim ale preci. Jinak TSI ma vubec jaky setrvak nevite?

Odkaz ke komentáři

Dotaz. Jak to myjete. Ruco, vabkou nebo jezdite na kartace? Ja svoje only hand. Za jiz skoro rok modrak stale kartace nevide. Chci mit porad vystavni lak. Jsem ovsem zvedav jak dlouho to vydrzim. Ono hlavne v zime je to trochu ocistec.

já už nebyl v myčce tak od roku 2005, kdy jsem koupil OII kombi. Meju to převážně tlakovou vapkou. Teď ale ta bílá je neštěstí, protože i z vapky je to viditelně špinavý. Tak to holt občas domeju ručně. Je ale fakt, že ty auta mají takhle trvale krásnej lak, jako by to vyjelo právě z fabriky. 

Odkaz ke komentáři

dotaz 1:  Auto myju pouze ručně, protože mám možnost toto dělat v práci pěkně v teple celoročně.  

dotaz 2:  Řadím bez meziplynu, nemám náklaďák, tak není důvod dávat meziplyn. :kol-28:

Jinak na západním okraji Prahy je momentálně hustá mlha. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

meziplyn to se řadilo jen za dob 120 ne? :kol-28:

Taky růčo, wapkou umeju ty sračky a pak to vezmu:

šampon: chemical guys Mr. Pink

rukavice: Dodo Juice Tribble Mitt nebo nějakou z ovce

Vezmu to rozprašovačem mokrým voskem a nakonec ručníkem na auta a je to úžasný :kol-47:

clay + lubri a nějaký lepší vosk si nechám na jindy!

Jinak když jsem měl černoty a šmudlal to jelenicí tak ty microšrábance byli hned!

Odkaz ke komentáři

http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-superb-2013-1-8-tsi-4x4-stejna-a-prece-jina/?3

Doporucuji mrknou na video kde ridi p. Janda, ktereho ja povazuji za Pana ridice s velkym P. Je videt ze podrazuje z meziplynem. Tady samy zavodnik a divi se. Motosmane vysvetli jim o co jde. Dnes neni potreba kvuli absenci synchronu v prevodovce radit s meziplyny jak nahoru tak dolu jak tomu byvalo u starych nakladaku. Popr. U podrazovani u 120 aby tam clovek tu rychlost vubec narval. Dnes moderni auta sice nevyzaduji podrazovani s meziplynem. S pouzitim meziplynu je to vsak efektnejsi ve zrychleni. Kdyz clovek podrazuje bez tak mu klesnou otacky a prerazenim na nizsi stupen se diky kompresi auto zbrzdi. S meziplynem se motor drzi porad v otackach i diky roztocenemu setrvaku a tak auto nezpomali navic se drzi v efektivnejsich otackach a zrychleni je tak vetsi nez bez meziplynu. Zase je fakt ze dnes s turbobenziny kdy tahnou od spoda uz to treba neni tak vyrazne, ale porad je to znat.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Co se myti tyce jsem rad ze nejsem divne a nejsem v tomto sam :-)

Pawouku to jsi stastny muz. Jedine co je blbe ze podvozek si clovek sam neumeje. To resim vzdy na jare horkou vabkou na rampe ze znamosti na jedne soukrome mycce kde se myji nakladaky.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...