Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

presne, kokta nas zve :kol-31:

jinak jeste k tomu avataru - menit se mi nechce - zatim :)

a tu kabelaz clovece se mi nejak nedari najit. Nejsem si ani nejak jistej, jestli to prodavaji jako komplet dil od skodovky, nebo jesli si to clovek musi dodelavat nejak sam... :(

Vloženo

nevím no, jestli si nechat zvýšit výkon.. stejně reklamace u ŠA fungují nahovno.... už vidím, jak se mě něco stane s převodovkou/motorem a řeknou, že sem s autem špatně jezdil a často měnil olej a neměl longlife...

Vloženo

Kdyby to bylo za "drobný" tak bych jel taky, alespoň bych zjistil jak jsem na tom po 3 letech po chipu...

Nebo kdyby někdo domluvil nějakou hromadnou cenu, možná by to šlo Kokto ne?

Vloženo

To jsem našel už dřív, já myslel že to bude mít nějaké svoje označení. Jinak má to cenu kupovat? Jaké je využití na Columbu? Nemam BT jen jsem to chtěl kvůli ovládání, má to nějaké funkce za které se to oplatí koupit?

Vloženo

Nevíte někdo o BT modulu za rozumnou cenu? třeba z nějakého bouraného auta, nebo tak něco... že bych to případně udělal už celý, jen se v tom moc nevyznam, na bazarech se toho občas povaluje dost, ale ne všechny ty jednotky podporujou Androidy...

Vloženo

já sem zase dostal od autorizáku stadardní odpověd(vlastnost to už bylo v saloně): že pry na reklamaci pracují s ŠA že mam vydržet ještě :D :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...