Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to víš, to by ozi nechtěl, protože to není v myslivcovi :) daleko lepší jeho vrska :)

prej přežil.... na co mít tak doprdele v RS6 kufr jak v transporteru :) i takhle je velkej.... a keci o designu nechci slyšet :)  

a ještě vlastně ta RS6 nemá vypínání válcu a start stoip, v praze na zastávce v kobylysech tam na světlech zastavilo cayen turbo a zdechlo mu to, já se mlátil smíchy :D

RS6 ma malej kufr, ale v kombiku se me libi, kokto, ja chapu ze se svejma 150cm nemusis vubec myslet prakticky, ale ja to proste tak nemam... :kol-138:

já myslím prakticky, když potřebuji kufr, tak si půjčim sprintera s korbou nebo trandáka a mám pořádnej prostor a ne tyhle vaše kombajny kam stejně dáš hovno oproti tamtomu...

aha, takže A6 avant má více místa vpředu jo? :)

A6 ma vice mista na zadnich sedackach - mysleno prostor nad hlavou, coz pro me je treba problem v Lift supu, Mondeu, Passatu i A6 - vzadu si proste nemuzu normalne sednout.

a dalsi vec ja mam moznost pujcit si dodavku jen na jihu v Praze je to problem, musim to resit vetsinou nejak pres ruku a je to takove slozite. Do kombika dam vse co potrebuju - gauc, stul, kuchynskou linku, plovouci podlahu na dve mistnosti - ano to vse jsem odvozil zlatym kombikem. A nerikam, ze to potrebuju vozit porad, nepotrebuju, ale me se proste libi kombi jak designove, tak tim, ze je praktictejsi nez lift.

A nema cenu o tom polemizovat - nekdo ma rad vdolky jiny holky, nekdo lifty, druhy kombi :kol-46:

Upraveno od Ozi Toretto

takový problém neznám a hold si zmáčkneš tvoji trvalou no, nesmíš se tolik gelovat :)

hmhm, tak tohle bych do oktávky nedával..

já rád hatchbacky :) 

Mě se taky líbí RS6 v combi ale todle už se mi nevešlo do garáže takže proto jsem to nechtěl :kol-28:

Mě se taky líbí combi, prostě jen vzhledově, možná kdyby měl člověk na nějaké opravdu elegantní auto, tak by tohle neřešil, ale já v některých combíkach vidím optickou velikost a tím si tak nějak možná v koutku duše dokazuju, že mám pořádné auto. Když se podívám na vedle sebe stojící mou combi a vedle služební sedan, prostě se mi zdá, že combi je větší,robusnější,elegantnější... Kufr to má stejnej, dokonce i ten kočár sem do služebáku v pohodě nasoukal a když sem potřeboval dát bednu s hračkama, prostě sem povolil plato a nechal ho na věcech... Ano combi je u Octavie opravdu kvůli kufru nesmysl brát, ale prostě to tak jak píše Ozi někdo má. navíc každej říká, že combi je rychlejší a poslušnější, než sedan (je to ve spoustě testů potvrzeno), sice to nejsou nějaké enormní rozdíly ale je to jedno z plusů pro combi  :kol-28:

Jinak ta RS6 je dobrá bestie, ale líbí se mi pořád víc v combi... jenom nevim, kdo by ten 10V živil, nedělala se náhodou i nějaká slabší verze V6???

Das tam LPG;-)...

Das tam LPG;-)...

Tak to by byl dost dobrej vtip, koupím si auto za 1,5 mega abych ho nechal překopat na plyn...

A jeste si tankovani dat do narazniku s megabilou samolepkou LPG:-D

:kol-98:

RS6 jedine jen jako V10.

A jeste si tankovani dat do narazniku s megabilou samolepkou LPG:-D

:kol-48:  :kol-98:  :kol-98:

• Autor

Naštěstí Dustery jsou k dostání ihned :D

dacia sandero ::)

• Autor

Soused se mi chechtal, jak sem blbej dávat tolik peněz do oktávky, že koupil Logana a že nemá závadu. Teď po pěti letech je pomalu přes blatník vidět, rez mu je začal krásně žrát a směju se já :D

jenz on si za ty prachy cos dal do oktavky muze koupit dva logany a jestli mu i druhej vydrzi pet let, tak se bude smat on tobe  :kol-46:

logana bych bral max na stavbu jako sluzebak na prevoz materialu a lidi. Ne jako rodinne auto. Vsak Dacie dava celych 6 let na neproreziveni karoserie. on evidentne uz prorezivel tak at reklamuje a ted uvidi. odpovi mu ze zaruka se vztahuje na neproreziveni zevnitr ven. :-)

kdyby mi tedko nabidl nekdo logana nebo thalii za nejake rozumne penize tak jako daily car do prahy bych se tomu vubec nebranil. Kamarad ma starou thalii, jeste po kroupach a je naprosto happy, i kdyz to necha odemceny tak mu nikdy nic z auta nezmizelo a nikdy mu ji nevykradli - proste idealni dailyna

francouzi mají strašný problémy s elektrikou, jinak proč ne..

dnes sem měl jet na zákazku do prahy, ještě že jsem měl jinde melouch, kolegovi sejmuli oktávku :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.