Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ani sem si nevšiml nějakých statusů... to je závislé ne čem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 A bude padat asi do čtvrtka, než se ochladí o 15 stupňů. Bezva, potřebuju zasypat zámkovku, tak to bude bez práce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 ja chci take mistra:) Každej nemůže bejt mistr, kdo by pak házel lopatou? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Já vám dám mistra fóra. BAN dostanete. Mám pocit, že to je od 2500, nebo 3000 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ani sem si nevšiml nějakých statusů... to je závislé ne čem? Na počtu příspěvků a na zkouškách jak píše Clint Včera jak jsem byl na té reklamaci silentbloku převodovky, je umístěn napravo vedle baterky pod filtrboxem (tedy se musí demontovat filtrbox a vyndat baterka) Já tam mám na hadici za filtrem přidělanou plašičku kun napojenou na baterku. Měl jsem zaplou kameru, tak jsem se díval. mechanik otevřel kapotu a prý " DOPRDELE, von tady má nějaký dodělávky, se na to vyseru. jsem se málem doma včera u monitoru pochcal smíchy. Jakmile tam mají něco navíc co neznají nebo na to nemají manuál od ŠA jsou vykolejený. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) koukám pawoukuv kamarád hravec čte náš pirátskej klub, když píše abychom se o něm bavili od 14:00 - 1700, je vtipnej chlap. to mě kameru vyply jak sem psal, asi inteligentější servis mani dnes sem v jiném autorizáku v HK byl na pískování, on že mě to nafakturuje a já, dyt sem to platil cebii tak vám to snad proplatí(měl poukaz a text od cebie), tak si volal přímo do cebie nemohl tomu věřit, že sem prý první kdo si to koupil přes cebii aže o tom nevědí a dělal jak když sem za to mohl já opravdu sou vtipný a bojím se tam už jezdit Editováno: 4. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Já měl obdobný peripetie s pojistkou skla a nafocení skel pro škofin aby mi mohli navýšit limit pojištění skel, páč mám auto od nich přes úvěr. taky čuměl jako tele v autorizáku, že mi má něco fotit zadarmo pro škofin. Přitom to mají smluvně dle škofinu spolu domluvené, hold jsem napsal stížnost na škofin. Nakonec to dopadlo, že jsem si ta skla fotil sám a on to jen přeposlal ai tak krafal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 :D njn borci.. pak mu na infolince cebie řekli, že dostane za to 200 bez daně a stichnul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 debilní DSG, ať si tam háže vykřičníky... ale že to pak nejede, blil bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Hele, a nevyzařuješ nějakou negativní energii, že když vlezeš do jakéhokoli auta, tak máš pořád nějaké problémy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Kreténi oba dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Profesionál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 kdyz ji milujes neni co resit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Sanku spis ty si typickej cech v te sanitce co jezdí jak idiot vlevo a brzdí ostatní řidiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 S tím se setkávám osobně velmi často, nejde o sanitky, ale o normální auta. předjíždím je také v pravém pruhu, ono to mnohdy jinak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 https://twitter.com/Wyder/status/449257548601114624 tak tohle mě zabilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Kokto pravda, jezdím v levém,v pravém se to totiž moc nedá,ale rozhodně nikoho nebrzdím. A propo, to je tvoje vlastní video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 ne moje video to není, já nemám myslivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Clinte a s čím se jako setkáváš? Ta sanitka se dle blinkru chtěla zařádit do levého pruhu po předjetí toho kamionu,je pravda,že to mohla udělat o chvilku dřív,ale i tak, hned to tam rvát z prava a pak se s tím ještě chlubit na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Já nekomentuju zrovna tohle video, ale říkám jen, že se s tím, že auta blokují levý pruh setkávám dost často a neuhnou a neuhnou, ačkoliv nikoho nepředjíždějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Typicky třípruh na D1 Praha - Mirošovice. A obecně dálnice jsou toho plné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Typický levoproudař. Blokoval pruh předtím i potom. Když viděl, že ho chce vzít zprava, tak se začal schválně vracet. A když ho chtěl dojet, tak zneužil maják. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Zdar dotaz, lze přecházet co se oleje týče libovolně při výměnách z LL na obyč a třeba obráceně? např. Mám LL, teď přejdu na pevný s klasik olejem ( v autorizáku) a po těch 15tis zase přejdu na LL - již po záruce (i když pořád třeba po 15tis). Ještě nevím jen zvažuji alternativy. paradoxně mohu mít totiž LL za 200 litr castrol Edge přes známého sudovej (auto už bude po záruce) a teď se mi v autorizáku nechce dávat 800 za litr oleje. Dle mého by to mělo být jedno, obzvláště pokud zůstanu u těch 15tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky