Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak hoši ztracení, snad mi bude odpuštěno, večer si dám 3x "Otče náš" , ale ačkoliv čas by se třeba našel, tak musíte uznat, že pro mě už by to bylo jaksi dosti daleko. Sice mám Moraváky rád, zejména jižní, tak už by to pro mě bylo daleko. Leda, že by jsme byli pozvaní třeba na Mikulovsko k někomu do sklepa a to by byla zase jiná.  :kol-28:

Vloženo

To je nám jasné, že to už bude pro některé příliš daleko. Ale neměj obavy - v žádném případě nejde o likvidaci tradičního Clintova srazu.

Vloženo

Přesně, krom toho, že ta RS nemá ani plynové vzpěry, tak mu to doma hnije a má to samé pawouky. Musíš to projed a na co dálniční známku, od toho máš RS abys policajtům ujel ne?

Vloženo

To já jen tak, aby řeč nestála, třeba strýc u Supa 2 fl za 700tis je tam třeba má, dokonce i s filcem hauptny. No ten filc má i Rapid.  :kol-28:

Vloženo

Mno ja otviram kapotu tak 3x do roka kvuli ostrikovacum ? Tak na vzpery vam prcam :)) a s tou dalnicni znamkou je to jasne no, stejne planuju si poridit sluzbu reseni pokut, takze tu resit nebudu muset. A urcite jsem si nekupoval RS abych jezdil rovne po dalnici :D

Vloženo

Uznavam, ze na to to nejezdi. Ale u auta, ktere zacina na 620 tis a musis si priplatit i za ventilky u kol je smesne kam az to setreni zachazi, ted mysleno treba hlavne ten filc.

Vloženo

Sanku. To by bylo fajne, tam je krasne. Jezdival jsem do Perny. V Pavlove jsem byl pri cyklotour kolem Novomlynskych nadrzi. Palavske vrchy, TO JE MOJE !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...