Clint Vloženo 11. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Červen je mi jedno, jen potřebuju vědět ještě v květnu a co nejdříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Kveten i cerven uz mam vikendy komplet obsazene. A s vysocinou neni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Tak hoši ztracení, snad mi bude odpuštěno, večer si dám 3x "Otče náš" , ale ačkoliv čas by se třeba našel, tak musíte uznat, že pro mě už by to bylo jaksi dosti daleko. Sice mám Moraváky rád, zejména jižní, tak už by to pro mě bylo daleko. Leda, že by jsme byli pozvaní třeba na Mikulovsko k někomu do sklepa a to by byla zase jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 To je nám jasné, že to už bude pro některé příliš daleko. Ale neměj obavy - v žádném případě nejde o likvidaci tradičního Clintova srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Vysočina pořád pro mě daleko :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Po dálnici jsi tam v cukuletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 269 km +- . Takže těch 500 km to bouchne a na otočku tohle jezdit vcelku naprd. A to ještě nemám koupenou dalniční známku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Šmarjá, tak na co si to RSo kupuješ? Alespoň se trochu projede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 však dyt to bude v Hradci králové, žádná vysočina? snad jedno jestli pojedete 100km dolu nebo rovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Přesně, krom toho, že ta RS nemá ani plynové vzpěry, tak mu to doma hnije a má to samé pawouky. Musíš to projed a na co dálniční známku, od toho máš RS abys policajtům ujel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 s těma vzpěrama nás moc neserte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 To já jen tak, aby řeč nestála, třeba strýc u Supa 2 fl za 700tis je tam třeba má, dokonce i s filcem hauptny. No ten filc má i Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Mno ja otviram kapotu tak 3x do roka kvuli ostrikovacum ? Tak na vzpery vam prcam ) a s tou dalnicni znamkou je to jasne no, stejne planuju si poridit sluzbu reseni pokut, takze tu resit nebudu muset. A urcite jsem si nekupoval RS abych jezdil rovne po dalnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Však na Vysočině se můžeš vyřádit na okreskách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Petttr:takže mám domluvit sklípek v Pavlově;-) no problem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Uznavam, ze na to to nejezdi. Ale u auta, ktere zacina na 620 tis a musis si priplatit i za ventilky u kol je smesne kam az to setreni zachazi, ted mysleno treba hlavne ten filc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 VŠAK BUDEŠ PRAVIDELNĚ DOLEJVAT OLEJ A VODU, JAKO HURIKÁÁÁÁÁÁN KLUK JAKO TY OHEEEEEEEN HURIKÁÁÁÁN 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Ono se da priplatit za ventilky u kol ? kua to ani nevim o takovych capinach. Asi je to tim ze beru auto jako uzitkove zbozi a ne lestenku na sobotni jezdeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Btw a co ze to Hurikan provedl s tim RS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Zmizela mu voda auto ma 6000 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Sanku. To by bylo fajne, tam je krasne. Jezdival jsem do Perny. V Pavlove jsem byl pri cyklotour kolem Novomlynskych nadrzi. Palavske vrchy, TO JE MOJE ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 A mel dotazeny viko u chladici kapaliny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Kokto, nekecej a kdy? To je narez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Cestou na sraz přece. Si neviděl, jak dolívá vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Ne to mi uteklo asi. Hold tech 220 koni asi neco vychlasta. Clint si stezuje ze TSI zere olej. No a nove TSI krom toho budou chlastat i vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky