Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Petrrr:je to trochu až hamba za co všechno se připlatí, ale tak to bohužel je.

Mám v Pavlově kámoša,chodím mu občas pomáhat na barák,ale i s vinem, takže dveře jsou mi tam pořád otevřené.Jooo, pár hezkých akcí už se tam zažilo...

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Zdravim soudruzi ;)

Dneska to tu po ránu nějak vázne......Koukejte přestat makat a fofrem na forum! ;) (Kokta: vyžeň ty laciné štětky na autobus a vstávej!)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Neděli jsem proležel a proseděl u compu, pač jsem nastydlej jako Koktův pes. Takže žádnej zázrak a noci stály také za prd, vzbudil mě tuberáckej kašel, kterej neměl konce. No nezávidím to těm, co vedle mě seděli na srazu :D

Vloženo (editace)

proč kolo? to je moc jednoduchý, já rád vrtám vejfuky, to tě pak štve víc :D popřípadě navrtat tlakovou hadici aby měl sportovná sání :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Ta bude alespoň za 500 ;)   Já to beru zase extra ODFS  (old dry froté sheet) ....starý froté prostěradlo

Vloženo (editace)

Audi v roce 2016, VW 2018 a Škoda 2020....nicméně nic pro nás Kokto, my přece máme rádi manuály ;)

Deset stupňů, pamatuješ si ještě na kloubové Ikarusy? jak se roujížděly? :D

Vloženo

protože koncern, všude rve dvojspojku úplně zbytečně, na co potřebuji v superbu 3.6 dvojspojku, vlastně jo aby to s tebou cukalo... zlatej HDM automat, bmw rval dvojspojku jenom do výkoných motorizací....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...