Sanek81 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Petrrr:je to trochu až hamba za co všechno se připlatí, ale tak to bohužel je. Mám v Pavlově kámoša,chodím mu občas pomáhat na barák,ale i s vinem, takže dveře jsou mi tam pořád otevřené.Jooo, pár hezkých akcí už se tam zažilo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Zdravim soudruzi Dneska to tu po ránu nějak vázne......Koukejte přestat makat a fofrem na forum! (Kokta: vyžeň ty laciné štětky na autobus a vstávej!) Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Ale ty jsi při pondělku nějak čiperný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Zřejmě měl výtečný víkend.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Určitě ne pracovní podle nálady, já už od 6:30 zase makám... Jinak na Chomutovsku sice prosvítá slunce, ale je zima a vítr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Neděli jsem proležel a proseděl u compu, pač jsem nastydlej jako Koktův pes. Takže žádnej zázrak a noci stály také za prd, vzbudil mě tuberáckej kašel, kterej neměl konce. No nezávidím to těm, co vedle mě seděli na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 proč se furt opíráš do mě? už se s tím celkem opakuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Však ty jedinej neumíš pořádně tahat :D Nevíš co je pořádná rachota, koukáš si doma do notesu a zíváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Měl si mu kokto vyfouknout alespoň 2 kola na srazu za to všechno, však on by se při přehazování na rezervu z toho kašle vyléčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) proč kolo? to je moc jednoduchý, já rád vrtám vejfuky, to tě pak štve víc popřípadě navrtat tlakovou hadici aby měl sportovná sání Editováno: 12. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 A to bys Kokto udělal svému "taťuldovi" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 kokto ty mas psa? a jmenuje se chip:) clinte ja sem uz vzhuru od 6 a to mam dnes volno,musim umejt a nalestit rs:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Zrovna mě to napadlo, že jak ráno vstaneš, máš hadr v ruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 no vetsinou wapku:) ale to v praci, a clinte neni to hadr:) je to Microfiber Madness Crazy Pile mikrovláknová utěrka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Ta bude alespoň za 500 Já to beru zase extra ODFS (old dry froté sheet) ....starý froté prostěradlo Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 neni to tak hrozne,zalezi jaka velikost. 60x40 stoji 340kc akorat ze mam dva a ted se objednaval dalsi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 http://www.auto.cz/desetistupnovove-dsg-nahradi-dnesni-sestistupnovou-verzi-81105?utm_source=dlvr.it nene, že by konečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) Audi v roce 2016, VW 2018 a Škoda 2020....nicméně nic pro nás Kokto, my přece máme rádi manuály Deset stupňů, pamatuješ si ještě na kloubové Ikarusy? jak se roujížděly? Editováno: 12. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Nějak nechápu jaký je rozdíl mezi DSG a automatem... myslel jsem že to je jedno a to samé, jen jinak pojmenované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 V sekci automat vs. manuál dával někdo odkaz, kde to bylo pěkně vysvětleno, vše co se převodovek týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 protože koncern, všude rve dvojspojku úplně zbytečně, na co potřebuji v superbu 3.6 dvojspojku, vlastně jo aby to s tebou cukalo... zlatej HDM automat, bmw rval dvojspojku jenom do výkoných motorizací.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Takže to je ale v principu taky automat ne? Akorát je to jinak vymyšlený systém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 http://www.auto.cz/test-kia-soul-1-6-gdi-exclusive-hlavne-nezapadnout-80905 tohle by se hodilo ke klintovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Co mi sem předhazuješ tu hranatou rejži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Range rover evoque má přece ten 9.st. automat a když to srovnávali s Meďákem tak žádná sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky