Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Petrrr:je to trochu až hamba za co všechno se připlatí, ale tak to bohužel je.

Mám v Pavlově kámoša,chodím mu občas pomáhat na barák,ale i s vinem, takže dveře jsou mi tam pořád otevřené.Jooo, pár hezkých akcí už se tam zažilo...

• Autor

Zdravim soudruzi ;)

Dneska to tu po ránu nějak vázne......Koukejte přestat makat a fofrem na forum! ;) (Kokta: vyžeň ty laciné štětky na autobus a vstávej!)

Upraveno od Clint

Zřejmě měl výtečný víkend.;):):)

Určitě ne pracovní podle nálady, já už od 6:30 zase makám... Jinak na Chomutovsku sice prosvítá slunce, ale je zima a vítr...

• Autor

Neděli jsem proležel a proseděl u compu, pač jsem nastydlej jako Koktův pes. Takže žádnej zázrak a noci stály také za prd, vzbudil mě tuberáckej kašel, kterej neměl konce. No nezávidím to těm, co vedle mě seděli na srazu :D

proč se furt opíráš do mě? už se s tím celkem opakuješ... :kol-27:

• Autor

Však ty jedinej neumíš pořádně tahat :D :D  Nevíš co je pořádná rachota, koukáš si doma do notesu a zíváš :D

Měl si mu kokto vyfouknout alespoň 2 kola na srazu za to všechno, však on by se při přehazování na rezervu z toho kašle vyléčil :kol-48:

proč kolo? to je moc jednoduchý, já rád vrtám vejfuky, to tě pak štve víc :D popřípadě navrtat tlakovou hadici aby měl sportovná sání :D

Upraveno od kokta7

• Autor

A to bys Kokto udělal svému "taťuldovi" ?

kokto  ty mas psa?  a jmenuje se chip:)    clinte    ja sem uz vzhuru od 6  a to mam dnes volno,musim umejt a nalestit rs:)

• Autor

Zrovna mě to napadlo, že jak ráno vstaneš, máš hadr v ruce :D

no vetsinou  wapku:)   ale to v praci, a clinte  neni to hadr:) je to 

Microfiber Madness Crazy Pile  mikrovláknová utěrka     :kol-28:
  • Autor

Ta bude alespoň za 500 ;)   Já to beru zase extra ODFS  (old dry froté sheet) ....starý froté prostěradlo

Upraveno od Clint

neni to tak hrozne,zalezi jaka velikost. 60x40 stoji 340kc   akorat ze mam dva a ted se objednaval dalsi:)

• Autor

Audi v roce 2016, VW 2018 a Škoda 2020....nicméně nic pro nás Kokto, my přece máme rádi manuály ;)

Deset stupňů, pamatuješ si ještě na kloubové Ikarusy? jak se roujížděly? :D

Upraveno od Clint

Nějak nechápu jaký je rozdíl mezi DSG a automatem... myslel jsem že to je jedno a to samé, jen jinak pojmenované  :kol-32:

V sekci automat vs. manuál dával někdo odkaz, kde to bylo pěkně vysvětleno, vše co se převodovek týče.

protože koncern, všude rve dvojspojku úplně zbytečně, na co potřebuji v superbu 3.6 dvojspojku, vlastně jo aby to s tebou cukalo... zlatej HDM automat, bmw rval dvojspojku jenom do výkoných motorizací....

Takže to je ale v principu taky automat ne? Akorát je to jinak vymyšlený systém...

• Autor

Co mi sem předhazuješ tu hranatou rejži? ;)

Range rover evoque má přece ten 9.st. automat a když to srovnávali s Meďákem tak žádná sláva

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.