Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 A je to tady zase, všichni píšou, jak je krásně a Kokta musí napsat, že je zima. Když by všichni napsali, že je zima, první, kdo napíše, jaké je vedro bude Kokta On jinej nebude chlapci, to je prostě náš čipér Kokta, synovec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) mno včera už bylo taky příjemněji, krásně foukalo ale celkem je klandra ono v tvém patře je asi furt 30 stupnu což? Editováno: 13. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Kde? Ono někde mrzne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 mno ráno bylo 13", to bylo na džíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Nene, už to slezlo, dělá to vyhřátá střecha, teď už se ochladila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) ty asi nemáš izolaci na podlaze v půdě? Editováno: 13. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Mám, nějakou vatu a dost celkem, ale stejně se to vypeče....Chtělo by to do ložnice klimošku, ale řikám si na těch pár dnů se to nevyplatí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Asi se půjdu koupat. Je teplo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 skelnou vatu ne? ale po 2 dnech se to stejně vypeče jak říkáš sám. to asi nevyplatí no. kvalitní mobilní stojí cca 10000kč a nějaká lepší klasika 30-40 tisíc, což je asi dost no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Seženeš kvalitní Teda starší i za 5tisíc.v práci ji máme už tři roky a běži vlastně skoro furt. V zimě topí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Teda nestačím se divit, jak tady cupujete Marka K tomu řeknu jedno; 9 lidí z 10 schvalují mobbing A k tématu ze včera ohledně slev... No Kokto, to bych netvrdil. Dneska se zeptáš na slevu a každej se Ti vysměje. Podle mě musíš na slevu buď mít echt štěstí a přimotat se ke konci roku k dealerovi, kterýmu chybí limit prodaných aut, aby dostal na začátku dalšího roku auta grátis za dobrý prodej předchozího roku, nebo musíš mít známého, případně se přitrefit k nějaké akci... jinak je to se slevama bída. Alespoň co se týká aut do cca 600 000,-, potom už je to možná lepší, když jdeš koupit auto ua mega a půl, tak je to asi sranda ukecat slevu, ale u Rapida ti zavřou hubu zimákama na plechu a povinnou výbavou, případně nějakým "paketem" Situace u Rapida je následující; existuje teď edice Fresh za zajímavou cenu v případě financování přes ŠkoFIN. Na těchto autech má salon zhruba 9 tisíc za auto. Z pořizovací ceny cca 400tisíc jsou to směšný 2,5%. A když Ti prodejce (neberu v potaz velký firmy, kde si peníze vydělají na firemních klientech..., ale menší prodejce regionálního charakteru) dá tu prvotní slevu 9 tisíc + natankuje auto, tak už je v tom za svoje. Protože auto musí někdo vyzvednout, zkontrolovat, připravit na prodej, prodat a předat. A ti pracovníci to nedělají zdarma. Mě třeba těší, když mi známý v Lauretě (nebo mnou dohozeným lidem) poskytne malou slevu, ale o to větší poprodejní služby a slevy na servis. Na tom se dá ušetřit mnohem víc, než jednorázovým snížením ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Svanda musí bejt honziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Souhlas s Honzou, u Rapida pak vydělávají na reklamacích navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Asi se půjdu koupat. Je teplo Do košťat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Do aktivní pěny a pak do kartáčů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Tak se dělají svaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 (editace) Není nad to mít auto postříkané barvou Jdu akorát mejt auto a myslel jsem, že mě trefí. Po celé kapotě, střeše a kufru (i skla) červené flíčky barvy do 5mm, asi tak 50 odhadem....Samozřejmě benzín nezabírá. Takže lítám s jemnou brusnou pastou....Jako když někdo v práci na parkovišti něco vyplachoval. Takové průhlednější červené flíčky....bych se posral. To by už mexikána odváželi záchrankou se zástavou..... Editováno: 13. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Zkus vodu jarovou. Popř. ještě ředidlo. Mě by taky vezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 No twl, by mě taky jeblo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 some foto?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 nehrabej na to ředidlama, vem to klasickýma leštěnkama na auto. Pokud to nebylo nic agresivního, co by se do barvy zažralo, půjde to dolu dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Ty woe. To by mne spis policie. Protoze toho kreténa co to udělal bych rozslapal.jinak opravdu lestenky. A pokud si na tom měl vosk tak to půjde dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Už to mám dole, ale facha to byla. Zabrala jemná brusná pastička od 3M, stačilo pár tahů hadrem a flíčky šly dolu. I ze skel. Akorát, že se s tim člověk "sere", musí projít celé auto dopodrobna a hledat a hledat....Možná časem ještě nějakej objevím, ale asi je to dole všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 a uz vis jak se to stalo? a to parkujes nekde u dilen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Asi se počůralo nějaké letadlo před přistáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky