Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dobrá zpráva s tím Schumacherem... :kol-47:

• Autor

No vytřel, rozdíly nebudou markantní... jasně, že záleží na obutí. Stejně je to furt šiťáckej Rendl :D

Upraveno od Clint

By me zajímalo co na něj použili za moderní technologie na sumiho ;)

• Autor

Asi ho načipovali....;)

Když už jste u těch chipů. Co kofola a krkovička u věžiček? Právě teď a tady.[emoji1]

4evu2a4e.jpg

Už vás vyhlíží......

• Autor

Ježiši, co tam zase děláš? :D  

Všiml jsem si, že jsi měl trochu větší steak, tak dorovnávám míru.[emoji1][emoji1][emoji1]

• Autor

Já to nechci vidět v tom Žamberku, to sežereme i chatky :D

• Autor

Tak pánové, je akorát čas naplánovat náš nepravidelně pravidelný "čaj o páté" ;)

Tak prosím o návrhy vašich volných termínů.....(všední den o páté hodině, tentokrát na zkoušku v Praze Počernicích)

zde odkaz na místo konáníhttp://www.hotel-certousy.cz/node/476

Upraveno od Clint

Garáž: Dohoda v klidu na vystěhování 2-3 měsíce...To v poho vydržím :D

A lokace počernice a reserve jednu kachnicku pro našeho Pavlíka!

hoši od 23.6.-1.7. nemůžu - to zase školím prodejce. Po tomto datu můžu ;) Jen 4.7. povezu zřejmě přítelkyni na letadlo na půlroční vejtet do Pekingu :D

Ty Honzo, kurna se asi budeme muset slozit aby si jel skolit nas aby jsme Te videli. Jinak to budes mit doma pohodu i kdyz jak te tak seduji doma asi taky moc nebudes. Pritelkyne se naucila zlutacky jo? Pul roku, pravda nez se s tema zlutakama clovek na necem dohodne tak to trva.

Jinak ty mouchy dle vasich navodu moc nesly. Asi tady na zapade mame pekne tucne. Nakonec chca nechca nastoupila chemie - odstranivac hmyzu.

sis dovezl s italie? Hold suvenyr.

Ty Honzo, kurna se asi budeme muset slozit aby si jel skolit nas aby jsme Te videli. Jinak to budes mit doma pohodu i kdyz jak te tak seduji doma asi taky moc nebudes. Pritelkyne se naucila zlutacky jo? Pul roku, pravda nez se s tema zlutakama clovek na necem dohodne tak to trva.

Petře, zatím to vypadá na volné léto - po asi tak dvou letech. A když se ve čtvrtek podaří ještě státnice, tak budu vychechtanej jak racek :D

Do Pekingu letí na praxi k VW; ať se dívčina ještě něco naučí. Vždycky tam chtěla, tak ať jede. Zatím je to jedno, protože od února to bylo tak, že ona se vrátila do ČR kvůli studiu a já lítal jak pometlo v Německu pracovně. Takže jsme se taky moc neviděli. Takže jsem se dohodli, že to ještě zkousneme takhle a do Vánoc je zase doma  :kol-31:  Doufám  :kol-45:

Clinte a myslíš, aby ten ten čaj o páté byl ještě do prázdnin, či až v červenci ?

• Autor

Viděl bych to asi na červenec, někdy z kraje

To bude řada lidí určitě odjíždět na prázdniny, i když mě se to netýká. Letos jedu na dovolenou max. myší na google maps :kol-28:

však v červenci, vždyť už červen končí :)

Ok v červenci by to šlo

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.