Petrrr Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Ty vole smažák za 140, to tady nemáme ani mi za ruský ceny v centru. Hold bude kanec a nebo okurkovej salát za 45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 :D nebo dětská jídla takový jahodový knedlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Jo, ty ještě taky dou. Sice 3hvězdy, ale taková zapadlá prdel a takový ceny, smažák za 140, to mléko z kterého je, tak je z Milky asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Smažák je nezajímavý, já půjdu asi do guláše "Čertousy". Ale motosman tam má "1000g polovina pečené kachny..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Stringo fakt nejde vytrhnout? HM nahouby No asi by šla vytrhnout, ale asi bys to celé zničil. Koukal jsem na to a je tam v drážce osazení (jako kolejnička)...podle mě by se to vytrhlo celé a bylo by to k ničemu a od oka je ten závit na předFL menší než ten na FL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 když máš pořádného haldexe, tak i pořádnou kachnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Chlapáci, já se tak přežral pizzou, že se nemůžu ani hnout a leze mi to krkem nahoru :D A už vůbec nemůžu nic číst..... A to mám jít za chvíli na noční. To budu muset brzo zalehnout, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Clinte, děláš taky jinou směnu kromě té noční??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Tak strč prst skrz krk a uleví se ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) No asi by šla vytrhnout, ale asi bys to celé zničil. Koukal jsem na to a je tam v drážce osazení (jako kolejnička)...podle mě by se to vytrhlo celé a bylo by to k ničemu a od oka je ten závit na předFL menší než ten na FL... Zase vam sem bez dovoleni jednou napisu. Antena na pred FL jde normalne vysroubovat a pote vytrhnout. Zavit je stejny jako na antene na FL, jen na FL je kratsi. Takze se musi antena z FL trochu orezat nozem (ta guma kolem zavitu) a pote padne i na pred FL... Editováno: 1. Červenec 2014, autor: LucasCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 A jde to vytrhnout nějak inteligentně, nebo při tom orveš půl střechy? Já za to bral celkem hodně velkou silou a ani howno... trhat jsem za to nechtěl... Závit jsem jen tak odhadl, moc tam vidět není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) lukasi mě to právě někdo říkal, že to jde vyrvat. tak to zkusím díkjy,. mě právě zbyla anténa, že bych ji tam vrznul bráchovi aby neměl hromosvod na střeše. Editováno: 30. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Nezapomeňte Pepíci, že ve čtvrtek máme ten Čaj o páté v Čertousích!, restauračka je rezervovaná Kdo přijede, ten tam bude každej je vítán.... Editováno: 30. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/213452801240047/ 14 minuta o DPF, klasika, stačí šáhnout do vejfuku a vidíš saze, to samy diag Editováno: 30. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Tak to si o víkendu hned sáhnu do vejfuku... Hlavně abych tam neměl saze, to bych pak musel jezdit autobusem Ale jo, je dobře, že se po tom půjde, mělo by se jít víc po všech těch STK, kde projdou i šroty, kterým každou chvíli někde upadne kus kastle apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 taky ty nemáš DPF, když máš BKd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 No právě, já ho nemám a vypouštím do ovzduší spoustu humusu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Zacpeme ti lauf banánem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Bych možná taky dorazil pokud je to možné........ Editováno: 30. Červen 2014, autor: TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 ty jo, ja chci taky skdoa ze ten den uz byl zabranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 banáááááán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) TSI: jen doraž, alepoň ti okoukneme novou káru Na naše čaje může každej, kdo je s náma v kontaktu v klubu nezáleží na autě... Yeti je Stanmarův sen, možná ti ho i vojede Pítrrr: jak tedy dorazíš do Strága? Editováno: 30. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Klinte já dorazim ráno k tobe Az uslysis ropu tak sem to ja Editováno: 30. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky