Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Si se zbláznil či co? To mám ještě půlnoc :kol-46:

Dej si nějakou zajížďku a před devátou tě nechci vidět ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

A jde to vytrhnout nějak inteligentně, nebo při tom orveš půl střechy? Já za to bral celkem hodně velkou silou a ani howno... trhat jsem za to nechtěl... Závit jsem jen tak odhadl, moc tam vidět není...

Mne to celkem inteligentni prislo. Zbytek auta to prezil a antena taky.  :kol-147:

lukasi mě to právě někdo říkal, že to jde vyrvat. tak to zkusím :) díkjy,. mě právě zbyla anténa, že bych ji tam vrznul bráchovi aby neměl hromosvod na střeše.

Jo, jo. Ale trochu se mi s tou kratsi zhorsil prijem radia, tak jsem tam nakonec vratil puvodni. (I kdyz radio skoro neposloucham.)

Vloženo (editace)

klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru!

lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat.

petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Jiříku: Ty kluku ušatá, jo sejdeme se na Vlachovce u Tebe, ještě je otázka jestli teda půjdem pustit včely nebo ne. To jsme nějak úplně nedomluvili. Abych věděl jestli si mám dnes zařizovat dov. "Včelaření byla moje jasná volba".

Vloženo (editace)

Kokto, nene, budu si muset koupit CITIGO. Dělám si srandu, je mi to jedno. Ale smažák mi třískl do očí, dražší jsem nikdy nikde neviděl.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo

klint už cvičí vstávání na čtvrtek, až uslyší zvuky silného dehetového motoru!

lucas: on signál tam u před fl stojí za houby, protože nemá ještě anténu v okně, problém od zatáčku nešel vyreklamovat.

petře tak hold si koupíš příště naftu, abys měl na smažák :D

A FL už má anténu v okně?

Vloženo (editace)

Ma i lifr i combi.

Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ma i lifr i combi.

Takovej oranzovej proužek na zadním okně nevěděl sem k cemu to je u kombi protože před fl to nemel

Na zadním bočním okně myslíš? Tak tam nic nemám určitě no...

Vloženo

tam jsem to na pracovní FL viděl... a OIII je má na obou zadních oknech (zadní okna myšleny ty v prostoru kufru u combi) kde je má lift to nějak nevidím na ostatních služebákach

Vloženo

Tak to potom jo, ve směti drátků výhřevu zadního okna jsem to asi přehlédl... OIII to bude mít asi stejné předpokládám... A je možné, že OIII má anténu ještě v čelním skle, nebo jsou dělané jen takhle v těch zadních oknech?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...