motosman Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Tak La Ferrari je připraveno RZ 5E0 4000. To je zase náhoda, že má takové RZ.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 No jistě - poctivě si ji vystál ve frontě na úřadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Spis nechapu jakej je rozdíl mít takový a takový číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Tady jde o to, že úřady tvrdí, že dávají čísla postupně a bez úplatků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Ja myslel ze Pancho to bude mit na pojistku toho druheho, tak jakapak cara pres rozpocet? Akorat se nesmi nechat ojebat kvuli amortizaci. A jestli se bude lakovat nebo neco klepat ci rovnat, tak neni vubec rec o zhodnoceni. Ps: Ja tam malem sedel taky, ale nevzali me. To by jsme oktu pretizili a kolo by jsme uloupli uplne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Pokud do něho druhé auto nenabouralo, tak bude těžké dokázat jak to bylo... psali jste o tom, že se mu vyhejbal a najel na obrubník, takže se nestřetli ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) mno to la ferari má někdo z litomyšle... http://svitavsky.denik.cz/nehody/ferrari-havarovalo-vznikla-skoda--milionu20080804.html Editováno: 10. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Před hodinou odjelo po ose. V tomhle počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 večer bude ve zprávách, jak ve vysoké rychlosti za nepříznivého počasí někdo zrušil jedinečné La Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Im back. Nevim proc ale v praci mi skodahome nefungovalo. Posranej internet. Jsem mel abstak jak pes. Musel jsem si jit k autu alespon liznout slepice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 A já si říkal, jestli nemáš dovolenou. Dnes je to tady slabota, všichni to nějak flákají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 To La Ferari nevim nevim, vyjed s tim a to hned v takovem pocasi a navic v posrany Praze a nebyt na to auto zvykly, asi bych se pekne klepal. Staci jeden nepozorny holub a hned jsou 100tis skodym. Cely to je z umakartu jako Trabant z NDR a je to hned na trsatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 ten na to je zvyklý, to ti můžu říct na 99,9% když už má doma 5 takových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Ještě že u nás při koupě RSa nemusíš mít pět oktávek doma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 lidi co si todle kupujou (jedině jedničkáři) neřeší jaký je počasí, a ten lak na tom je asi 1000% kvalitnější než co máme všichni dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) Tak co Harikene, už se ti konečně podařilo steelku zasrat? Ještě platí, že špína na ní není vidět? Editováno: 10. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 jak to snad nechám potřít hovnama at vidíte jak to pod nima září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Však to Ferrari ma na expresní dodávku drůbeže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) Hurri: No to mě jedině potěší nezapomeň, že steelka je můj současnej favorit Hele brácho, chci slyšet jen samá positiva a luxusní zprávy o RS-u, však víš. Jsem fanatik Piš jen o tom, jak skvěle se ti jezdí, jakej je to luxus a drenalin a jak kvalitní to je, že to nemá závady a jak jsi spokojenej Editováno: 10. Červenec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) neboj přijedu ve špinavém, jen já budu umytej :-)) chceš týden nemyté, 2? Víc už nedovolím Editováno: 10. Červenec 2014, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Hlavně ze to půjde cipovat nějaký imitace laku uspokuji jenom fanatika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 přesně jak jsem psal o těch hovnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Imitace laku - kokto boduješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Však nás moderátor psal ze malo spamujeme a hned to napravujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 No furt je na tom alespoň nějaká vrstva, oproti Hnůjdajím, tam stačí rozleštit škrábanec a jsi na plechu. To víš ekologie, ale za to Škodovka nemůže, tlačí jí EU. Proto je auto nastříkané vodovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky