motosman Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Noki wdr3 nebo jak se to píše mám na supu 17". A spokojenost. Pravda kolem 190ti jsou neklidný, ale spíš bych to přiřkl supovi. Na octě mám 15" GY ultra grip 8. A pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Hraní her není pro děti a myslím, že z toho nikdy nevyrostu.Jinak nejsem hardcore hráč, konzola mi klidně leží i půl roku bez povšimnutí,teď drtím páč mám členství, páč v televizi je hovno a páč je to lepší a ekonomičtější než chodit denně na jedno. Jinak bych se taky klidně pohrál s tvojí manželkou,když říkáš, že je to tak boží, párkrát bych ju dohrál do konce, pak by mně ale stejně asi omrzela:-) tak ja na PC ale treba na BF3 mam odehrano 800 hodin a z toho 600 nejmene je v praci:) treba ted jak je klid tak parim celou noc:) Petrr auta se nepucuji ale manzelky klidne,musis poznat i jinej model ne:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Pancho už te mám na originu tak pak zapaříme uvidíme se virtuálně Jinak Clinte WoT můžeme taky zapařit v četě, je mi přes 30 a pořád mě to baví, ted jsem si nato koupil novou myšku G502 a je to jedna radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jojo, napiš mi potom tvůj nick do WOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Blázniví pařani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Hurikan1 klan pzt-pivo z tanku :-))) Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 tanky bych dal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 No já nejsem v žádém klanu, já to hraju jen občas, dostal jsem se k tankům 6. úrovně a koupil jednu osmičku Hurikán, to bude Panzerfanatik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Noki wdr3 nebo jak se to píše mám na supu 17". A spokojenost. Pravda kolem 190ti jsou neklidný, ale spíš bych to přiřkl supovi. Na octě mám 15" GY ultra grip 8. A pohoda.Jo ty nokiany jsem mel taky a goood. Kupoval jsem jak letni tak zimni. Hold asi nesednou na kazde auto nebo zalezi na rozmerech. Ty GUG7 Taky dobry.Ted mam od vyroby Dunlop Sport SP01 ted maji vzorek 6mm a pri kazdem projeti trochu rychleji zatackou piskaji a na mokru nic moc. Uz at je sjedu a koupim zase Nokianky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak hraní her jde úplně mimo mě..... A taky facebook a podobný věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jo a pro Clinta .. nejsem ani zaslepenej škodovák, když jsem kdysi sháněl auto, málem jsem si přivezl domů Focuse, takže bych sem možná dnes ani nepsal. A pokud se mi vysypou rozvody dřív než je nechám udělat tak bude se škodovkou nejspíš u mě konec !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Vsak jo, my otcove od rodin mame jine starosti nez si hrat hry. Clint je vyjimka, to je pubertak duchem. Doma kouka v pauzach pri hrani na "P"ecka potaji aby ho zena nenacapala a cte si casopisy Bravo Girl co si odebiral kdysi predplatne. :D:D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Starej si tak, jak se cítíš duchem Obšas si přečtu i mateřídoušku a zajezdim o pouti na koníkovi Stane: neboj ty se nic, rozvody jsou věčné Už mám 93tis a jezdím jako fík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Clinte jestli si to ted nezakrikl. Kolem tohoto tematu musis po spickach a slovo retez tukat na klavesnici velmi pomalu a opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Jinak Lukoil kupuji u nas nejaci madari Mol, vlastni PapOil, Sloftnaft a kupuje jeste Agip. Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ani na jednu z uvedených benzínek nejezdím, takže je mi to fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Já beru jenom Shell, aby můj motor skvěle šel.... Tuhle mi ta hodná čerpadlářka říkala, že mají kouzelné přísady, které mi přidají k motoru v tu ránu 30 koní , čili to by bylo po rychlém součtu 190 koní a už se blížím ke Koktově motoru i bez čipu To jsem na to vyzrál co? Takže teď lítám jako fík, vždycky si na dálnici stáhnu okno a vystrčím hlavu, aby si vítr hrál s mými vlasy..... Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Asi tam nachcala. Já jezdím na OMV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 A já po zkušenostech Benzina. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 já taky, hlavně bylo důležité posbírat 1kč slevy od alberta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 j tech karticek mam asi 15:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 A já se řídím už dlouho systémem, "natankuj kde zrovna potřebuješ a do nádrže přidej ADITIVA z kufru" a jezdím taky jako fík a je to podle mě to nejlepší, co se do nádrže může nalít. Vlastně to tak bylo napsáno i v tom testu paliv, takže na tom něco bude. Všechny ty PREMIUM paliva jsou jenom naaditivovaný a když koupím aditivum v 5l barelu, tak v konečném důsledku ušetřím na každé nádrži od pár korun až po stokoruny a vím, že tam to aditivum opravdu je a není to jen napsáno na stojanu. Jediná věc, kterou mám opravdu odzkoušenou, je BENZINA ALPIN s tou vločkou, ta opravdu v mrazech nezamrzne (nafta)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Když ty značkové, tak jedině Benzina (bohužel tady jich moc není a abych jel 30km abych natankoval na benzině se mi nechce - jediná a to zásadní nevýhoda Benziny). OMV jsem jednu dobu taky preferoval, dal bych jí na 2 místo. Na poslední bych dal Clintův Shell, jen pěkně znějící názvy paliv s hovno účinkem a podvodníky já podporovat nebudu. Tedy nejčastěji tankuji Eurooil (jako klient jedné nejmenované bankovní společnosti mám totiž navíc 0,4h slevu při platbě kartou) a navíc podporuji Čepro, tedy českou spolenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 ja podporuji rakušáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky