Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Tak co chlapáci, nějak jste vytuhli, to zase běží Top Gear nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ja sem v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Já jdu z práce. Sprcha a postel. Editováno: 6. Srpen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 A já se dívám na klasický western - The Big Country. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 jojo, taky na to čučím, akorát ty reklamy....ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 No ty jsou otravně otřesný. Zrovna teď nějaké běží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Zdarec pánové, vidím, že tady to ještě chrápe, zatím co já už jsem čilej jako ptáček Nezapomeňte na dnešní "Caj o páté", pokecáme.....Počasí má bejt luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Tady je nějak mrtvo. Upravil jsem svůj status = přijedu na Čaj o páté. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 U mě zatím vše OK. Jen ještě nevím, jestli mi nezdechla baterka v Octě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) tfsičkáři? taky vám často běží větráky? zrovna včera dám příklad, jel sem klidnou jízdu za 7 litru a olej byl kolem 100 stupnu. tak sem zacouval do garáže, olej spadnul zase a spustily se větráky(klima byla vyplá). dochlazuje turbo nebo na co si hraje? Editováno: 7. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 S turbem to nemá co společného, jen s chladícím okruhem....Dělá mi to výjimečně také, po zaparkování a vypnutí motoru to někdy běží. Ale poslední dobou to moc nepozoruji, to už musí bejt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 tak jestli si to dobře pamatuji, tak okruh jde i přes turbo u těhlech motorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Jo u mě běží elek. čerpadlo, které dochlazuje i turbo po vypnutí motoru, ovšem vždy nebo většinou bez ventilátoru. Aby běžel ventilátor ještě po vypnutí motoru, takt to musí být vedro jako prase a já s tím musím jed taky jako prase. Nevím jak to má 1,8 Tsi, ale 1,2 TSI má dva okruhyna jednom je elektr. čerpadlo, na druhém mechanické a každý z okruhů chladí něco jiného. jeden Turbo, druhy motor blok, IC apod. oba okruhy jsou ovšem navzájem propojené, tudíž mají 1 nádržku a v té šplouchá nějakou dobu když vypnu motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Taky mi to dělá. Asi vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Aspoň víš, že ti fungují. Mě se taky občas spustí po zastavení a taky není olej nějak zvlášť zahřátý. Ostatně mě se ani zahřát nemůže páč Clint tvrdí že jsem řidič kloboukář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 :D Tak a je po tom....to bolo, tedy dvě sloveny pekné Škoda, že mám len tu oktávku, mít BMW, hned by se čáply Jestli to nebude spíš tím , že už se v Praze ponožky v sandálech nenosí !! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 :D Tak tohle může napadnout snad jenom synovce Koktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Sandály pro mě nejsou boty, tudíž je nenosím a tak nemusím řešit tento rádoby problém. Jinak koukám na počasí a asi odpoledne sprchne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 vám at klidně prší, tady pršet nebude prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Kokto - prijed, ukazu ti, jak se stipou Octavie , ta tvoje byla jen polechtana na kostrci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Hele Radiusy ty si tu svojí O2 Tour prodal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 tady u nás leje. Mám to naleštěný, tak nikam nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 ty si chytl tu nemoc? Jak se jmenuje? Panchovina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Pancho se tu v noci stavil a leštil Pokud přestane pršet, uschne to a pojede přede mnou fukar z letiště, tak vyrazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Fukar ne, ale Clint s tou svou 1,8TSI vysavačem, bude dělat rázovou vlnu, která každé smítko odfoukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky