Stringo Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Nevím, ale mě se ten Golf nelíbí ani uvnitř, přitom je to hodně podobné Octavii, ale prostě ten interiér je nějakej divnej, akorát ty budíky jsou pěkný, jinak celá palubka i středovej panel je katastrofa... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) mě ti tam moc o nějakej interiér nejde myslím že tam jde spíš o 370-400 poníku;) Editováno: 13. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Nejsi sám, i ten Leon už je hezčí. Jak říkáme s Petrrrem, Golf je pro holky a pro bukvičáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 to je super že máte rádi bukvičáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tak výkon je jedna věc, ale zase když si budu kupovat já, tak to nebude tak, že mám nějaké pěkné pohodlné auto do práce a Golfa R na víkendové píčovinky... Podle mě Cupra od Seatu dala jak RSku tak Rku v tomhle směru na prdel. Krásná, neokoukaná, uvnitř moderní a přece koncernová a výkonově vůbec špatná....a ještě v kombajnu, no prostě pro mě naprosto ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 každýmu se nemůže líbit vše... abys dosáhl u seata 370 koní tak musíš mít stage2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 No dobře, ale mě by těch 280 koní, nebo kolik to má naprosto stačilo, po chipu by tam bylo nějakých 320 a to už je na rodinné auto až až. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) Stringo: Cupra combi zatím není, i když asi bude. Z venku je kombajs pěkněj, horší je to s palubkou.... Já myslím, že 280 kobyl taky bohatě stačí.... Editováno: 13. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Copak to tu máme? 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 ono klinte stačí i auto bez klimatizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Ta cena toho golfa je ok Jízdně je to návyková droga, ale zkus s tím jet delší trasy - ti praskne hlava. Jedině, že koupíš s DSG a Drive Profile Selection a jezdíš na eco, pak je ten "sound" snesitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) čím by ti praskla hlava? dyť TFSI je tižší než to tvoje PD s 5 klackem... a jestli myslíš ten nesmysl soundgenerátor, tak ten jde odkodovat. a kdo neumí odkodovat, tak mu ustřihneš kabílky Jinak cenově vychází lépe starší G VI R Editováno: 13. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Hele já mám staženou asi jinou verzi či co.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Vy jste chujové, to je v perdeli jinak Rko je zvenčí pěkný, ale jak jsem psal, podle mě kdybych měl prašule, tak bych počkal na kombíkovou Cupru, ta se mi opravdu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) akorát ty prašule nemáme, takže to je jenom kochání klinte moc ti to předělávání nejde, hroznej problém si vzít ten font zleva Editováno: 13. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 čím by ti praskla hlava? dyť TFSI je tižší než to tvoje PD s 5 klackem... a jestli myslíš ten nesmysl soundgenerátor, tak ten jde odkodovat. a kdo neumí odkodovat, tak mu ustřihneš kabílky Jinak cenově vychází lépe starší G VI R koupíš si auto, abys na něm začal vyhazovat věci ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 teď ti trošku nerozumím, upozornění že nejsem připásán mám taky vyplé, stejně bych si vypnul nějakej postiženej soundgenerátor i zmatenej start/stop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 TEN GOLF CO dal odkaz kokta má dle mého 300 koní, páč 220 kw = 300 koní. Motosmane, Clinte K tomu obrázku není co dodávat. Honzo: když ti cpou do auta i to co nechceš tak odpojit, zničit, velké kladivo a hotovo. nevím jestli je ta trubka co vydává zvuky standartem u Golfa, ale já bych jí nechtěl. Šidítko o ničem. Pokud ten zvuk nejde z motoru a výfuku pryč s tím. Jinak viděli jste nového Pašíka, tak to je auto dámy a pánové přesně pro mě, ale jak jsem již několikrát psal, čekám jestli dnes nevyjde sportka. Jinak v tom pašíku bude i 280 koňový TDI kdyby to třeba Stringa zajímalo a to bych možná i já dezertoval zpět k dieslu s tímto vozem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-2-dil-skladanka-je-doplnena-o-ptaci-pohled-na-pravy-predni-roh-82610 Škodovka postupně odtajňuje, nejdřív vyfotí světlomet, pak vyfotí ventilek u kola, pak klepající silentblok, pářící se čalounění v doprovodu vrzajícího těsnění dveří a na konec vodopád ze dveří při západu slunce. Jsou s tím marketingem trapný, že už mě to tak sere, že se mi chce až zvracet. myslí si, že uvidím světlomet (jedno z jakého připravovaného modelu) a začnu si hned honit ocas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Motosmane si zabííl:-))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) Jojo, taky mi to přijde trapné s tim pomalým odkrýváním nového modelu, odkrejou zrcátko a všichni se z toho můžou podělat, tisíc lajků Editováno: 13. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tak přece hned nezvednou kapotu. To by jim ubylo zákazníků. [emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 hmmm, nikde nikdo Svetlomet jsem videl uz odkryli vic jo, to jako odkrejvaj kazdy den neco? A kde? Pochopil jsem ze na FB, asi si udelam profil a pod kazdou fotku budu psat, VVau, to je prasecina ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Ja budu psát ze se tesim na start/stop system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky