motosman Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Jo jo a dneska byla ještě luxusnějšì česnečka. Taky jsem pořídil člun i s elektromotorem. Tak už můžu jezdit na pivo i po vodě.[emoji1] Editováno: 23. Srpen 2014, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 A sakra, na tu česnečku jsme tam měli bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 to teda jo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Pancho, Motosmane doufám, že jedete v pátek. Měli by jsme se domluvit, kde se sejdeme PS nemáte někdo autolednicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 A talířky s vidličkama od soudruhů z NDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 mam tu autochladnicku doma tentokrat, muzu ji pujcit jinak ja porad nevim, v patek vecer neco mam, akze bych mohl jet tak v 22h z prahy. a bude tam v ten patek teda nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Tak ze diky Motosmanovi za prijemne straveny patek a sobotu. Nyni musim uvest nekolik veci na pravou miru aby ostatni na Zamberku vedeli a nebyli prekvapeni. Tedy jestli Clint priveze slivovici nepijte ji, je to methanolivovice a i ten jeden frtan mi stacil a ne jen me aby me bolela hlava. Za druhe Clint vypil dohromady 2 piva Pancho pivo a kofolu a cest jsem musel zachranovat ja s Motosmanem pac by si v hospode mysleli od kud ze to jsme. Clint s Panchem na hadry jeste jsme je tahli z hospody. Hold uz nejsou nejmladsi a nic nevydrzi. Jinak cesta domu s Clintem, Delsi za to horsi cesta. Dostal zpravu od Rusaku ze se zaviraji Lochkovske tunely a tak jsme jeli cestou necestou, polem nepolem abych se pak dozvedel ze tunely se zaviraly ale az nekdy ve 14:00. Hold Clint posloucha radio Svobodne Rusko a pak to tak dopada. Neverte mu ani slovo. Editováno: 23. Srpen 2014, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) A to jsi ještě nenapsal, jakou jsem v noci spustil muziku :D To se Petrrr nepochlubil, že chodil v noci každou hodinu z přívěsu ven a jednou sem ho musel hledat po kempu, protože ve tmě zabloudil a jeho orientace podle hvězd zjevně selhala. Našel jsem ho jak se polonahej dobejval do přívěsu k jedné důchodkyni a ta se ze strachu zamkla na pět západů Editováno: 23. Srpen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Pancho, Motosmane doufám, že jedete v pátek. Měli by jsme se domluvit, kde se sejdeme PS nemáte někdo autolednicku? autoledničku mám, můžu na sraz půjčit. Teda jestli jí nezabaví naši na dovolenou To bych věděl tak ve středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Já jedu z dovolené v pátek od Sedlčan rovnou na Žamberk i s celou rodinou. Plánuji tam dojet lehce po 17té. Lednici mám jednorázovku a v rámci možností mohu nachladit ty boxy. Jestli to pomůže. Editováno: 23. Srpen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 CO zapomenete, tak mi brnknete a já to přitáhnu v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 No na Clinta se moc nespokehejte. U nej kdyz se rekne 15h je to ve skutecnosti 17 atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Koukej si zařídit ten Žamberk, žádné výmluvy na vejlety s rodinou, my jsme tvoje rodina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Má pravdu předseda. Slyšel jsem, že tam dojede city go, tak to rapid musí zvládnout taky.[emoji16][emoji16][emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 No ukazal jsem to manzelce a uz hledala klice od "naradi" aby si o tom s tebou jela popovidat, musel jsem vsechny klice schovat i od auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Jeste by se tam Rapid spichl s tim Citigoem a Skoda by mela problem, vznikla by Fabie 4. Tentokrat kluci nemohu, ted me neutahnete ani na steaky ba ani na kolena jako se to podarilo Motousovi nyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Klinte já jedu na devátou co ty Lednicku mám taky ve sklepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Jako že v devět vyjíždíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Ne v 9 tam Budu budit motosmana z deliria Editováno: 23. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 No skoda tech slapu, kdyby jste zdůraznili ze to neni prdel, tak bych jel taky. A docela to tam znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 mam tu autochladnicku doma tentokrat, muzu ji pujcit jinak ja porad nevim, v patek vecer neco mam, akze bych mohl jet tak v 22h z prahy. a bude tam v ten patek teda nekdo? No tak to vypada, ze v patek poměru jen já a Pancho a nebo mužem vyjed všichni společně v sobotu ráno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jinak pokud by jsme jeli az v sobotu tak ta lednička nebude třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ja budu na Zamberku uz v patek; jedem to pripravovat, at mate kam prijet :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 pojedem v patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky