Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak ze diky Motosmanovi za prijemne straveny patek a sobotu. Nyni musim uvest nekolik veci na pravou miru aby ostatni na Zamberku vedeli a nebyli prekvapeni. Tedy jestli Clint priveze slivovici nepijte ji, je to methanolivovice a i ten jeden frtan mi stacil a ne jen me aby me bolela hlava. Za druhe Clint vypil dohromady 2 piva Pancho pivo a kofolu a cest jsem musel zachranovat ja s Motosmanem pac by si v hospode mysleli od kud ze to jsme. Clint s Panchem na hadry jeste jsme je tahli z hospody. Hold uz nejsou nejmladsi a nic nevydrzi.

Jinak cesta domu s Clintem, Delsi za to horsi cesta. Dostal zpravu od Rusaku ze se zaviraji Lochkovske tunely a tak jsme jeli cestou necestou, polem nepolem abych se pak dozvedel ze tunely se zaviraly ale az nekdy ve 14:00. Hold Clint posloucha radio Svobodne Rusko a pak to tak dopada. Neverte mu ani slovo.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to jsi ještě nenapsal, jakou jsem v noci spustil muziku :D :D

To se Petrrr nepochlubil, že chodil v noci každou hodinu z přívěsu ven a jednou sem ho musel hledat po kempu, protože ve tmě zabloudil a jeho orientace podle hvězd zjevně selhala. Našel jsem ho jak se polonahej  dobejval do přívěsu k jedné důchodkyni a ta se ze strachu zamkla na pět západů ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já jedu z dovolené v pátek od Sedlčan rovnou na Žamberk i s celou rodinou. Plánuji tam dojet lehce po 17té. Lednici mám jednorázovku a v rámci možností mohu nachladit ty boxy. Jestli to pomůže.

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

mam tu autochladnicku doma tentokrat, muzu ji pujcit ;)

jinak ja porad nevim, v patek vecer neco mam, akze bych mohl jet tak v 22h z prahy. a bude tam v ten patek teda nekdo?

No tak to vypada, ze v patek poměru jen já a Pancho a nebo mužem vyjed všichni společně v sobotu ráno...?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...