Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Allianz je ok; mně nakonec vyplatili celý plnění za to vykradení auta. Je fakt, že se člověk musí posléze ozvat, protože pání a dámy likvidátoři/-torky si tam vládnou ve vlastním světě, a pak plkaj něco ve stylu, že věci starší dvou let pro ně nemají žádnou cenu...  :kol-44:

Ale nikdy jsme s nimi v rodině neměli problém s plněním; zato vytáhnout prašule z uniqa pojišťovny jako poškozený...to je jednodušší snad to dostat zaplacený od Slavie  :kol-28:

od slavie? hodně štěstí :D

Me jednou mela plnit pojišťovna jineho ucastnika a to bylo peklo. Kroutili se jak hadi. Nazev uz nvm musel bych projit vsechny pojišťovny a pak si vzpomenu.

Pomůžu ti - pojišťovna Slavia  :kol-29:

Jo mam to, Kooperativa! Slavia v ty dobe jeste ani nebyla. Je to tak 6-7 let. Narvala me Avie.

Tak ted jsem se dozvěděl že elektron je neopravitelnej, kůli bezpečnosti atd mi napíše škodovka, tak jsem zvědavej co na to Allianzka :-)

pokud budeš mít písemný vyjádření, tak zaplatí novej. Musíš dupat dupat dupat :p

Jako ze mas na něm skrabanec a budeš ho měnit? :D

A ještě když za to muzes sam?

ano přesně tak, zaplatím si svoje 1% - 1000tis a jede se dál. Jsem docela rád že to napíšou, protože nechat si to opravit a ještě vysolit litránka se mi taky moc nechtělo, takhle to je lepší :kol-41:

Upraveno od Hurikan88

Slušný, to zkusim taky :)

• Autor

Tak jsme byli s Petrrrem akorát prohnat včely, kdyby jste ho viděli v akci, hned by jste ho poslali do bojů na Ukrajinu ;)

Náčelník Klint

OK, takže na sraz je tu datum 18.října, od 12:00 v Krušovicích.  Má s tím někdo zásadní problém?

Upraveno od kokta7

• Autor

Vidím, že nemá, takže OK :D

a jaký včeli? petr má sršně nebo co?

jinak díky všem za nabídnutou pomoc ohledně auta!  :kol-47:

A velkou pochvalu před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou dostane Ozík za dnešní den. Díky moc, chlape!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

post-36409-0-47299000-1409249809_thumb.j

Upraveno od Honza9007

:D :D :D

Uz jednou psal, ze to odhalovani id nej okoukala Skoda. Urcite jezdi s celtou na kapote jako kamuflas a vypada to jako Velorex.

post-36409-0-01971400-1409254726_thumb.j

To víš, Velorex můj vzor :p

A velkou pochvalu před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou dostane Ozík za dnešní den. Díky moc, chlape!!!  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

Nemas vubec zac Honzo :kol-28:

Mám  :kol-28:

Jinak si všimněte těch slunečních brýlí na palubce; originál ŠKODA polarizované pružné sluneční brýle. Fakt dobrý!  :kol-47:

No toto, spíš napiš, co nemáš od Škody.  :kol-28:  No ať ti tedy Octavia řádně frčí. :kol-47:

další fanatik :kol-46::D:kol-47:

Od škodovky NEmám:

- fusekle

- trenky

- kalhoty

- bundu.

Je fakt, že ty bundy z nový kolekce jsou fakt povedený; asi napíšu Ježíškovi  :kol-31:

Ty brýle jsou ale fakt dobrý a logotyp ŠKODA mají totálně nenápadný. Spíš jsem to myslel jako tip na relativně cenově dostupný a vyzkoušený model. Suprový je, že jsou pružný. A je k tomu pěkný ŠKODA pouzdro a ŠKODA hadřík  :kol-28:

Tak tos mě fakt rozesmál :D :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.