Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já jsem akorát přišel z práce, moc jsem se nevyspal, ráno mě budily nějaké zvuky z chodby....:(

Venku chcavec, že by Kokta psa nevyhnal ...

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak mám pro sebe dobrou zprávu (pro sebe, protože vám je to stejně u prdele :kol-28: ). Teď jsem mluvil s Bossem a plánované ukončení  firmy se odkládá o 1,5 roku. O práci přijde bohužel jen kolegyně a ne já. Tak že Clinte vím, že už jsi měl zálusk na mého Rapida, ale sorry. tím pádem Ti ho za tu dohodnutou cenu 370tis neprodám. Mrzí mě to, ale bude ti muset stačit Tvoje stará O2. :kol-47:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Ceska pojistovna to je taky banda tupcu, po 6 jim píšu ze auto bylo prehlášeno na jiného a furt to chodí na me a na zelenou kartu píšou novyho majitele...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

žlutá je favorit a líbí se mě i se stříbrnými doplňky, víc jak s černými. ale lift vypadá o něco líp.

10615563_10203020870939452_8351115986540

10624644_10203021252748997_4595031726229

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Chrom paket dle me vynikne lepe na jinych barvach, ale taky to neni zly. Ja jsem naopak pro combi, pac se mi na liftu nelibi to "detsky" kridylko. Kdyby tam nechali tu odtrhovou listu co ma treba 1,8 TSI tak by to vypadalo lepsejc, mno a nebo neco co ma OII. Nerikam, ze to musi mit zehlici prkno, ale tohle mi proste prijde fakt poutovy  :kol-31:

ŽLUTÁ je stejinak nejlepší  :kol-46:

Vloženo

Mě se líbí s black paketem... stříbrné lišty patří na auta jiné kategorie, ne na "sportovní" vozy... plánuju taky udělat black-paket na mou Octu až budu mít ty nárazníky na autě... Zrcátka, sloupky, maska i zadní lišta půjdou do černé

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...