Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Ty Pancho,...mě nějak to Subaru nechytlo... myslím teď vzhledem, tohle AMG se mi líbí, je to jak exterierově, tak interierově lahůdka... tohle stejně nebude řídit závodník, ale někdo, kdo bude chtít svého miláčka ukazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 No prave a kdyz auto pro radost ,tak radost s jizdy a subaru je pro mne srdcovka e nej auto na okrsky:) Kdyz ukazovat a na okruh treba tak tohle http://www.koenigsegg.com/models/agera-r/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Jinak to audi take proc ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Pancho... většině z nás se tady zdá o novém RSku a ty vytáhneš Koenigsegga 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Tak ja sem si takovej jeden malej sen splnil,kdyz se objevilo prvni rs tak sem ho chtel byl to muj takovej malej sen:) Ten sem si splnil,s jednickou i dvojkou RS,nerikam ze bych nechtel domu jeste trojku at mam vsechny generace:) ale dvojka dobra a kdyz se povede tech 300 koni budu spokojen,ale kdyz narazim na peknou trojku a za dobre penize tak proc ne:) ale sen co se nikdy nesplní je treba ten Koenigseg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 to bych musel rict at Clint se domluvi s nejakym pilotem tam u nich na dovozu nejake te drahe mouky,mouky dvounulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 jinak zase nejake nove video ze srazu OCTAVIA sraz 6 https://www.youtube.com/watch?v=QQia4twPQKU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 celkem starý už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 6 dni,ja ho videl az dnes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Chlapi, předevčírem jsem viděl Octavii 3 RS-o lifta, což by nebylo až tak nic podivného, jel jsem za ní a všiml jsem si, že zadní lampy nebyly LED trubicové, ale obyčejné žárovkové. Myslel jsem, že RS-a mají LED zadní lampy standartem. Nezdálo se mi, že by to bylo předělávané.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Já bych se vůbec nedivil, kdyby to bylo za příplatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) nestíhaj dodávat :D :D dnešní doba(hold je TDičkáři vykoupili)... dnes si něco koupit je fakt taky umění... scout je má za příplatek. Editováno: 16. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Za chvíli si budeme kupovat auta poskládáná z dílů co kde zbydou. No každý auto bud originál - tzv. individualizace. U RS dojdou zpět. zrcátka, dostaneš zrcátko z yetiho atd. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Také začínám mít ten dojem No teď jsem hovořil s prodejcem Škodovek a o problému se zadníma lampama nic nevědí, měly by být normálně LEDkové. Co se týče 19" kol, tam problém je a nevědí kdy se dodávky obnoví. Čekací doba nyní na RS-a jsou u typu myslivec až 6 měsíců, u lifta 3-4 měsíce. Ještě mě napadlo, jestli nešlo o auto prodané někde v zahraničí, třeba mají jiné výbavy, ale asi ne.... Editováno: 16. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Jj. Takhle končila výroba Tatrovek. Co kus to originál. Sranda byla shánět náhradní díly. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Ale za originál se plati více ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Clinte a bylo to fakt čistokrevné RSo, nebyla to třeba nějaká předělávka zase? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 jj, to se za jízdy nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Dneska jsem viděl předělanou OIII myslivce na RS = nárazníky na netu je toho plno a kupodivu jsou levnější než na RS OII FL... nějak nechápu, ale je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Dlouho jsem si to neprohlížel, ale křídlo měl, barvu (tak ta modrá je už standart i u fábie), nárazník zadní, koncovky, všechno RS. Jen ta světla mi k tomu nešla. (předek jsem neviděl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 požnáš za jízdy, mrkneš na přední brzdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) jste tady všichni tak techničtí a chytří, za volnoběhu to kucká, nevíte kde může byt problém??? ideálně pustit od 1:55, kde je vidět rozdíl. Editováno: 16. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 No možný je všechno, lidi jsou s těma předělávkama na RS uplně vyšinutí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Jo jo já taky budu jeden z nich, ale nebudu lepit nálepky... jinak tohle vypadá taky nádherně.. cena 23000,- takže to jsem měl správné informace v Plzni taky, když jsem to chtěl dělat na svou... http://forum.skodahome.cz/gallery/image/53704-sup-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Přeplácaný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky