Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

:_icon_smich2: to je fakt... jak to tu s Hravcem začalo, tak jen jsem napsal něco k jeho komentu, už jsem byl za zaostalýho fanatika Clintova Clubu a měl jsem se klidit zpátky do naší nory... no a jak čas plynul, Hravec se k nám šinul,... a nakonec je tu jako doma  :kol-35:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:_icon_smich2: to je fakt... jak to tu s Hravcem začalo, tak jen jsem napsal něco k jeho komentu, už jsem byl za zaostalýho fanatika Clintova Clubu a měl jsem se klidit zpátky do naší nory... no a jak čas plynul, Hravec se k nám šinul,... a nakonec je tu jako doma  :kol-35:

bylo to trochu jinak, ale budiž, tvá verze není nic proti ničemu...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hravče, to mi víme, jak to bylo přesně... Byli jsme na Tebe poštváni  :kol-98:  povinně jsme se museli všichni podívat na vlákno kam jsi psal (už si úplně nepamatuju kdo s tím přišel a o čem se tehdy hovořilo) a měli jsem napsat všichni... joooo to byly časy

Odkaz ke komentáři

No jestli se hravec bude chovat jak v tématu o applu s připojením ke Kryštofovi přes BT, tak to bude něco v Krušovicích...

Nic proti novým lidem nemám o to me fakt nejde...(viz petr, Pancho a motosman)

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kokto, proč? Vletěl tam jak hurikán,zdrbal, neporadil, udělal ze sebe kreténa,až bylo téma zodpovězeno, tak se vrátil,zdrbal, za kretény označil všechny ostatní, shrnul všechno co bylo řečeno, čímž nabyl opět pocit hrdiny a několikrát debatu ukončil...

Co se ti na tom, kurva, nemůže líbit?

:-DDDDD

Odkaz ke komentáři

No jestli se hravec bude chovat jak v tématu o applu s připojením ke Kryštofovi přes BT, tak to bude něco v Krušovicích...

Nic proti novým lidem nemám o to me fakt nejde...(viz petr, Pancho a motosman)

možná bude lepší když tedy zase raději strachy zůstaneš doma! nebudeš riskovat jazykovou průpravu a budeš zcela v klidu  :kol-47:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kokto, proč? Vletěl tam jak hurikán,zdrbal, neporadil, udělal ze sebe kreténa,až bylo téma zodpovězeno, tak se vrátil,zdrbal, za kretény označil všechny ostatní, shrnul všechno co bylo řečeno, čímž nabyl opět pocit hrdiny a několikrát debatu ukončil...

Co se ti na tom, kurva, nemůže líbit?

:-DDDDD

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den

tedy alespoň takto: 

P.S. mnozí tu nevědí co je život a jak je krátkej a kurevsky ošidnej, vím o čem mluvím, ve čtvrtek jsem tu už nemusel být... proto je třeba plnými doušky života s klidem a úsměvem užívat! a nebrat všechno smrtelně vážně, neboť smrt číhá všude kolem nás a ani o tom nevíme, co nevíme, netušíme!

Editováno: , autor: Hravec
  • Pozitivní 6
Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo, jestli je Hravec i takový hnidopich i v reálu

co si pod tím pojmem představit ? - odpověděl bych ti obratem.... 

pokud máš na mysli, zda jsem detailista, odpovím Ti, ano jsem detailista a to řádný a proto to u nás ve firmě funguje...

každopádně jsem ve firmě za toho zlého, bo mám na starosti kvalitu a tedy všeobecný pojeb všemi směry, tedy z vrchu dolu i od dola nahoru .... na prostý lid ale musí být pevná ruky, byť ta elektronická ...

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

Ono s Koktou je legrace, ten chybět nemůže (už patří jak se říká do rodiny klanu), ale faktem je, že ten Českomoravskej sraz vynechal a mám takový divný pocit, že se i trochu bál, ano přátelé, bál se :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

co si pod tím pojmem představit ? - odpověděl bych ti obratem.... 

pokud máš na mysli, zda jsem detailista, odpovím Ti, ano jsem detailista a to řádný a proto to u nás ve firmě funguje...

každopádně jsem ve firmě za toho zlého, bo mám na starosti kvalitu a tedy všeobecný pojeb všemi směry, tedy z vrchu dolu i od dola nahoru .... na prostý lid ale musí být pevná ruky, byť ta elektronická ...

To je + pro tebe, že jsi detailista u Vás ve firmě, ale myslím si , že tady na fóru za to placen nejsi a můžeš se chovat normálně ne ? Zbytečně se do všech nenavážet. Ale klidně v tom pokračuj, aspoň mám vždy co číst jak jedu ze SC :D

Odkaz ke komentáři

co to znamená normálně? to je hodně subjektivní.... každý to vidí jinak a má na to jiný pohled... 

ale já se nenavážím, jen mi vadí lidská hloupost, pohodlnost, pohodlnost a lenost.... naopak ať se někdo ozve komu bych odmítl pomoct, něco najít nebo poradit (pokud jsem věděl a pokud ne, anšel jsem patřičné), na rozdíl od hloupých tlachů některých jedinců, kteří až na hodně velké výjimky neumí poradit, a když nejde to mnohdy ani rozluštit... chápu, že někdo preferuje obsah a forma jde mimo něj, nicméně pohle na formu má každý jiný, naštěstí, pak by tu nebylo o čem debatovat....

Odkaz ke komentáři

P.S. mnozí tu nevědí co je život a jak je krátkej a kurevsky ošidnej, vím o čem mluvím, ve čtvrtek jsem tu už nemusel být... proto je třeba plnými doušky života s klidem a úsměvem užívat! a nebrat všechno smrtelně vážně, neboť smrt číhá všude kolem nás a ani o tom nevíme, co nevíme, netušíme!

Jj,nějaké zvěsti,že čučíš na světlo v tunelu tu proběhly.

Však taky Kokta začal vybírat od každého dvacku na věnec a rozepisoval v jakém pořadí pojedeme v průvodu.

Odkaz ke komentáři

Ono s Koktou je legrace, ten chybět nemůže (už patří jak se říká do rodiny klanu), ale faktem je, že ten Českomoravskej sraz vynechal a mám takový divný pocit, že se i trochu bál, ano přátelé, bál se :D

Ani se nedivím, že se bál,panovaly tady zvěsti, že si sebou Hravec veze žehličku na vlasy:-D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...