motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 To já nebyl, to byl nějaký ústečák. Byla krize. Naháněl jsem slepici co ujela od DN. Akce úspěšná, auto dohledáno.[emoji122] poškozený a blbka s Mazdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jo tááák a ústečák je tuším radius ... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 ale ten to nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jo tááák a ústečák je tuším radius ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Rádius to nebyl, ten jezdí s Getzem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Cumeli jste Autosalon? Ta Audi A7 3,0 TDi Biturbo nebyla vubec zla. Z 0-100 za 5,2, 8st automat, 320 koni a presto psana spotreba pod 6,5 litru. Tady bych asi s dehtem udelal vyjimku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Leda tak z kopce. Pravda je, že ten motor fakt tahá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Petrrr: ty jako hlavní kinder driver dostaneš na srazu v Krušárně úkol přijet první a zabrat Rapidem celé parkoviště. Mám jisté obavy, že nám nebude stačit Oblékneš si žlutou vestu a na ruku pásku "pořadatel" Editováno: 2. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 A za to pořadatelství můžeš ode mě získat další kvalitní klíčenku Rapid. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 To jo, ale pod 500Kc/h nedelam. Musis to tam obehnat paskou a dat znacku. Pozor prace na silnici. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Jinak bude jednodussi kdyz rezervujes v praci Terminal 1 a ranway c. 2. Pac mam pocit ze Krusovice uz asi stacit nebudou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 To se Kokta s Ozákem na srazu ukódujou k smrti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) petře běž s tím bi-TDI někam,.... ještě aby to netahalo když to má 2 turba a 230kw... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 šel bych (i s radostí) ale protože ho nemám, tak s ním nemohu jít. Mi ho kup a já půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Hele motosman , že se nestydíš otáčet se přes tramvajový koleje, když se na nich rozjíždí bus !! No nechapu kdo si na koho stezuje, ja byt tramvaj, tak nadavam na ten bus, co si jezdi po kolejich A ja autoslalom nevidel ;(, ladil jsem muj autonomni server, ktery se i mimo jine stara o multimedia, a kdo by cekal, ze nova verze smazne urcite casti konfigurace. A jelikoz jsem si v tom chtel udelat poradek, tak jsem tam porady tlacil rucne a na autoslalom jsem zapomnel. Ale zase tam mam poradek . Operace se zdarila, vse funguje jak ma. Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Já bych si klidne Bi-Turbíka vzal a nemuselo by to být ani v AUDI A7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) to určitě 3.0 TFSI určitě lepší motor a jenom s jedním turbem... Furt ale nikdo neudělal tak pěkný LED světla jako audina, ty jebky co sou u O3 na to se nedá koukat, i zlatej leon jinak zajímavy hatche:(vím klinte jsou to korejský hundajní sračky) http://www.topgear.com/uk/car-news/nismo-pulsar-hot-hatch-2014-10-2 http://www.topgear.com/uk/car-news/honda-civic-type-r-revealed-2014-09-29 Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 http://www.ridimdobre.cz/#!article=main novej klub pro klinta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ta samolepka by u mě byla vysloveně provokace Naopak, my vytvoříme nějakou samolepku našeho pirátského klubu, kterou si také nalepíme na zadek aut (Clintův pirátský klub) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 No to jo, podle toho jak řídí Clint, co vím z vlastní zkušenosti, by to opravdu byla provokace, ale zase pod pojmem řídím dobře se dá představit ledascos. Sice jezdíš jako prase, ale žádná dopravní nehoda = z toho plyne, že jsi dobrý řidič, protože jezdit podle předpisů umí každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ten projekt je evidentne propadak. Na to jakejma cislama se ohanej, tak jsem nenarazil ani na jedno auto a to je teda smutny. Leda ze by to byly auta jen na morave, slezku a jiznich cechach. Ale predpokladam ze firmy jsou hlavne z Prahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Asi tak - tuto samolepku jsem nikdy neviděl. Jediné, co jsem kdy viděl bylo, že na náklaďáku měl vzadu telefonní číslo, kam můžeš nahlásit, že ten řidič udělal nějakou prasárnu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ale ty by jsi pawouku do toho mohl jít. Dostával by si zprávy že všude zdržuješ Zase jsem si to prostudoval a nápad to není náhodou zlej. U nás tady jezdí s tím autobusy ČSA, ale furt jsem nevěděl o co go. myslel jsem, že se to týká jen autobusů a že si na ně můžu stěžovat u ČSA mají u té samolepky i číslo vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Radisuy: Zde Ti odpovídám o tom hovně, abych nezasíral srazové vlákno. Hovno jsem nikde neměl, ale kobereček byl od něj cítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky