Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 To chce prosetrit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Jo uz jsem to nasel: Kvuli velkemu zajmu maji auta s touto samolepkou vjezd do Prahy zakazan. Pry se pak pevna nezastavi a jiz 3 operatorky v pilotnim provozu zkolabovaly. Tak to pak jooo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ale ty by jsi pawouku do toho mohl jít. Dostával by si zprávy že všude zdržuješ Ale prdlajs, na Economy Run jsem měl nálepku. V běžném provozu jezdím jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Zrovna jsem viděl žlutý RSo, krásný, enom jsem utřel žgryndu? To je někdo tady od nás? Měl T spz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Já to znám. Tu samolepku mají hodně kamiony.třeba od Hopi a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Funguje mobilita? Tatovi keksnul superb někde na jihu Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Proč by neměla? To nikdo nezrušil. Ať zavolá na tu linku Škoda assistance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Jo už tam někdo jede naštěstí, je to v záruce..tak snad to bude zdarma, asi se vybitá baterka Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Nechal zaplej levej blinkr, to dokáže vybít za 5 hodin 75ah baterii?(Svítila levá parkovacka a zadní levá obrysovka,vše ledky) Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 To je nějaká divočina, ne? Měl by jít změřit odběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Ovšem je to nesmysl, i rolbař mě to potvrdil... takže lamáckej autorizák, takže snad pak dojedou domů a nějak to budu řešit... autorizák je nahodil kabelem nic víc.... Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Baterka po smrti, nebo má někde nějaký odběr proudu, o kterém neví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 auto je 2 roky starý(je možný že odešla nebo dobíjení), baterku sem mu ještě dobíjel před x měsíci... hele vše je original, na autě nic dodělavanýho není, jedině že se něco třeba podělalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 jj, to se může stát, hodně se toto řešilo u OI a myslím FI. Baterka může zdechnout kdykoli.Kokto, tohle auto sis měl koupit, ne nějakej šunt OII 1.8 TSI. Tento Rapid by ti to natřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 ? přepočtená spotřeba na benzín mi vychází na 3,65l/100km. :D to víš mě to žere 2 litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 No tak otázka je jestli takhle táta neparkuje častěji:-) Třeba to chce baterku jen znovu dobít. Každopádně není nic jednoduššího než si ji nechat proměřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 ? přepočtená spotřeba na benzín mi vychází na 3,65l/100km. :D to víš mě to žere 2 litry Zrovna tohle jsem nemyslel, spíš ten zbytek. Něco jsem tam chtěl napsat, ale pak jsem to nechal být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) sanku na jih to má 300km, takže se to muselo nabít...dnes tam najel dalších 30km.... baterku dost blbě proměříš, dyžtak se koupí jiná nebo zajedu za rolbařem, protože autorizákum nevěřím už ani slovo... KURWA JÁ K NIM NECHCI JÍT NA VYMĚNU OLEJE fakt mám z toho trauma) no pawouku ta spotřeba je nejlepší a i tohle "Těsně se na Rapida dotahuje A3, ta ano.Ale třeba OII,III,Passat oproti Rapidu herky." Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Kokta7: nepamatuji si problém s akb jak na sup1 i 2. Na baterku je měřák, který zjistí jestli je OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Kokta: On není autorizák jako autorizák, nevím jak ti to mám vysvětlit, ale je to především v lidech. Nemůžu za to, že jezdíš k nějakejm raubířům a zlodějům. Já jsem se svým autorizákem spokojen na jedničku s hvězdičkou. Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tady odkaz na cely SPRAVNY nazor co Kokta nakousl. To nejdulezitejsi na konci prispevku. Podotykam ze majitel ma Rapida 1,2MPI na plyn. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/126946-Speedluk-Rapid-1.2-MPI-+-LPG-reálný-test#entry1958460 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) sám si tyhle základní věci vyměním, spíš mě otravuje tam jezdit kvůli záruce.. jo taky mám jeden svůj servis lepší, pak v záloze Oziho.... jak tohle můžeš říct o škodovce? Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Musim souhlasit castecne s koktou. Vzdy kdyz tam jdu je to pro me psychicka zatez. Vzdy cekam co z nich vypadne, jak se budu zas dohadovat hlavne v pripade reklamaci atd. Zatim jsem s nimi nakonec vzdy byl tak nejak spokojen, vse sr vyresilo atd. Pristup dobrej tam kam chodim. 1. serviska tez spokojenost ( mel jsem zaplou kameru tak vim ) Sice mi v unoru konci zaruka, ale z duvodu pripadne kulance kdy se snad jeste vyplati k nim zkusim chodit do 4 let stari auta. Trochu si me ziskali pristupem, slusnym zachazenim s autem a hlavne moznosti vlastniho oleje bez reci a kecu. Proto nez abych si olej menil sam v meziobdobi LL. Necham to vymenit je kdyz ted stejne uz musim jezdit kazdej rok. Cenu za vymenu nemaji tak strasnou ostatne i za prvni servisku co jsem dal. Dokonce mi dali krytku odvzdusnovaku brzdy predniho kola zdarma Co se sama nekde ztratila. Tedy dal jim davam sanci si napravit reputaci, ovsem jedem problem a maji utrum. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 To buď rád, není zas tolik míst, kde se o Tebe postarají jak o vlastního.... já jezdím tam kam jezdím jen proto, že to mám nejblíž, nicméně je to již můj třetí Škoda servis a s těmi předešlým jsem taky nebyl moc spokojen - jenže v tomhle mám nadstandartní výhodu u prodejce... Tak se to tak nějak vyvažuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 http://www.autoforum.cz/predstaveni/suv-skoda-pro-sedm-bude-stat-od-600-tisic-kc-v6-nedostane/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky