Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

sanku na jih to má 300km, takže se to muselo nabít...dnes tam najel dalších 30km....

baterku dost blbě proměříš, dyžtak se koupí jiná nebo zajedu za rolbařem, protože autorizákum nevěřím už ani slovo... KURWA JÁ K NIM NECHCI JÍT NA VYMĚNU OLEJE :( fakt mám z toho trauma)

no pawouku ta spotřeba je nejlepší :D a i tohle "Těsně se na Rapida dotahuje A3, ta ano.Ale třeba OII,III,Passat oproti Rapidu herky."

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta: On není autorizák jako autorizák, nevím jak ti to mám vysvětlit, ale je to především v lidech. Nemůžu za to, že jezdíš k nějakejm raubířům a zlodějům. Já jsem se svým autorizákem spokojen na jedničku s hvězdičkou.

Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle.

Odkaz ke komentáři

sám si tyhle základní věci vyměním, spíš mě otravuje tam jezdit kvůli záruce.. jo taky mám jeden svůj servis lepší, pak v záloze Oziho....

jak tohle můžeš říct o škodovce?

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Musim souhlasit castecne s koktou. Vzdy kdyz tam jdu je to pro me psychicka zatez. Vzdy cekam co z nich vypadne, jak se budu zas dohadovat hlavne v pripade reklamaci atd. Zatim jsem s nimi nakonec vzdy byl tak nejak spokojen, vse sr vyresilo atd. Pristup dobrej tam kam chodim. 1. serviska tez spokojenost ( mel jsem zaplou kameru tak vim ) Sice mi v unoru konci zaruka, ale z duvodu pripadne kulance kdy se snad jeste vyplati k nim zkusim chodit do 4 let stari auta. Trochu si me ziskali pristupem, slusnym zachazenim s autem a hlavne moznosti vlastniho oleje bez reci a kecu. Proto nez abych si olej menil sam v meziobdobi LL. Necham to vymenit je kdyz ted stejne uz musim jezdit kazdej rok. Cenu za vymenu nemaji tak strasnou ostatne i za prvni servisku co jsem dal. Dokonce mi dali krytku odvzdusnovaku brzdy predniho kola zdarma :D Co se sama nekde ztratila. Tedy dal jim davam sanci si napravit reputaci, ovsem jedem problem a maji utrum.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To buď rád, není zas tolik míst, kde se o Tebe postarají jak o vlastního.... já jezdím tam kam jezdím jen proto, že to mám nejblíž, nicméně je to již můj třetí Škoda servis a s těmi předešlým jsem taky nebyl moc spokojen - jenže v tomhle mám nadstandartní výhodu u prodejce... Tak se to tak nějak vyvažuje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...