kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 a tos koupil kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Stringo jsem Petrrr tak me tak prosim oslovuj, nepotrebuji aby nekdo vedel moje prave jmeno. Jinak spravne , to sis vsiml az ted? Jedine RSo Rapid, ostatne jinak bych tady vubec nemohl byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-predni-a-zadni-listy/skoda-rapid-spodni-lista-5-dveri-nerez-brushed-omtec-id:10079.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/exterierove-doplnky/skoda-rapid-nerez-chrom-kryt-emblemu-r-line-omtec-id:10085.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/listy-prahove-bocni-zadni/dekorativni-predni-a-zadni-listy/skoda-rapid-spodni-lista-5-dveri-nerez-chrom-omtec-id:10078.eshop to by se hodilo na tvuj kinder kár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Kokto, pedaly jsou origo Skoda. Podlozka uz nevim od koho, oboji z OBecek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jo ty ruzny lepiky znam. Vseho moc skodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 to jo, to by se na Rapííídkovi vyjímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Asi jako jsem viděl nedávno Octavku jedničkovou a byly tam nálepky "ŠKODA OCTAVIA COMBI 1.9 TDI RS POWER BY MILOTEC" a originál byl jen ten nápis OCTAVIA no hekeš megalomanskej a od Milotecu tam byly jen mračítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Uplně nejlepší je, kdyby si Petrrr koupil tuhle samolepku (letecký uzávěr nádrže) a nalepil to na hranaté víko nádrže To považuji za luxusní záležitost a každej by na srazu koukal 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) já ho viděl i hranaté (kdyby Petrrr neměl moc odvahy) Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 RS LOGO SI TAM DÁÁÁÁ NÁŠ KINDERKÁÁÁR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zajímavý by bylo, nacpat tam do Spacebacka Twincharger 1.4 TSI z FII RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 To uz by bylo zajimave. Jinak Stringo ses zalekl co? S tim Petrrrem to byla nadsazka ze si to hned zacal psat spravne. Ono bez tak se treba Petr vubec nejmenuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Koberec nekoberec, dat tam nohu, tak si pri akceleraci vyrazim zuby. Nohy se maj strkat pod pedaly! Hlavne spojky a brzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Mám vysokej nárt, mě se tam nohy nevejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ja taky a vejdou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Koberec nekoberec, dat tam nohu, tak si pri akceleraci vyrazim zuby. Nohy se maj strkat pod pedaly! Hlavne spojky a brzdy. Komiku, každý slušný auto tam má opěrku. A vyrazit si zuby? Hm, tak to musí být tedy umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Pancho: Objednal jsem ti vnější samolepku To mi zaplatíš jenom dvojitým vepřovým steakem s fazolkama a pěti kofolama, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ta operka me fakt netrapi, jediny co by mi vadio ze by se na tom koberci drzely chlupy od psa. Proto jsen rad, ze pod palubkou (u plynu) mam plast - dobre se udrzuje. U 01 jsem to mel vzdy dole okapany "bahnem" a furt luxing chlupu. Koberec byl navic tmave fialovo modrej cili na tech kritickych mistech to uz bledlo (hnedlo apod), nic hezkeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 http://m.youtube.com/watch?v=AR0H-UVVsco Neuvěřitelná pecka,zázrak,že má ještě šanci bojovat o život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 TO jo, ale je to úplně nepochopitelná nehoda... jel přímo na ten odtahovač, žádnej smyk, žádný manévr, prostě jel přímo na něj Každopádně to byla obrovská rána, když to ten několikatunovej odtahovač nadhodilo jako nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ztratil přilnavost a už se nevrátila. Bůh ví kolik jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Přesně, s tím už pak nic nenaděláš. Mu ten zadek bagru šel přímo na hlavu. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Stringo:jj, je to trochu nepochopitelné, kam se v závěru závodu, v takovém počasí, navíc za SC a ještě v tradičně poslední Marussii, tak hnal. Z těch fotek auta co byly k vidění jsem si ani ve snu nedokázal představit, že ta nehoda byla az tak brutální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 No já na netu našel fotky, jak tam byla vidět helma a ta byla přesně uprostřet rozstřelená, tudíž to bylo akorát na hlavu... no nevím jestli z něho ještě něco bude z chudáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky