Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Noju, férové by asi bylo opravdu napsat, že v devadesáti tis.km je nutné vyměnit rozvody....Koneckonců, co by udělali špatně? U TDI se také mění a nikdo neřekne proti tomu ani slovo....

Asi tak, jenže k tomu se nikdy "nesníží", protože by museli přiznat hrubou chybu. S prodejem to bude zajímavé, v práci mám kousek vedle bazar dealera škodovek, vloni jim tam stála přes půl roku roční OII FL 1.8 TSI - očumovačů tam bylo hodně, ale nikdo to nechtěl koupit, jak zjistil, že je to turbobenzín. Byl jsem se tam tehdy na to ptát, prý všichni chtěj ropáka. A to nikdo neřešil rozvody, jen, že to je benzíňák. :kol-32:  Pak jim tam přišlo asi osm SII 2.0 TDI a to byl fofr, jak se to prodávalo. Za pár dní tam nebyl ani jeden. Všechno roční auta. Asi to bude chtít kápnout, na někoho, kdo chce TSI, a ví, o co jde. Jinak je to neprodejné. Ve Fabiích nikdo benzín neřeší, ovšem Octavia, to je ten český naftový sen. :kol-29:

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi jsou tou ropou uplně sfetovaný, jako můj švagr. Chtěl oktávku, zeptal se bráchy, ten mu řekl, no jedině diesel. Tak koupil diesel. Já se ho ptám, co ho k tomu vedlo koupit ropu a on že neví, že mu to poradil brácha, že to málo žere. Ptám se ho kolik najedeš ročně a on že tak 5tis km, že moc nenajede, pač do práce to má 2 kilometry.

 

No koupil ještě PD 1,9, jeli jsme spolu na dovolenou, jako dvě rodiny, dvě auta. On samozřejmě totální šnek, co dvacet km, jsem na něj dlohé minuty čekal. Řekl jsem mu, že takhle to nejde a nazpátek jsme jeli každej zvlášť. Když jsem ho svezl mým autem, žasnul, jak to jede a povidá mi, jak je to tiché krásně. Samozřejmě utrousil, že s mým stylem jízdy to asi musí hodně žrát....

 

Co tím chci naznačit? Že lidi kolikrát ani neví, proč naftu, jen to někde slyšeli, že to kupuje každej a že to tedy je dobrá volba. Nic víc je nezajímá.

 

Pawouk: Tak jako O1 1,6 MPI šla hned a bylo zájemců mraky. U toho turba to bude chtít nějakého neználka :D (prodával jsem sám, bez autobazaru¨)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S poslední a předposlední větou souhlas - zajímá je jen, že to Frantovi od vedle málo žere, tak to koupěj taky. Spotřeba zajímá i mně, ale to přece není jediný parametr u auta a motoru. Až budu mít roční nájezd, kdy se mi vyplatí diesel, tak si holt nějaký vyberu, ale jezdím už dvacet let v průměru těch 15 tkm za rok, takže u mě je volba druhu paliva jasná = BENZÍN. :kol-31:

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mam spatnou zpravu, prozatim se oficialne nezapisu do klubu, pokuta za rychlost nebude. Dle informacich pres znamosti jsem zmerenej nebyl. Pry nejspis jen serizovali pred vybiranim.

Hold jsem mel jednou stesti tzv. "Clintovo stesti".

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radius svetla jo,ale na okna ne,pokud to neudelas poradne nechava to smouhy,lepsi klasika a potom tekute sterace treba,a plasty cerne take ne,to udela smouhy a blbe se to z toho dostava

Hele a co ty gumove listy/tesneni kolem oken?

Predpokladam, ze plastova mrizka masky a u zeme nasavaci plastove otvory je taky zbytecne voskovat.

A svetlometum to fakt nevadi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si moc dlouho asi pryč nebyl :)

A koukam, ze si to nějak promazal. Psal si tam ze sem blbej, pawouk to tady blbe vede a Klint je moudrý :D

Někdo má problém? Nelíbí se mu tady? Tak ať sem neleze! S nikým se tady na foru mazlit nebudu! (To není na tebe, kokto).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u 2.0 TDI teď je tuším 210 tisíc nebo kolik.... celkem nesmysl, podle mě ideálně vyměnit při 120 000km....

Obecne koncern zavadi nutnost menit po urcitem casovem useku, napr. rozvody po 5 letech nebo olej alespon 1x rocne bez ohledu na pocet ujetych km (pokud km najedes drive, tak logicky menit drive).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...