Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nekecej, na palube letadel si urcite z mekace nezerou. Pockej a pristane Air Vietnam a budou ty porce vyhazovat a psi nudlicky na kari na tebe urcite taky zbydou.

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak sem do sebe nacpal nějaký to prasácký menu od McD ;)  Dneska tam bylo hodně čmoudů, tancovali tam ve frontě, kedlubny plný drdů....

Vloženo

Hoši, hoši, zase zlobíte. kol1 

A to žrádlo, jděte s tím do háje, já tady zrovna žeru Lučinu a čumím na ty hambáče. :doh  To je normálně na BAN jak dělaný. Nasranej a hladovej moderátor je nebezepčnej. lol

Vloženo

Dneska se mi při tzv. kontrolní a nahodilé konfiguraci ukázala ojedinělá novinka:

packet challenge se speciálními nevídanými 18" koly, mrkněte na foto ;)  

post-32269-0-45565800-1414011316_thumb.j

Vloženo

kokto, na mě se můžeš spolehnout. Součástí autosalonu nyní (na konci) je i TV shop, kde ti ukazují moderátoři autosalonu, jak vynikající je ten a ten produkt (samozřejmě sponzora pořadu). tak že možná ještě chvíli to vydržím se na to dívat.

Vloženo

http://www.auto.cz/volkswagen-svolava-servisu-1-14-milionu-aut-kvuli-zaveseni-83708

To jsou věci, v Evropě se dělají tak kvalitní auta, že není třeba u těch samých modelů svolávací akce. To v USA apod. jsou svolávačky furt kvůli něčemu a tady nic. Ještě že žiju v Evropě a jezdím kvalitním vozem, ta druhovýroba na vývoz jak je vidět stojí za prd.  :kol-28:

Je vidět jak automobilky u nás s lidmi ojebávají a v zemích kde si to lidi nenechají líbit to funguje.

Vloženo (editace)

Ha ha Petree, spis v Americe si to nikdo nelajsne. Upadne maticka a zaloba a automaticka vyhra.... Tady v CR si nechavaj lidi srat na hlavu , pac vedi, ze vyrobce vozu vi kam poslat kaprika a soud rozhodne ve prospech rybare. Cili neni duvod nekoho nekam svolavat.

Edit:

Sorry, myslel jsi to stejne, koukam ze to pisou i v tom clanku!

Editováno: , autor: Radius
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...