Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jsem zkouknul dopravu a v pondělí bude na výběr spousty lehce bouraných aut .[emoji33]

Jak tak koukám, to je zase dnes úroda umělců... Trochu sněhu a skoro konec světa. :kol-44:

To jsem jel prave v klidu. Kameru mam do zapalovace, kabel veden ve stredovem tunelu neni nikde videt a hold zapinam rucne. Mohl bych to sice nejak predelat do spinaci skrinky ale to uz jsem linej. Takhle navic muzu mit kameru zaplou i bez motoru na parkovisti. Kabel mam USB do Mini USB rozbocovace v zapalovaci, aby mi krom kamery fungovala treba i navigace nebo telefon.

a jakou teda máš? 

Ty trumbero na to videu co jsem sem dal je to videt. Mivue 358

mate u O3 uchycenou SPZ na ramecku nebo primo?

dnešní pracovní výlet s krásným koncem (bohužel ještě stále nemám svoje auto)

IMG_20150208_160431.jpg

IMG_20150208_155617.jpg

Upraveno od kokta7

• Autor

Pro Ozáka:

Hele tady je jedno taky šikovně trefený (z dneška - čerstvé), známej ti to odhadne na 60-70tis, to bys mohl taky vzít a opravit :D :D

post-32269-0-02154700-1423416386_thumb.j

• Autor

Tady jsem si trochu stříknul do trenek, když jel do protisměru přímo na mě, i když na videu to tak dramaticky nevypadá. Jinak jsem si včera též v provozu poprvé odzkoušel nouzové brždění s auto blinkry a blikacími brzdovkami, když mi jeden nedal na křižovatce přednost shodou okolností kousek od místa na videu, při zpáteční cesě.

To tě určitě slyšel :D, jak troubíš

Pro Ozáka:

Hele tady je jedno taky šikovně trefený (z dneška - čerstvé), známej ti to odhadne na 60-70tis, to bys mohl taky vzít a opravit :D :D

attachicon.gif474121-original1-juxdb.jpg

Tohle neberu, to vypadá jak ta tvoje plechovka a ještě by me to zrálo olej...
  • Autor

To je dvojka, čili jako tvoje plechovka :D

• Autor

dnešní pracovní výlet s krásným koncem (bohužel ještě stále nemám svoje auto)

To ti půjčili takhle velké dospělácké auto? :D

Pancho's styl už i na Ukrajině.[emoji2]

post-78646-1423421494,5745_thumb.jpg

Kokto, mel si vystoupit a natocit to taky z venku, takhle je z toho hovno. Jedinej zvuk je bomba. Zase nemas svoje auto proc? Si zase nekde libal a nebo byl poliben.

Clinte co tady delas, mazej odklizet snih z rampy. :D

• Autor

Mám volno naštěstí :)

doprdelky na fialky :( akce R19 kol na O3 z O3 RS se ne-a-nedari. 2 prodejci kol me odmitnuli pomoci, protoze by se jednalo o podvod - zaslat TP na jiny typ kol, nez bych fyzicky mel na aute. to neni nikdo, kdo tohle uz nekdy resil a dokazal by to schudne poresit? Ronal, kterej me byl pobidnut jako "nekdo", kdo me pomuze, rekl, ze v zadnem pripade do neceho takoveho nepujde. jsem fakt nasranej.

• Autor

A ty pojedeš někam na výstavu, nebo tuňákovou soutěž, že chceš na auto fláknout 19"?

Proste chce 19" z RSa, proc by musel na vystavu? Nevim co je na tom divnyho

• Autor

V praxi nepoužitelné. Sám mám jen 18" a je to hrůza.

čím víc palec, tím víc auto. Ty máš Clinte ještě sport podvozek a to už pro nás důchodce moc není. My rádi pohodlí.

• Autor

Tak tak, za jízdy mi cvakaj zuby a chrastí kosti.

Kdyby zuby, ale zubní protéza. vím o čem píši, Rapid ač pružinama SUV, tak jinak tvrdý prkno a nemusí mít sport podvozek a už vůbec ne x palcová kola. Jinak čaj je teď v pátek? Nějaká rekapitulace kdo přijede?

Upraveno od Petrrr

Clinte, ne kazdej ocenuje pohodli, nekdo ma radeji lepsi chovani auta...  :kol-46:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.