Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

presne ty dalkove sem myslel, pak jak si me predjel ja zhasnul a ty rozsvitil a tma jak v pr****

to bylo tim ze si byl daleko za mnou:))  ne vazne  je to znat a hodne

Vloženo

Pancho, proč se stresuješ ze zlýho supa. Tobě stačí přidat. Narozdíl od Kokty, který musí podřadit..[emoji2]

Nejel jsi nàhodou dneska na Slaný?

Vloženo (editace)

proč bych podřazoval? já jezdím furt v otáčkách, ! :kol-46:   

na zlé hochy bys měl, ale jenom lehce nebo by to bylo +- stejně. každopádně do nějakých 120km/h určo ne.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Dneska jsem najel asi 90km po okreskách s výsledkem 5,8/100, nijak jsem se neloudal.

Ale stejně mám z toho dieslu takovej rozporuplnej pocit. Ta jízda nevyvolá žádné emoce, prostě člověk jede za solidní peníze z bodu A do bodu B, čili na dojíždění do práce asi super, ale pro zábavu to prostě není.

post-32269-0-29722200-1423934355_thumb.j post-32269-0-47106400-1423934365_thumb.j post-32269-0-70223300-1423934376_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

TDI má valachy. TSI má pořádné koně.[emoji23] . Zkus někoho pozvat na sraz ať vidíš co s tím chip udělá. Aby nebyl efekt stejný, jen dojezd do práce o 5 min. dříve.

Vloženo

No a ja mam sice kone, ale pony. Clinte, si furt stezujes, jestli to nechces, ja to od tebe za 100 koupim. Nebo za stejnou cenu Oziho Supa. :D Ty sice budes orat, ale jeste ve 300tis kdy TSI budou ozdobou vrakovist, pac budou jako nove se 150tis, ovsem s motorem kaput. Ozi posli mi do SZ cislo uctu, poslu ti nejakou kacku jako sponzorsky dar na kabel. Vcera jsem nemel hotovost. My s Kindercar jsme sice socialni trida, ale nejsme lakomci a darmozrouti. Dik

Tu autoskolu mam taky nakodovanou na Radiu, takova blbost kdyz vzadu vezes tchyni aby pri 180 ti videla kolik jedes. :D

Vloženo (editace)

čili na dojíždění do práce asi super, ale pro zábavu to prostě není.

Zadna Skoda neni pro zabavu. Alespon ze soucasne nabidky. Editováno: , autor: skodaforum20
Vloženo

Dík za info. Doteď jsem žil v přesvědčení, že režim autoškola vám napovídá co a jak v autě.

Dobrý den, děkujeme za vaši volbu koupit si vůz Škoda Rapid. Nyní se usaďte a připoutejte. Zkontrolujte nastavení sedačky, zrcátek a zapněte zapalování..........

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Zadna Skoda neni pro zabavu. Alespon ze soucasne nabidky.

ale dá se tím užít zábava  s vrcholnými motorizacemi určitě, to bys pak mohl říct že i hatche od konkurence nejsou pro zábavu atd ;)

a minimálně v servise si užiješ zábavu s každou škodovkou :D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

po rovině vám to jde co :D však Pančáku ten okruh, já jedu určitě někdy někam! at se ztrapním s oktávkou :D

Vloženo

To rozhodne, hlavne pri reklamacich, to je zabavy ze clovek ma uplne popraskanou branici. No me uz se reklamace moc netykaji, vse uz si budu taky cvakat sam. To je zabava nasledna. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...