Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já sežral večer s Pawoukem ten bramborák plněnej masem a jak to plavalo v tom oleji s worchestrovou omáčkou, jemi nějak těžko.... :(    Snad nebudu blejt :) Budu si muset dát panáka nafty ...

Upraveno od Clint

Priste ovsem plati Clintova zahrada a tu si nenecham ujit i kdybych mel prijed na kole. [emoji3]

• Autor

Ano ano, ta se plánuje na červen, termín ještě upřesním....

Jinak jsme shlédli parádní hokej USA-Rusko, dopadlo to podle očekávání dobře ;)  My s Motosem jsme zpívali ruskou hymnu a na vítězství si dali před odjezdem stakana vodky Staličnaja....:)

tak to dáme veřejnou událost na facebook ne, jako to bylo někde na té stránce? aby každej přišel 

Upraveno od kokta7

Bať, Clint dokonce při hymně Sojuzu něrušimyj respublik svobodnych salutoval (sic u toho seděl na židli). :kol-46:

• Autor

:D :D

Tak jsem nakonec skončil doma, páč je tu lednice plná a zakrojil domácí zauzený špíček s pivem. [emoji28]

A pritom je Clint nevojak, ma modrou, pac jatra uz mel v prdeli v 18ti letech. Ale putinovske regule maji jasna pravidla. Kdyz hymna tak se salutovanim. [emoji3]

Tak sem to musel trochu opláchnoutpost-85810-1431811773,0752_thumb.jpg

No jo Pancho to mel od pylu. I kdyz diky nalesteni neni mozne aby se zrnko pylu uchytilo, ale co kdyby, potreba umyt a dodo lesteni do rana. [emoji23]

Motosmane, různé plastové kryty podvozku jsou v ETCE na zobrazení 825-010.

• Autor

Tomu Pančákovi to zrezne už jenom po tom častém mytí :D

Upraveno od Clint

To jo pernamentne pod vodou a hadrem.

• Autor

Přesně tak...kdyby to parkoval v rybníku, vyjde to nastejno :D

Motosmane, různé plastové kryty podvozku jsou v ETCE na zobrazení 825-010.

dá se to dohledat i na skoda-dily.cz, maj to tam dobře rozděleny...

Tak jsem doma. Ještě sem se na chvilku stavil u panca. Chyba nekonečna byla v paměťového kterou to nevzalo. Tak už jde aspoň rádio a mapy snad pancho nějak dotáhne sám.

A díky za oplach spinawagenu... [emoji6]

Ozimu dekuji  za cas ze prijel:)) 

Clinte, Pawouk ví moc dobře,že když to jde,srazu se nebráním a rád přijdu a pokecám. Mám to k Vám dost daleko,stejně jako Petr a jak víte,jsem většinu roku na služebních cestách trvajících měsíc i víc. Když náhodou nejsem pryč snažím se trávit čas s dětmi a vynahradit jim to,co zanedbávám když jsem pryč. Ani jsem letos neorganisoval sraz v Plzni,prostě jsem zase pryč... Ne všichni máme volno a možnost se sebrat a kdykoli někam jet...

Pawouk,Pancho,Kokta,Ozi nemají dle všeho děti (jestli máte, tak jsem to přehlédl), Ty máš, ale jsi každý den doma,nejsi třeba 3 měsíce od rodiny,navíc to máš za barákem... Nemůžeš podle sebe porovnávat ostatní... Kdyby mě nezajímal club, už bych sem dávno nechodil...

pančo by zvážil sebevraždu

11054448_368184086721435_556557491221874

Upraveno od kokta7

Hned poté co co by spáchal vyvraždění místní fauny a flóry. [emoji23]

• Autor

Kdyby jste viděli včera Pancha, jak vyváděl, když jsem mu narafičil stéblo trávy na kobereček [emoji23] A to mám fotku, jak je Ozi zutej do ponožek, aby Panchovi nenašlapal nové koberečky [emoji1]

No také to mas u mne schováne. Já mu vezu pásku. Aby ne jeho auto nedrncelo a on za to mi dá trávu do auta. Clinte styd se.

• Autor

[emoji1] za pásku díky

Však taky po trávě se nešlape, ale chechtá.

Jak muze O 3 drncet nechapu, to uzasne auto od Kabane. [emoji3]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.