Stringo Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Kluci, s těma cenovkama aut,...to je docela hoooodně out. Za 4-6 let starý auto chtít 600 táců, to si může koupit člověk už skoro nové. Je mi jasné, že z toho chce každej vytřískat maximum, ale prostě tohle je podle mě neprodejný za tyhle ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 jestli narazis na mou cenu, tak je to proste pokus, pokud se neproda tak zustane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Narážím na všechny pokusy na internetu, ohledně prodeje Octavie RS, to nejsi jenom Ty Ozi, můžeš bejt klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 ja vim, ze ne, na druhou stranu, si myslim, ze o je jedno z poslednich kvalitnich aut - aspon trochu a vypada dobre, tak proc to nezkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Však já jen konstatuji, nic víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Protoze si vsichni RSaci mysli co nemaji doma. Skutecnost je takova ze treba stryc pred lety koupil Touarega za 1,2 mil. A za tri roky ho prodal s 25tis km za 550 a to byl jeste rad, hold nezi tim prisla nova generace atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 bohužel i 2 litru lítají řetězy a serou se motory... když sem prohledával mobile.de tak to tam u cca 3 rs psali, že měnili motor... bohužel sem to četl i Golfa VI R 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ozi jde o to ze lidi krom nas treba takhle nepremysleji. Ja chtit ojetinu a mel na to, dam ti to, pac zrovna u ojetiny je nejvetsi devizou kdyz vis co a od koho kupujes, ze auto neni kradene, stoceny km, clovek vi kdo ho mel a jak se k nemu choval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Jo a davaji Kill Bill. [emoji102] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 jenže ono to o ostatních nevíš a ceny jsou stejné, takže to tak prostě je no... já bych za tu svou plečku chtěl taky alespoň 150 000 a prodejné by to bylo možná za 80, nebo míň možná... to je realita, auto se nám obyčejným lidem neoplatí prodávat, protože na něm nic nevyděláme a ani se nám to nerentuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 jako je to o uhlu pohledu to rikam porad a myslim, ze nema cenu to vic rozebirat... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jak to, je treba probrat do podrobna tu tvou vysokou pozadovanou cenu. To neni jen tak, vazne tema. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Přesně. Naše problémy nejsou důležitý, hlavne ty cizí musíme pořádně prosetrit;) Editováno: 21. Červen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak to jo, tak to aby se svolal nejaky caj o paty jen kvuli tomu, abychom tam mohli diskutovat. Co tento ctvrtek? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ne, to se musime sejit jeste dnes. Kdo svola koncilium ? Neni mozne snizovat vaznost a poctivost klubu vysokou pozadovanou cenou, to by se pak mohlo jmenovat ne piratsky ale zlodejsky klub. Cenu popr. jeji upravu budeme muset probrat. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Já si myslím že cena je dobrá v podstatě je tam skoro novi pátý R.stupeň a 6 je úplně netknutá. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Proti rapidu disponuje vuz novejsi technikou a lepsi vyrobni kvalitou. Bylo o nej lepe pecovano a netrpi na zrani oleje, nebo padani vody z ostrikovacu. Tedy v piratskem klubu je to s podivem, ale ano je to tak, je to funkcni auto Dneska klidne, ale u me to nejde, prave maluju posledni mistnost v byte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak přijedte za mnou bude party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 tak jo, ja jsem pro, ale uz jsem pil, takze me musi nekdo cestou nalozit a odvezt - obema smery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak snad máte skodovky, ty jezdí nejlépe a za 1kc na 1km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ozi, ja ovsem neporovnaval s Rapidem samozrejme. Jinak voda v ostrikovacich jiz nepada, vysoce kvalifikovana prace dle pravidel DoDo a dodatecne montaze z5tneho ventilku vyreseno. Kokto to nevim co bys musel nabizet abych jel nekam k tobe do tech vychodnich koncin 350km . To snad ze by prijela zaroven tva kamoska Sharka Blue treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak dojedes ke klintovi a pak jedes už zdarma:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Myslis jako abych mel natreseny speky a vyhrezle vsechny plotynky z White Snow Vibragym ? To radeji pojedu se Student Agency. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tady byli soudruzi šetrnější, než u Oziho... Dnešní fotka [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...kluci...help,help...ve velkým TP není uvedena nosnost střechy, víte někdo kolik je ? Na fabii to bylo 75kg. Koupil jsem nosič thule a držáky pro ride 591 to má dohromady 20kg a čtyři kola mají 63kg...osobně jsem viděl jak policajti převažují kola, ale čeho se chytají, když nosnost není uvedena?...dík všem za reakci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky