Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kluci, s těma cenovkama aut,...to je docela hoooodně out. Za 4-6 let starý auto chtít 600 táců, to si může koupit člověk už skoro nové. Je mi jasné, že z toho chce každej vytřískat maximum, ale prostě tohle je podle mě neprodejný za tyhle ceny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže ono to o ostatních nevíš a ceny jsou stejné, takže to tak prostě je no... já bych za tu svou plečku chtěl taky alespoň 150 000 a prodejné by to bylo možná za 80, nebo míň možná... to je realita, auto se nám obyčejným lidem neoplatí prodávat, protože na něm nic nevyděláme a ani se nám to nerentuje  :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Proti rapidu disponuje vuz novejsi technikou a lepsi vyrobni kvalitou. Bylo o nej lepe pecovano a netrpi na zrani oleje, nebo padani vody z ostrikovacu. Tedy v piratskem klubu je to s podivem, ale ano je to tak, je to funkcni auto  :kol-46:

Dneska klidne, ale u me to nejde, prave maluju posledni mistnost v byte...  :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Ozi, ja ovsem neporovnaval s Rapidem samozrejme. Jinak voda v ostrikovacich jiz nepada, vysoce kvalifikovana prace dle pravidel DoDo a dodatecne montaze z5tneho ventilku vyreseno.

Kokto to nevim co bys musel nabizet abych jel nekam k tobe do tech vychodnich koncin 350km . To snad ze by prijela zaroven tva kamoska Sharka Blue treba.

Odkaz ke komentáři

...kluci...help,help...ve velkým TP není uvedena nosnost střechy, víte někdo kolik je ? Na fabii to bylo 75kg. Koupil jsem nosič thule a držáky pro ride 591 to má dohromady 20kg a čtyři kola mají 63kg...osobně jsem viděl jak policajti převažují kola, ale čeho se chytají, když nosnost není uvedena?...dík všem za reakci...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...