Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V práci mám taky W7, proto jsem doma také chtěl to stejné. Oživovat Visty jsem už nechtěl. Office mám taky stejný. Kdo se má pořád učit těm změnám? Jen Firefox v práci nemám vyladěný po svém. Ale ten stejně moc nepoužívám. Všechno je nastavené na IE a na net moc nelezu, taky bych mohl snadno vyletět.

Jak vyletet, jako manager se vzdelavas na netu a stranky jako skodahome atd. Prispivaji k vzdelani a profesnimu rustu. Kdyz studujes tu potravinarskou prumku. [emoji23]

Huri to mam uz poslane akorat jsem tak 200 tisic mist za tebou :(

Visty mi poradne nesl snad nikdy. Tak jsem sel XP -> 7 -> 8.1 na svem PC a v praci taky. Ted ficim v praci znovu na 7kach. Koneckoncu je to stejne skoro jedno, hlavne ze to funguje jak ma... ;)

nene, ja chci 1+2 ;)

Jednoho šamšunga a dva na náhradní díly[emoji28]

presne tak to mam tedko... Galaxy S4 Active je v servisu uz skoro mesic, A3 mam cca 5 tydnu a uz prestava fungoval a dneska si jdu pro dalsi A3 jako nahradni, reklamace vymenou...

Ale máš tu možnost, reklamuj si pak toho Číňana, tě chci vidět. já třeba měl vždy samsunga a nemohu si ztěžovat. Každý mi vydržel vždy min. 3 roky. A ten předchozí funguje pořád, mám ho doma jako rezervu.

reklamace, normálně pošleš poštou.

Petrrr, ja proti Samsung nic nemam. Taky na nich fičím posledních cca 5 let, bohužel jsem jich za tu dobu měl tak 8 protoze nevydrží.

S výdrží delší než dva roky ani nepočítám a s tim do toho jdu. Navíc reklamace v cine u lepších značek nejsou problém. Dokonce bych řekl, že fungují lépe než v Čechách.

• Autor

Šamšunky jsou srágory, koho znám, tak se mu sere....;)

Clinte vyčkej času, jsem zvědav na toho tvýho japonce z číny. 

Jinak jako první mi dojde benzín u Thálie, tak ten VIF otestuji na ní. Kdyby začaly z výfuku šlehat zelený plameny a pak to bouchlo, tak ať to neodsere Rapid, i když ten už má 45tis km, zatím co Thále sice o 2 roky starší, ale má jen 35, taky by jí bylo škoda holky.

to je magnát Petr, samý nový auta do 50000km, to je panečku život tam na zapádě s imigranty a s Rusáky! 

jj, ten si zije sama nova auta, i ja s RS mam najeto vic...  :kol-46:

Clinte ty se moc nesmej, protoze tobe ten Šoni taky moc dlouho neda, kolega je tocil rychlejs nez ja Ťamťunghy  :kol-32:

Sony je náhodou dobrej, na jedno použití vyhovující. Vezmeš na dovolenou s cizí sim a pak ho rovnou vyhodíš. 

post-78646-1438163250,6812_thumb.jpg

A teď jsou všichni mrtví...

Upraveno od motosman

Nech te bejt Sony! Mám M2 agua už rok. v práci pořád v kapse u sebe a ještě žádnéj škrábance a maká tak jak má.

Motosi, jj, koukal jsem na FB, ale protože už si tam odpověděl ty, tak už jsem neodpovídal aby si vyhrál. Jinak budou mrtví s tvrdým nebo s měkkým ? :kol-28:

To záleží, jak moc je ta situace vzruší. Ale asi zůstanou měkký.[emoji23] [emoji106]

• Autor

attachicon.gifFB_IMG_1438163219269.jpg

A teď jsou všichni mrtví...

Co je to za nesmysl, ten žlutej jako jede do protisměru? :D

No, je to jen IBIZA, ta jen leští.

Jinak jsem si nedávno nainstaloval Appku Pumpdroid a docela dobrá ukazuje ceny pohonných hmot všech benzínek, když si v ní naplánuješ trasu ukazuje ceny míjených benzínek nebo upozorní na nejlevnější apod. Nebo já mám nastaveny v oblíbených asi 4 v mém okolí a jsem v obraze, kde je nejlevnější. Tedy doporučuji. 

Tak proto ten vif, tankuješ to nejlevnější;-)

já vždy tankuji kdy potřebuji a kdekoliv :D a moc to fakt neřeším.

Já jen když jsem doma. jezdím pro mazut k eurooilu mají to bez ty ekosracky. A dobrý kafe a vapku.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.