Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) A co je s Pančákem? Že on někde mydlí zase tu kyprou padesátku s desetiletou dcerou?? Že se neozejvá....Prej jak na Novej rok, tak po celej rok... Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak co Clinte? Už zametáte? V Plzni už je 2cm sněhu a padá a padá [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 No my máme ještě suché silnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak já ta k Vám něco málo pomalu posílám, abyste neřekli, že si zimu necháváme na západě sami [emoji2] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Se ten sníh nějak zasekl. Už má hodinu zpoždění. Teď to vypadá na 23:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Nějak se to před Prahou rozpadá čeče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) ve fabii je stejnej motor, koukám že škoda s VW fakt neumí už nic normální prodat jako do 30000km se rozletí motor to je fakt šílený.... http://forum.skodahome.cz/topic/131958-závada-přestavovače-vačkového-hřídele/?p=2081847 Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Jako šéf musim mít rychle první příspěvek v tomto roce :D...to jsem rád, že mě nikdo nepředběhl...tfuj to jsem si oddechl Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak chalani, Happy New Year [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) ve fabii je stejnej motor, koukám že škoda s VW fakt neumí už nic normální prodat jako do 30000km se rozletí motor to je fakt šílený.... http://forum.skodahome.cz/topic/131958-závada-přestavovače-vačkového-hřídele/?p=2081847 To nebyl motor, ale dětská hračka. Motory začínají až od dvou litrů Jo, všechno se ojebává, snižuje hmotnost, šetří na matroši, berou levné díly ze subdodávky, pak ten downsizing podělanej....taky každej si myslí, že bude mít 1,2 TSI a bude lítat 250 ....při spotřebě 3 litry na sto. Bůh ví, co s tim dělal. Je to furt dokola. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Co na to rict? RAM 5.7, V8 Hemi. Ford Mustang 5.0 V8. Made in USA. [emoji23] To je nase spasa. Hvezdy a pruhy a ne hvezdy v kruhu, to je nase zahuba. Staci poslechnout novorocni projem EU mamy Angely. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ty wole projem nebo projev? Já už jsem sice dost teda nabumbanej,ale ťukat písmenka ještě zvládám [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 On chtěl říct novoroční průjem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ze severu hlásíme kalamitu 2cm sněhu. Souhlasím s klientem že pod 2.0 jsou jen šicí stroje takže hepy novej rok piráti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 To vite vecer uz byl tezkej. Pismenko sem pismenko tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 (editace) Copak, vyspáváte se z opice? Petrrr ještě bleje tátův tatarák ze sekané, tak asi nemá náladu nic spamovat Já už se chystám zase do práce.....No někde na ty motorky vydělat člověk musí že jo Editováno: 1. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ne ne. Tluču do baterky ampéry. A za chvilku jdem na ohňostroj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ohňostroj? To jsi o den pozadu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Není, slavnostně zapálí oktávku a nechá si už jenom Feldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Tak hošani, ohňostroj pěknej. Je vidět, že poddaní platili řádně daně. Jen mě po těch kecech překvapilo, kolik lidí tam šlo s čoklama. Jinak hlásím baterka dobita. Doufám, že moc neutrpěla vybitím. Tímto jí prosím za odpuštění. Jinak origo z DE i s číslem dílu.[emoji122] [emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Tohle je právě cílený výcvik čoklů a lizpičů, aby se o Silvestra nebáli sami doma Kokta ti to vysvětlí, to je rozenej psí milovník 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 protože jsem se už probral, tak bych vám chtěl rovněž popřát mnoho šťastných kilometrů na silnici a ten zbytek třeba i doma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 No hezký :-) Tak vítej v roce 2016... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 to je pořádná kára, to dnešní O3, leony, golfy,superby či passaty se tomu ani zdaleka nerovnají. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219087093# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky