motosman Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Si nevybereš. Ale ty fusiony 1.4i by měli být v pohodě. Tsi z 08 je řetězová loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 (editace) Slysis Clinte, mas divny nazor. Editováno: 20. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Kdo ze tu nedavno koupil Ford Mondeo v dehtu a je s nim tak spokojen, ze uz se tu ani neobjevuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Si nevybereš. Ale ty fusiony 1.4i by měli být v pohodě. Tsi z 08 je řetězová loterie. Ber Fusion, ten motor je klasické železo, o kterém nikdy nikdo nic neslyšel. 1.4 TSI 103 kW v tom Golfu je dvojitě přeplňovaný? Jestli ano, tak to je harakiri po německu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Taky jsem pro Forda. Nikdy jsem ho neměl a nikdo si nestěžuje. Krom nepodstatných blbostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 U Fusiona si není na co stěžovat - stará prověřené technika z Fiesty. Jen ten design je poněkud "důchodcovský". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 jo to je Fusion, já myslel Focus. Ale to je jedno. Je fakt, že Golf téhle generace jakýsi řetězový problémy měl, ale zase mi přijde jako auto celkově solidnější a kvalitněji zpracovaný. Hele, to by šlověk musel posuzovat dva konkrétní kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Je potřeba vzít do úvahy, kde a jak se to bude provozovat = na ježdění kolem komína je to TSI na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Golfa TSI nikdy, jak pise Pawouk, obzvlaste jestli to ma turbo a kompresor. Jirku neposlouchej co je Clint u Skody je Jirka u VW. To jsou dva fanatici. FUSIONA 1.4 ma manzelka sefa a spokojenost. Sef uz ma 3tiho focuse v rade a jedine co kdy mel, ze mu odesla civka motoru u toho predchoziho kusu. Ovsem vsechno byli benziny. Hlavne na to jak se k tomu chova nikde nic neklepe, nevrze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Jestli si to dobře pamatuji, tak starší zážehové motory u Forda jsou ve skutečnosti od Yamahy. Tam fakt nejsou žádné problémy ve stylu VW. Zbytek vozu se v ničem neliší od koncernu, čekat lze tedy kdykoli cokoli. Zatímco Twincharger je katastrofa. Ač mnohonásobný vítěz ankety Motor roku, je to technický zmetek - rozvody, vysoká spotřeba oleje, propálené písty, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Fordem tam a Škodou nazpátek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Ono to je ve skutečnosti přesně obráceně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 abyste viděli, že se snažím být objektivní, tak asi jo, jestli se jedná o nějaký poskakování po městě, tak Ford zmíněného ročníku bude možná vhodnější. Je pravda, že ty TSI v této době nějaký problémy měly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Všechno má nějaké ty problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 A aby jste vedeli ze ja nejsem objektivni tak ne vsichni maji maji ptoblemy. Jen WV a celej jeho koncern. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale dobre necham toho. Jsem tady stejne jen takovej Don Quijote de la Mancha co tady bojuje s vetrnymi mlyny. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Akorát trochu vyžranější Quijote 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Však jo. Bude to na nákupy, cestu do práce, do školy, kroužky a tak. O víkendu 70km tam a zpět. Pro TSI hotová pohroma. Se ten motor ani neohřeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 kup jí elektrokolo, tam se nic ohřívat nemusí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Clinte, to vis. Octavku jsem prozral a tak mi musi stacit Rapid. Jen at vsichni vidi jak se mam dobre. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Motos nedavno psal neco o malem kufru ve FuFu a najednou mi bude dobrej. Nejdriv si ovsem musi ujasnit co vlastne chce. Octu chce mit uz jen jako na okrasu protoze se boji ze se mu rozpadne kdyz chce jezdit druhym starym autem i o vikendech na chalupu. Tady je videt kam jde pokrok. Lide aby si kupovali nova auta, radeji kupuji stara protoze ta jsou spolehlivejsi. [emoji23] Drzim palce Motosi ve stastnou volbu, ty to dokazes jak u Feliny kde jsem ti neveril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Díky. Ale nabízeli jste póla, i10, cityGO atd. Tam je jufr opravdu malý. Fusion má kufr jako felda a navíc je i rozměrama téměř stejný. Jsem limitován velikostí parkingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Fusion je dobrej, to už je třída Superba ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 To je hrozný, jak teď doma sportuju, o to víc žeru Teď jsem si koupil tři šátečky s pudinkem a jablkama, sežral jsem jeden, že si to rozvrhnu a druhej dám za 2 hodiny. Ale neodolal sem a sežral sem hned i ten druhej. A teď, když sem ho sežral si řikám, že je blbost v tom igeliťáku nechávat ten poslední :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 [emoji23] tak to jsme na tom stejně [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Stringo, hele to Lego, jak jsi objednal za dvacet tisíc (poloviční ceny), tak ti to pošlu asi v pondělí, ve středu to budeš mít doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky