motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Jj. Už je doma 1.6 74kw automat. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) DSG? to máš z němec nebo kde si to ukradl na ukrajině? Editováno: 9. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 A je mu pět let? Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 DSG? to máš z němec nebo kde si to ukradl na ukrajině? Fuj DSG, tam bude klasika hydroměnič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Tak co uživatelé :-D já jsem stále bez auta prej nestihli geometrii nebo spíš přiznali že se na to vysrali tak jsem vrátil vysavač a dostal zdarma do pondělí CC 103kW 4*4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Klasika hydro. A ta 1.6ka s tím docela cvičí. Jinak normál po 1 majitelce, jako nové z Němec. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Tak co uživatelé :-D já jsem stále bez auta prej nestihli geometrii nebo spíš přiznali že se na to vysrali tak jsem vrátil vysavač a dostal zdarma do pondělí CC 103kW 4*4DSC_0238.JPG a co ti měněj, i poloosu? ti to nějak vrzalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Něco prej z ložiskem víc se dozvím až v pondělí něco tam bouchalo a docela velký rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 To bych jim tu oktávku nechal, když máš teď CCčko Je to lepší co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Já myslel, že má Fabku [emoji4] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Zrovna jsem si říkal, že se dneska ukázal náš žebrák i v poledne a ona je vlastně sobota. To nemaká :D To jak je sledovanej kamerama, tak nesmí ve všední den ani na Trapatlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) To bych jim tu oktávku nechal, když máš teď CCčko Je to lepší co? Co ti budu povídat CC má 30tis všechno v kůži a alcantara a 4*4 nechal bych si ho hned. Editováno: 9. Duben 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Já myslel, že má Fabku [emoji4] Jo já dělám teť testovacího jezdce. Do pátku jsem měl F3 pak si ředitel dupnul že ji potřebuje tak jsem dostal buzna kar pro fotry golfa sprtsvan 63kW nebo už nevím lemra líná a deska jsem je šel zjebat že musím zítra na otočku do raichu a tímhle tam nepojedu a hlavně dneska končila půjčka přes havarijní pojištění tak mi daly CC ať neremcám;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 CCčko je pěkný, taky bych si ho nechal líbit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Co ti budu povídat CC má 30tis všechno v kůži a alcantara a 4*4 nechal bych si ho hned. njn 4X4 na dálnici to chce no přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Nj kokto a proto mám traverzu abych netahal 100kg navíc;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 CCčko je pěkný, taky bych si ho nechal líbit. No jo ale rodinný auto to není zítra jedem do dinoparku do raichu tři děti vzadu bude ťip ťop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 cc je pro 4 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 O CC tu obcas psal JirkaK a ty opravy u noveho vozu pres 200tis ve me nebudi pozitivni naladu. Abys nejel do Rauchu tam a vlakem z Dinoparku zpatky. No co, jizda vlakem uz je dnes taky atrakce. Jsem nejel vlakem pres 10 let. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ja mel pro motose neco lepsiho a za jeho konstantu. Skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 A vsimete si prosim kolik ta Thalie najela. Jooo tam kde Koncern konci, Thalie teprve zacina. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) jojo, vlastně mě někdo řekněte, kde u nového auta něco někdo nereklamoval? otcuv superb, ten se nějak drží divny Editováno: 9. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Nemá automat. Původně jsem myslel, že vezmu toho Moduse. Měl špičkovou výbavu. Ani S3 takovou nemá. Bohužel byl pryč. A když mamina viděla ten kufr u fusiona, bylo rozhodnuto. Zatím najeto přes 200km a líbí se jí čim dál víc. Jinak kvalita asi jako favorit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 a o kolik je stočenej? takže po 1 majitelce, alias vlastnila firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Neznam takove. I stryc uz jak Supa tak Yetiho reklamoval i kdyz slo o blbosti. Sup elektr. Zavirani kufru a volny ksbel v patych dverich. Yeti osoupana hlavice Radici paky po 35tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky