Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Jo teď mi psal SidCZ chudák.....(ten ze srazu s šedivým RS v benálu) Měl odřenej blatník. Tak to hodil do autorizáku Myslivec ve Slaném. Prej to lakovali třikrát, pač pokaždé jim to vrátil, že tam měl zaschlé kapky. Navíc někde v Lounech nepochopitelně. Najeli prej 350km, asi se chtěli projet. Takže mu to voroštovali někde na okresce. Z cicího krev neteče. S náhradním autem dělali drahoty. No byl jsem u Myslivce jednou s fábkou a když jsem viděl ty mladé floutky (hádali se co by to mohlo bejt za problém) co se akorát vyučili kuchařem a dělají v autorizáku, raději jsem odjel. Autorizáky si člověk musí vybírat. Je potřeba si uvědomit, že je to normální servis jako každý jiný, tedy může být špatný zrovna tak jako neznačkový servis může být dobrý. Bohužel ani značkový servis mnohdy neznamená kvalitu provedené práce, jen na to mají údajně školené zaměstnance. Otázka je, jak vypadá to jejich školení. Navíc za to člověk platí majlant. Já tedy na značkový servis, kam jezdím nadávat nemůžu, jsou tam staří mazáci, co dělali ještě stodvácy a ví kam šáhnout a na co mrknout. Jasně že je to o lidech,ale ja nejen ve svem okoli pozoruji že největši "kazisvěti" jsou právě autorizovane servisy a to teď nemluvim jen o Škodovce,by jste se divili co dokaže takovy autorizak Mercedesu za "zázraky"... Editováno: 24. Duben 2016, autor: bitttpower 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 v lounech sem byl v Seatu/VW servise a absolutně bez problému. jezdí toho málo tak se snažej asi, u škodovek na to každej sere z vysoka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 No fabie. V te me nove praci maji dve nove jezdime s nima na obed. Ve vnitr jeste vetsi papundekl nez Rapid. Intros uplnej social. To muj Rapid MR13 je oproti tomu Mercedes. Podvozkove bude fabka lepsi to je pravda, to uz jsou ovsem dnesni Rapidy take. Kdyz z toho vystupujeme tak ta zadni naprava jak se odlehcuje vrze jako prase. Tak ze vzhledem a podvozkem dobry. Oni v tom maji nejake ty trivalcove zakladni motory. Do mesta je to auto ok. Ale abych za ten papundekl vysolil s nejsilnejsi verzi TSI nebo TDI nevim kolik. To ani nahodou. Ostatne to plati i o dnesnich Rapidech. Nevi uz co by za to chteli. O Octavkach ani nemluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jasně že je to o lidech,ale ja nejen ve svem okoli pozoruji že největši "kazisvěti" jsou právě autorizovane servisy a to teď nemluvim jen o Škodovce,by jste se divili co dokaže takovy autorizak Mercedesu za "zázraky"... Nejhorší je, že zrovna tady stojí hodina 2500Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Do terénu jedině rám, na tom kastle a uzávěrky hezky na mechanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 no to povedla o tom žádná, ale já myslel auto stejného ražení do terénu. To neřeš - jestli jsi sem alespoň občas zavítal, tak ti musí být jasné, že na toto (a nejen na to) tady někteří jedinci mentálně nestačí. Spolužák dělá v servisu Renault/Dacia, když jsem se ho na ptal na zkušenosti s Dacií, tak podle něj tam obecně není nějaký znatelný rozdíl od rádoby kvalitních automobilek - vždy a všude se něco najde. A i toto forum je toho příkladem. Ono když nejsou argumenty, tak nastupuje demagogie a to mi tady v tom vlákně vadí nejvíc. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 však proč ne, když to plno lidem bohatě vyhovuje. tak to bude v pohodě jako fabie nebo rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/?forum Tak jsem pročetl komentáře a nikdo moc nedolívá olej :'> Clint měl prostě smolíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Musíš koukat po 1.8 TSI od 08/2009 do 12/2011. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 To je jen nekolik 100tis aut. To je zanedbatelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Hlavne ze v USA v kauze dieselgate kazdy majitel dostane odstupne v prepoctu 120tis a auta od majitelu koncern odkoupi. To rikali nekde ve zpravach v TV a co Evropsti zakaznici? Urcite hovno. S nima si koncern co by polopozska automobilka v Evrope pro sve zakazniky vytre prdel. Hold jina meritka pro ruzne zeme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Očekávám právě vzácnou návštěvu [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Že ho nepoznáte? Já jen stěží, sundal pomalu 20 kilo [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Zradce. Kolenozradce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Nojo, dieta z Dachau :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Njn. Z RSa už víc koníků nedostane. Zadní sedačky už vyházel, tapece taky, tak už zbývá jen on.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Woe [emoji1] Editováno: 24. Duben 2016, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 A dostanu neboj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Tak co říkáte na tuhle benzínovou Hondu? Pěkný pokouřeníčko, ještě že ta Astra moje má i vnitřní okruh, stačilo ho jenom dojet a už jsem se dusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 To tvoje coudi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Jo to je hnus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Když dám Octavii kotel, tak si na dvojce a trojce foukne, jenže teď jsme jeli 60km/h lehká noha na plynu PS: navíc diesel nesmrdí, sice je vidět tmavý kouř, ale nic necítíš (pokud není ten motor uplně v hajzlu) Editováno: 25. Duben 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Klintovi z auta zase šlehaji plameny, protože jezdí na letecky benzin Editováno: 25. Duben 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky