Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo teď mi psal SidCZ chudák.....(ten ze srazu s šedivým RS v benálu)

Měl odřenej blatník. Tak to hodil do autorizáku Myslivec ve Slaném. Prej to lakovali třikrát, pač pokaždé jim to vrátil, že tam měl zaschlé kapky. Navíc někde v Lounech nepochopitelně. Najeli prej 350km, asi se chtěli projet. Takže mu to voroštovali někde na okresce. Z cicího krev neteče. S náhradním autem dělali drahoty.

No byl jsem u Myslivce jednou s fábkou a když jsem viděl ty mladé floutky (hádali se co by to mohlo bejt za problém) co se akorát vyučili kuchařem a dělají v autorizáku, raději jsem odjel. Autorizáky si člověk musí vybírat. Je potřeba si uvědomit, že je to normální servis jako každý jiný, tedy může být špatný zrovna tak jako neznačkový servis může být dobrý. Bohužel ani značkový servis mnohdy neznamená kvalitu provedené práce, jen na to mají údajně školené zaměstnance. Otázka je, jak vypadá to jejich školení. Navíc za to člověk platí majlant.

Já tedy na značkový servis, kam jezdím nadávat nemůžu, jsou tam staří mazáci, co dělali ještě stodvácy a ví kam šáhnout a na co mrknout.

Jasně že je to o lidech,ale ja nejen ve svem okoli pozoruji že největši "kazisvěti" jsou právě autorizovane servisy a to teď nemluvim  jen o Škodovce,by jste se divili co dokaže takovy autorizak  Mercedesu za "zázraky"...

Editováno: , autor: bitttpower
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No fabie. V te me nove praci maji dve nove jezdime s nima na obed. Ve vnitr jeste vetsi papundekl nez Rapid. Intros uplnej social. To muj Rapid MR13 je oproti tomu Mercedes. Podvozkove bude fabka lepsi to je pravda, to uz jsou ovsem dnesni Rapidy take. Kdyz z toho vystupujeme tak ta zadni naprava jak se odlehcuje vrze jako prase. Tak ze vzhledem a podvozkem dobry. Oni v tom maji nejake ty trivalcove zakladni motory. Do mesta je to auto ok. Ale abych za ten papundekl vysolil s nejsilnejsi verzi TSI nebo TDI nevim kolik. To ani nahodou. Ostatne to plati i o dnesnich Rapidech. Nevi uz co by za to chteli. O Octavkach ani nemluvim.

Odkaz ke komentáři

Jasně že je to o lidech,ale ja nejen ve svem okoli pozoruji že největši "kazisvěti" jsou právě autorizovane servisy a to teď nemluvim  jen o Škodovce,by jste se divili co dokaže takovy autorizak  Mercedesu za "zázraky"...

Nejhorší je, že zrovna tady stojí hodina 2500Kč :D

Odkaz ke komentáři

no to povedla o tom žádná, ale já myslel auto stejného ražení do terénu.

To neřeš - jestli jsi sem alespoň občas zavítal, tak ti musí být jasné, že na toto (a nejen na to) tady někteří jedinci mentálně nestačí. :kol-48:

Spolužák dělá v servisu Renault/Dacia, když jsem se ho na ptal na zkušenosti s Dacií, tak podle něj tam obecně není nějaký znatelný rozdíl od rádoby kvalitních automobilek - vždy a všude se něco najde. A i toto forum je toho příkladem. Ono když nejsou argumenty, tak nastupuje demagogie a to mi tady v tom vlákně vadí nejvíc.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Hlavne ze v USA v kauze dieselgate kazdy majitel dostane odstupne v prepoctu 120tis a auta od majitelu koncern odkoupi. To rikali nekde ve zpravach v TV a co Evropsti zakaznici? Urcite hovno. S nima si koncern co by polopozska automobilka v Evrope pro sve zakazniky vytre prdel. Hold jina meritka pro ruzne zeme.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Když dám Octavii kotel, tak si na dvojce a trojce foukne, jenže teď jsme jeli 60km/h lehká noha na plynu  :kol-28:

PS: navíc diesel nesmrdí, sice je vidět tmavý kouř, ale nic necítíš (pokud není ten motor uplně v hajzlu)

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...