Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak sbirat rozsmelcovany ptaky po draze je taky drina. [emoji3]

Ba ne, vsak si ji taky vaz. Ono od radu znamych z Praglu vim, ze to tam taky neni uplny med s dobre placenou praci atd. Jak si kolikrat myslime my mimoprasti.

Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik

Vloženo

No byla tam jedna co mesic po mem ptichodu odesla [emoji3] . Je tam jeste jedna tak 50 let a i kdyz nebypada na svuj vek vubec zle, tak uz je to mimo me rozhrani. Ovsem tam kde ja koncim Pancho zacina. [emoji1]

Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik

• Pozitivní 1
Vloženo

Arlo se chce pochlubit tou svou zrepasovanou plechovkou.  Clint říkal, že klidně obětuje svou O3 pro naši večeři u Arla. Jestli by to ovšem stačilo. Po nějaké Škodovce u Arla v práci neštěkne ani pes. To by tam měli tak akorád na odvoz zbytků. 

• Pozitivní 1
Vloženo

Jój Arlo, to jsem Tě dnes asi špatně pochopil.. já myslel, že můžeš jet do Krušárny jakýkoliv den v příštím týdnu..

No nic.

Já bych zase mohl spíše tu středu, nebo čtvrtek.. pátek ještě není u mě jistej.

Záleží na tom co ostatní a taky šéfpirát Clint.

Vloženo

Jsem celkem zmatenej, pač každej vč. Oziho máte jiné nároky a já mám ten tejden taky uplně jinak. Tak nevím, co z toho dám dohromady, mrksnu to na papír :)

Vloženo (editace)

máš svuj plat ne? máš garáž, panelák vlastníš, bravůrní oktavii. do oktavky taky tankuješ kvalitní benzín a ne leteckej jako strejda Klint. tak si do pupku musíš taky dávat zdravé věci ;) ale na to nedbáš.

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...