Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dneska narazit na spolehlivý servis, co tě neojebe, odvede kvalitní práci a ještě tě nezrujnuje je opravdu spíše štěstí. Do aut se sere kdejakej opravář zemědělských strojů a minimálně 70% majitelů servisů nejsou z oboru a jenom vymýšlí jak zákazníka odrbat a kde ušetřit...

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Musis hledat no, mam servisaka na vesnici, delaji s tatou s jsou bez problemu. Posralo se servo u vw trandaka a za 1500kc svaríli hadici, dolili olej a pohoda. V autorizaku by menili cele rizeni :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Já za sebe musím říct, že mám v Praze mechanika, který je více než solidní. Je pravda, že je někde v hajzlu (Miškovice), ale na druhou stranu neojebává na materiálu, na práci a dá se s ním domluvit. Pokud k němu pak člověk jezdí častěji, tak je schopnej a ochotnej dělat věci i bez faktur za hubičku.

Vloženo
před 1 hodinou, kokta7 napsal:

Musis hledat no, mam servisaka na vesnici, delaji s tatou s jsou bez problemu. Posralo se servo u vw trandaka a za 1500kc svaríli hadici, dolili olej a pohoda. V autorizaku by menili cele rizeni :D

Svařili hadici? To už přeháníš.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

ne nepřeháním. opravdu to svařili a funguje to už 14000km. stačí umět a nekoukat jenom na návody výrobců jak co dělat krok za krokem. chcalo to z té hadice jak vede nahoru do vyrovnávací nádobky.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

„Svařit“ hadici jde asi tak kvalitně jako svařit plastový nárazník. Je to sice pěkné, ale nekvalitní. Hlavně je to oddalování problému. Pokud šlo o obyčejnou hadici, nechápu, proč ji za pár korun nekoupili a nevyměnili za novou. Toto opravování spotřebního zboží je zbytečné a drahé. Garantuji Ti, že za dalších 10 tisíc kilometrů tam pojedeš znovu.

Vloženo

bys mohl dělat jít do autorizáku :)))) jj hadice pak bude dražší jak celý auto, to fakt ne. u auta s cenovkou 500 000 kč proč ne, ale když to auto má sotva cenu 50000kč :D

Vloženo (editace)

Mi neříkej, že ta hadice stála víc jak 500...

A jinak jo, v autorizáku MB jsem chvilku dělal. To je možná důvod, proč už nechci MB. :D

Editováno: , autor: Sabiza
Vloženo

Autorizák jako autorizák. V každém Tě budou škubat z kůže, aby si mohli zaplatit ty superhyper diagnostiky za statisíce a další ptákoviny.

Vloženo

Mě škubají a jebou i na vesnici kde každý předpokládá, že to bude opravovat někdo, kdo potřebuje dobré reference a bude tedy dělat práci dobře... nějaké howno, je to úplně stejnej zloděj jako ve městě...

Vloženo

Tak vidím, že se tu hádáte, kdo má největší hadici [emoji23] A já dneska celej den učím mladý kurvičky řídit auto [emoji1] Dnes pěkné kousky chodí, ale to člověk musí mít charisma a osobní šarm. To by Petrrr dělat nemohl. Musel by schodit plesnivý fousy a 50 kilo [emoji23]

Vloženo

Ať si  s nima dělá co chce a co mu hlavně dovolí manželka, ale především ať je naučí řídit, aby jsme se všichni ve zdraví dožili ještě pár čajů o páté !!

Vloženo

Hele nic nenaděláš, přijde čas a plošně zakáží provozovat auta s Euro4 a je to, proste přijde nařízení a budeš se moct posrat a to je tak všechno...

Vloženo
před 7 hodinami, motosman napsal:

Pawouku už to tam je. Můžeš sosat....

Dík za ceník a už sosám. Pak to rozpitvám a šoupnu na patřičná místa.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...