Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 28 minutami, Petrrr napsal:

Ty kravo. Pak ze je Ramka o nicem. emoji3.png

Včera jsem u nás v Bohnicích viděl RAM 1500. Pěkně hnusný, o tom žádná. Za volantem seděla blonďatá husa, která držela v ruce telefon a jako správná kravka z Prahy se neobtěžovala dát jakýkoli blinkr. Takže Petře, pokud nejsi blonďatá ženská, nemáš na to auto nárok.

Pawouku prej už tam nikdo není tak to tam budu mít pro sebe:D pod tou červenou dekou je obr polštář pro paní až půjde spát. V rakvy mám zbalenej hotel a v kufru lednici na basu piv prostě klasika čecháček žádnéj masňák :D

Jojo, v tom Sport paketu je suprová [emoji6]

Jako za ty prachy lepsi jak nejaka q7 apod. Jeste klapky na vejfuk :D

Takbto tam delaji taky kdyz chces. Ovsem, by me pak zajimalo. Kdyz by ses s tim nekde brodil jestli ti nenatece do vyfuku. [emoji3]

Vypadá to jako velkej křáp. Rapid bude rozhodně lepší. :sleep:

• Autor

RAM ka je americká srágora. Kupují ji jen teplouši z Ústřice, co si kompenzují svoje malé péro [emoji23] Malej klacek, velká krabice. Petrrr ji chce vyhrát, aby po Varech v korbě vozil dvacet bezdomáků [emoji1]

By mohl vyvést ty svoje krabičákový kámoše na výlet, co? :D

Za ty prachy bych vzal raději Tundru.

• Autor

Já musím najít pro Sabizu tu fotku Petrrra, jak sedí s Vencou na lavičce u nádraží..
Kam jsem ji jenom dal sakra [emoji41]

Takbto tam delaji taky kdyz chces. Ovsem, by me pak zajimalo. Kdyz by ses s tim nekde brodil jestli ti nenatece do vyfuku. [emoji3]

Dělají se na knoflík, buď si je otevřeš, nebo zavřeš [emoji6]

stejně je nejlepší  porsche, to vám natře zraky. s tímhle můžete machrovat max na poli před kombajny!

Nebo v zácpě na střeše toho Porsche. [emoji23]

• Autor

Tak jsem ho našel, sedící s Vencou u nádraží. :D:D:D

post-32269-0-62394600-1432727202.jpg

Kolem toho denně jezdím, prodávají luxusní vozy, resp. TOP vozy značek BMW, Audi,Opel, Mercedes, Jaguar, Masserati, VW, Porsche no prostě takové ty fakt nášlapané modely automobilek, měli tam i první LaFerrari v ČR...

To těžko. První La Ferrari bylo na Evropský. I to druhý...

No nevím, bylo kolem toho fakt mraky hunbuku a na novinkách psali že první předání českému majiteli probíhá v Plzni, fakt nevím hádat se nebudu [emoji6]

DSC_0555.JPG

Kůrva to byla morda Motosi mám pozdravovat od Jozefa, 4žen a tvých 20ti cer. Kůrva je tu krásně. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.