Clintův pirátský klub - Stránka 1793 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

na jakym foru zase píšu? já skoro nikam nechodím, občas sem a občas na oc.

to já taky, ale nemá to cenu mejt furt dokola když se s tím denně jezdí. to je celý. kdyby tam nebyla keramika, tak by to bylo zasrany po 2 měsících daleko víc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 8. 2016 na 13:58, LucasCZE napsal:
Ja nevim, jestli neumim psat, nebo jestli ty neumis cist. Ale pisu ti, ze pocet krytek se nerovna poctu airbagu. Takze k cemu je ti 10 krytek? 3 krytky na sloupkach = 1 airbag. Takze tam mas 6 airbagu stejne jako to ma hodne Octavii. Nemas tam proste neco navic.

Spis neumis psat, napsal jsi, ze za krytkou airbag je a ze 3 napisy mohou byt jeden airbag. Coz se vzajemne nevylucuje. Pac ja psal o krytkach.
Odkaz ke komentáři

V 12. 8. 2016 na 6:23, stanmar napsal:

To jsi teda ale pesimista, já už budu mít káru 5 roků a ještě pořád jezdím .

A nic jsem nereklamoval, jak ty to ale děláš, že ti prodali nějakej šmejd .....

Rozšířit  

sere se vše bohužel, bratránek měnil 2 ložiska ve 30000km u O2 FL, já ve 20000km jedno. bratránkuv kolega má ted O3 1.2 TSI morou a teď mu mění pravou poloosu, protože mu to tam drhne.... 

ovšem je to o stylu používání, ty jezdíš jenom delší trasy...

Odkaz ke komentáři

V 10. 8. 2016 na 17:11, Clint napsal:
Ten Rádius, to vzdávám, to nejde číst....

Hnůjdaj bude ještě větší srágora, než ten současnej. Je to jako s každým autem, čím novější, tím ošizenější. Nejhorší ovšem je, že tohle už platí i v motocyklech.....

Kdybys v nejakym alespon tech 500km najel co...

V 10. 8. 2016 na 18:17, Barbossa napsal:
Tak hurá všichni na dovču necháme tu Raďáka samotného jako on nás. Já jsem už na cestě a první úsek jede paní tak pohoda[emoji14]alec2:

Kdyz to zbori, tak zadna Skoda, na vrakaci je pry dilu dost.

V 10. 8. 2016 na 18:57, Barbossa napsal:
Oktávka v  myslivci má pořád malej kufr takže bez rakve to nejde. imageproxy.php?img=&key=b9e7ac09d25e163a66eb0e351718818721d3f8424184f006c0724e834416c7d0DSC_0553.JPG

Jako spravna Cecha ne, vespod min 50l cerveny nafty, na tom 50l baleny vody, pak deka, aby to bylo zaizolovane, na tom 50kg rizku a cervena deka, aby se neohraly :D. V rakvi nafoukly clun - moc prace nafukovat a vyfukovat, 2 tricka, dvoje spodary, dvoje fusky, jedny kratasy, jedny kalhoty, jedna mikca, dvoje sandale. Obleceni krat pocet clenu posadky, s modifikaci pro zeny. Nejaky sminky, 10 roli toaletaku na 10 dni a 8 bochniku chleba, ktery se uz nikam nevesel. Predni sedacky pumply az nahoru, tam veze pod kazdou basu piv. V prihradce u spolujezdce nabijecky na mobily, LTE modem 30GB dat bez roamingu, tablet na zachod, notebook na filmy, foťák a asi je to plny, nvm jak je velka. Kapsy ve dverich plny papirku, uctenek a kapesniku. Kapsy za sedadlama jsou obsazene mapou Ceske Republiky z roku 2001.

V 11. 8. 2016 na 12:29, Barbossa napsal:
DSC_0555.JPG

Kůrva to byla morda Motosi mám pozdravovat od Jozefa, 4žen a tvých 20ti cer. Kůrva je tu krásně. 

Bud mas tak zasranou optiku na mobilu a nebo jsi auto snad nikdy alespon neotrel. Ja svoje pred dovcou vzal z gruntu.

V 12. 8. 2016 na 6:23, stanmar napsal:
To jsi teda ale pesimista, já už budu mít káru 5 roků a ještě pořád jezdím .

A nic jsem nereklamoval, jak ty to ale děláš, že ti prodali nějakej šmejd .....

Ale reklamoval, mas to evidovane na VINko.

Odkaz ke komentáři

V 12. 8. 2016 na 7:20, Radius napsal:

Spis neumis psat, napsal jsi, ze za krytkou airbag je a ze 3 napisy mohou byt jeden airbag. Coz se vzajemne nevylucuje. Pac ja psal o krytkach.

Rozšířit  

Takze kdyz jsi psal:

"10 jsem jich napocital. To je 5x tolik co v Octavii 2, co jsem mel,"

chtel jsi vlastne napsat:

"10 jsem jich napocital. To je 5x tolik krytek (ktere mi jsou sice k nicemu, ale mam tam ty napisy) co v Octavii 2, co jsem mel. Octavia 2 sice taky casto mela 10 krytek, ale ta ma Octavia to nemela. Takze zlaty Hyundai."

V tom pripade ano, spatne jsem te pochopil. Mas pravdu. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...