PavkaKorčagin Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) Šedý kostičky, pod skleněnou baňkou s vodou a vede k tomu hadička ... Editováno: 10. Listopad 2016, autor: PavkaKorčagin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 To je ještě hnusnější než jsem očekával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jo me se ta barva taky nelibi. Slysel jsem ze naproti fabrice v Boleslavi je nova cajovna a pry po dieselgate maji narvano - nejspis tam asi dobre naslouchaji zakaznikum. Maji i audio/video napojovy listek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Tento víkend je autosalon v Lysé nad Labem. Kožak, Azték ..... http://www.vll.cz/veletrh-226 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Motos, dneska mi prisla ta OBD hracka... zkusil jsem Toeque a zkusil jsem OBD doktor. Palubak mi oznamuje MOTOR DO SERVISU (vim ze je to jedna zhavici svicka) ale ani jeden z programu mi nenasel zadnou zavadu... delam neco spatne nebo to nefunguje? Normalne se mi to sparuje s telefonem a oboji ukazuje live hodnoty po nastartovani... co pouzivas ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ty jo, těchto blbostí jsem z Aliexpressu naobjednával asi 5 a ani jedna nefungovala. Ani na jednom autě. Pokud potřebuješ, mám doma plnou verzi VAGu a kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 (editace) Používám Torque - placený. Tam tuším Fault Codes a poté scan. Mě to funguje normálně. Nedávno jsem měl napíchlou O2 naftu, že prý to nejede a chybu to našlo. Kontrolka nesvítila žádná. Editováno: 11. Listopad 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ale, ale... podívejme, jak se Chujdaj snaží. Vypadá to docela dobře. Jsem zvědavý, jestli se ta nová verze objeví i v EU. http://www.autorevue.cz/hyundai-odhalil-dalsi-info-o-modelu-azera-hodla-oslovit-nove-zakazniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Hnoje jedině Genesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jenže Genesis je 3x dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Taky má 3x větší motor a plnou palbu. Navíc 4x4 5 letou záruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 To jo, akorad za 2 roky ztrati 60% sve puvodni ceny, ktera taky neni uplne mala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 nj auto je drahý špás, ale žena a děti jsou dražší :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 V případě Hyundai Genesis je opravdu dražší to auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Motos by mohl vyprávět, co je dražší, jestli auto nebo žena. Až se budeš rozvádět, pak přijď. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Proč bych se rozváděl, když jsem se nenechal navlíknout do chomoutu ? :-D To že mám dítě a ženu v domácnosti nemusí znamenat že jsme oddání, jsem rozumný člověk :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ti mladí jsou dnes nezodpovědní, na hromádce, žádné závazky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 (editace) Tak závazek je dítě, ale nenechám se vydírat ženou v případě že už jí nebudu vyhovovat... přece jen jsme spolu už 6 let a nedělám si žádné iluze. Neoženit se je jedeno z nejlepších a nejrozumnějších věcí co jsem udělal, protože ženy věkem blbnou čím jsme spolu déle, tím je na mě víc závislá a úplně jiná než když jsem jí poznal. Nepochybně jí jednou prdne v bedně a bude po mě chtít majetek co vlastně nemám :-D Editováno: 11. Listopad 2016, autor: 15degren 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 před 19 hodinami, kokta7 napsal: to musím říct, že ve škodovce jsou fakt dementi horší auto snad nešlo udělat. ty blinkry to je teda stylovka Přiznávám bez mučení, že je to fakt divný.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 před 59 minutami, Petrrr napsal: To jo, akorad za 2 roky ztrati 60% sve puvodni ceny, ktera taky neni uplne mala. Ale to třeba u Audiny také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jo je to tak, čím dražší auto, tím rychleji padá jeho hodnota. Strýc měl Touarega za 1,3mil a po 3 letech ho prodával za 550tis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 To je ještě super. Když vezmeš dva roky starou Octavii za 800 tisíc do AAA Auto, dostaneš za ní 300 tisíc a voucher do nejbližší asijské restaurace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 před 3 hodinami, Stringo napsal: Motos, dneska mi prisla ta OBD hracka... zkusil jsem Toeque a zkusil jsem OBD doktor. Palubak mi oznamuje MOTOR DO SERVISU (vim ze je to jedna zhavici svicka) ale ani jeden z programu mi nenasel zadnou zavadu... delam neco spatne nebo to nefunguje? Normalne se mi to sparuje s telefonem a oboji ukazuje live hodnoty po nastartovani... co pouzivas ty? používám harrys laptimer na okruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Před hodinou, Voice napsal: Ale to třeba u Audiny také. audiny jdou taky doprdele, vyvinuli haldex pro A4, takže 2.0 TDI už nebude mít quattro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 (editace) Před hodinou, Petrrr napsal: Jo je to tak, čím dražší auto, tím rychleji padá jeho hodnota. Strýc měl Touarega za 1,3mil a po 3 letech ho prodával za 550tis. meleš hovna, pokud si koupíš nějaky dobry auto jako je M2 z nynější produkce, tak všichni automobilový nadšenci a odborníci konstatují, že ti cena klesat rozhodně nebude. Respektive z dražších aut ještě Porsche GT4, 911R apod. pokud se někdo dostane ke koupi lafferrari aperta, tak na tom ještě vydělá mrdu... Editováno: 11. Listopad 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky