Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

On nema Felicii ale Fabii. A pro nekoho muze i Fabie 10 let stara mit stejnou hodnotu jakou ma tvuj dehet pro tebe. Jinymi slovy, nema nikdo pravo jen tak nekomu poskozovat majetek.
A kdybych ja videl ze nekdo nekomu umyslne nici auto tak bud by se mnou pockal na policajty a nebo by po svych neodesel.

A já jsem někde psal, že snad někdo právo poškozovat majetek má???

Jen chci říct, že stará auta se většinou nepoškozují, protože to nedělá těmhle šmejdům takovou radost, jako úmyslně a bezdůvodně podrápat funglovku, kde bude mít majitel větší škodu a bude ho to víc srát. Ale starou fábku, nebo feldu prostě lidi poškrábou většinou z nějakého důvodu, že blbě parkuje ap.

Petrrr je takovej náš Mirek Dušín :D  Bere spravedlnost do svojich rukou. Úplně vidím, jak startuje na stodvacetikilového sfetovaného maníka s nožem v ruce :D  Myslim, že by Petrrra chytil za plnovous, třikrát s ním zatočil ve vzduchu a odhodil do dálky jak shnilou hrušku :D Možná by stačilo jen dvakrát zadupat :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, stanmar napsal:

To jsou kecy.....

Vyjeďte s RZ kde je A mimo Prahu..... a pak tady něco vyprávějte.

Idioti jsou všude bez rozdílu. Na celý mičudě zvané Země.

Bohužel:blink:

Neříkám že ne je tomu tak proto když jsme u rodičů ženy na moravě tak auto nenechám bez dohledu :-D

Odkaz ke komentáři

To mas samozrejme pravdu. Ovsem Clint pred lety kdyz mel 1.8 TSI tvrdil, jak pri dalnicnich rychlostech i dehet zere a ze svych praktickych ukazek i dolozil ze s 1.8 TSI za stejnych podminek jel jen o litr vice nez s dehtem.
Dnes Ti ten samej Clint co by vlastnik dehtu bude tvrdit jak jezdi o 3 litry mene nez s 1.8 TSI a jak strasne moc vlastne setri a ze spotreba mu nejde pres 5 litru. A to byl ten duvod proc ten dehet kupoval. [emoji3]
No a pak si koupi motorku za 350 co mu zere 7 litru a lezi mu pri tom 3/4 roku bez uzitku nekde v garazi. [emoji23]

Clint ma novou babetu? Co je s tou starou?

Nějaký zmrd si před obchodem hrál...

e01f0e3ac9319e28bef080e8c77aab9f.jpg&key=78c14fb48818fe53f5bf5524cd282de540e14e25866809bff7887a047fba82b3

Upřímnou soustrast, kde se to stalo?
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Clint napsal:

Jen chci říct, že stará auta se většinou nepoškozují, protože to nedělá těmhle šmejdům takovou radost, jako úmyslně a bezdůvodně podrápat funglovku, kde bude mít majitel větší škodu a bude ho to víc srát. Ale starou fábku, nebo feldu prostě lidi poškrábou většinou z nějakého důvodu, že blbě parkuje ap.

Největší sranda na tom všem je ta, že to poškrábal na straně, kde je auto stejně už poškrábané jako prase od dávnějšího incidentu, když žena sebrala v podzemní garáži sloup. Prostě měl asi někdo špatnou náladu. :D

Kdybych parkoval špatně, tak se přeci vedle mě nepostaví další dvě auto, nevlezu se tam před tím, když tam byla již dvě auta... prostě si jen myslím, že lidi jsou idioti. Jak říkám, před necelým rokem se stalo, že v Bohnicích pobíhal maniak, který propichoval pneumatiky u aut, která neměla pražskou SPZ. Přijde mi to nesmysl, hlavně v době, kdy se nemusí měnit SPZ při koupení, resp. přepisu auta. 

před 4 minutami, 15degren napsal:

Neříkám že ne je tomu tak proto když jsme u rodičů ženy na moravě tak auto nenechám bez dohledu :-D

Na vesnici u Brna jsem taky firemní Octavii z JYSKu musel parkovat na dvoře za bránou, abych náhodou neměl v noci vybité sklo. A co teprve, když jsem jezdil služebně nebo soukromě do Ostravy... za zadním sklem ležela šála HC Vítkovice. :D

před 4 minutami, Radius napsal:

Upřímnou soustrast, kde se to stalo?

U bohnického Lidlu. Hned vedle šaškecu, přímo u té velké křižovatky. Jak jsem psal... akce na 15 minut - vletěl jsem do obchodu, sebral Argusa, víno v krabici a běžel jsem zpět.

před 17 minutami, stanmar napsal:

To jsou kecy.....

Vyjeďte s RZ kde je A mimo Prahu..... a pak tady něco vyprávějte.

Idioti jsou všude bez rozdílu. Na celý mičudě zvané Země.

Bohužel:blink:

Jasně, jenže mimopražáci většinou všechno závidí. Stačí se podívat na Petra. Sere ho, že v práci spíme, nepracujeme a flákáme se. :D

Odkaz ke komentáři

No mě před mnoha lety na zánovní felicii nějakej mamrd poškrábal bok auta (parkoviště v Bedřichově), a když jsem zrovna jel na přelakování, nějakej další  dobrák mi tam udělal ještě jednu čáru  navíc (to bylo v P6 Podbabě) - naštěstí jen na těch dílech které šly stejně na přelak.

Tomu se asi málokdo vyhne za svůj život.

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Sabiza napsal:

Jasně, jenže mimopražáci většinou všechno závidí. Stačí se podívat na Petra. Sere ho, že v práci spíme, nepracujeme a flákáme se. :D

No a koho by to nesralo, docela ho chápu. To že v Praze dostává největší peníze ten kdo dělá nejméně je bohužel dost často realita. Už jsem to pochopil a začínám se rovnat do řady a žiji si lépe a lépe.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, stanmar napsal:

Heh a to si troufáš říct Ty ?

To byla samozřejmě nadsázka. Každý dělá co může a za kolik může. Dobře vím, jak velký a propastný rozdíl je mezi kvalitou života například v Ostravě a Praze. Viděl jsem to v několika firmách, ale i celkově na městě.

Já samozřejmě chápu, že lidé jsou dneska nasraní kvůli všeho, sere je, že se někdo má dobře a že někdo dělá to, co ho baví, ale rozhodně to neznamená, že by měli ničit cizí majetek a chovat se k ostatním bez respektu.

Jo a mimochodem, několik let žiju v Praze, odvádím daně Praze, platím za služby v Praze. Považuji se za Pražáka. Alespoň do doby než z Bohnic vypadnu trochu severněji. 

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Clint napsal:

Tak si tam dáš samolepku, třeba Pokémony, to teď frčí :D

Nechám si udělat i tetovačku, ať mi to k tomu autu ladí.

před 13 minutami, stanmar napsal:

Aha, z Bohnic... no to záleží na doktorech jestli se budeš moci odstěhovat.:D

Už je to domluvený. A pokud ne, mají relativně nízké ploty. :D:D:D

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Radius napsal:

No jestli mi poskrabou i Dacku, tak zbyva uz jen Lada, ale do ty bych nechtel jit.
Snad tedy naopak budu nachazet bankovky za steracema :), kdyz je zavist, musi byt i soucit.

Lada se u nás momentálně neprodává, takže máš smolíka.

Budeš muset zůstat u tý rumunský piksly.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Sabiza napsal:

Kdo to koupí? Kdokoli, kdo má salaš, dělá v lese nebo má rád levný SUV? Ta auta Tě ještě jednou přežijou. :D

Ne takový lidi mají jako já na chalupe nivu dotáhnutou ze šrotu, nerezovým plátem na podlaze nabodovaný k trubkám které jsem vrazil do prahu a přibodoval k nosné části nápravy, vyměněný motor na 1.5 benzín po generálce v garáži aby nežral litr olejen a hodinu a vražené dvě hadičky z plynového regulátoru z felciie přímo do středu sání na karbošem, napojeného na PB láhev v kufru připoutanou pásem k něčemu co připomíná vzdáleně podlahu v kufru.

Spotřeba motoru je tak extrémní že mi při intezivní zátěži ten plyn zamrzá na ventilu, ale za 8 let co to auto jezdí jsem na tom nic řešit nemusel... jo tlumiče jsou určitě vyteklé.

Nutno dodat že to primárně vozí pracovní nástroje a pomůcky na zimní hobby těžbu dřeva tj. do 100 kubíku :-)

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

Náhodou Niva byla svého času dobrá kárka ;)  Myslím si, že i dnes předčí daleko tu Radiuse rumunskou mrdku....mimochodem, která za 2-3 roky začíná reznout. Soused, kterej má daleko do huby si koupil dvě a po pěti letech vykvetly jak sedmikrásky :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Auto s lepší prostupností do dnes neexistuje, trochu se tomu blíží jimny od suzuki ale není to ono, ostatně proto byla niva modifikována jak jsem popsal. Dělá nebo se dělala nedávno modernizovaná verze s naftovým motorem 1.9 TDi nemusela by být špatná, ale celkově je to auto na silnici o ničem, proto mi nevadí že mi jezdí bez homologace a po velmi profesionální opravě. Na běžné silnice se s ní prostě nejezdí :-)

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...