stanmar Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Když má autobusák hlad.... bus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 8 hodinami, kokta7 napsal: Jezdil jeste kdyz byl deda zivej. Nejsem jako ty velkomestak, v praze zerete jenom babisovi koblihy a kurata ci kostelecky uzeniny. Ty sedláku jeden.. já jezdil traktorem i po Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Tak jsem hledal koktovo traktor..... a našel jsem ho : 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 27 minutami, Sabiza napsal: Vzal jsem si Clienta za příklad. stanmare přesně, to je on 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Kdo to koupí? Kdokoli, kdo má salaš, dělá v lese nebo má rád levný SUV? Ta auta Tě ještě jednou přežijou. [emoji3] Lada z roku 2008 nebude tak 'kvalitni', jako puvodni klumpy z 90. let, ted se taky setri. Nez Ladu, to radsi Skodovku. A kdyz levny SUV, tak radsi Dustera a proc? Protoze si nepamatuju, kdy jsem naposledy potkal nejakou Ladu, naopak Dustera kazdou chvili, z toho lze odvodit ze nahradni dily budou dostupnejsi na jaky vuz? At uz se bavime o novych ci pouzitych a servisni sit na Ladu bude taky urcite mala a jejich web ani otvirat nechci.Ona za 2-3 roky sice zacina reznout, ale jezdi ohne problem. Znam jednoho co mel O2 a zdaleka mu nerezla, ani tupka rezu. Za to mu zrala ve 100tis km a 4 letech 1l oleje na 500km, rozvody zpivaly tu svou pisen, prevodovka chcala, voda v chladici ubyvala az ji ten dotycny prodal. Mozna ho znas, byl tady na foru. [emoji23] [emoji23] [emoji23] No toho uz tady urcite nepotkas, slusne receno, jen blazen by po tyhle zkusenosti koupil dalsi generaci toho vozu a nebo Skodovku. Pry mu odmítli zrani oleje uznat. Mel vsechny servisky, po nastartovani cekal pry vzdycky 1 minutu aby si sedly otacky a aby motor dlouho vydrzel bez zavad. A pry taky platil na garanckach 350Kc / litr oleje. Dneska poslední den na současné pozici v práci. Motivace jako hrom. Cokoli vůbec udělat... Mimochodem, @Clinte, kdy bude další pařba? Koncis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Koukam ze uz se kradou i loga, za chvili se bude rikat ze ta Skodovka co jezdi porad do servisu neni Skodovka a ze s ni nema nic spolecneho.http://praha.idnes.cz/na-cernem-moste-se-prevratil-nakladak-ceske-posty-f7n-/praha-zpravy.aspx?c=A161129_090315_praha-zpravy_nub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 před 44 minutami, Radius napsal: Lada z roku 2008 nebude tak 'kvalitni', jako puvodni klumpy z 90. let, ted se taky setri. Nez Ladu, to radsi Skodovku. A kdyz levny SUV, tak radsi Dustera a proc? Protoze si nepamatuju, kdy jsem naposledy potkal nejakou Ladu, naopak Dustera kazdou chvili, z toho lze odvodit ze nahradni dily budou dostupnejsi na jaky vuz? At uz se bavime o novych ci pouzitych a servisni sit na Ladu bude taky urcite mala a jejich web ani otvirat nechci. Koncis? No, jelikož je to pořád jedno a to samé auto, tak bych se nebál o to, že to bude špatné. To auto se v podstatě téměř v ničem nezměnilo a stále vykoná svou službu... a jsem si zcela jistý, že ta Lada zvládne cestu v lese mnohem lépe než oplastovaný a kulaťoučký Duster, který má problém i s výmolem na cestě. A ne, nekončím. Jen se přesouvám do jiného týmu. Prej jsem skvělej a úžasnej v nic nedělání, tak jsem dostal lepší a výhodnější nabídku ve firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 U Petrra nabírají, pač na patře rozšířili sociálky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Tak na trojkovy oktavce se taky nic moc nedelo, dali primitivni napravu, vratili rozvodovej remen a presto, alespon v mych ocich, nepatri mezi etalon spolehlivosti. Ono navenek muze vypadak ze se nic nezmenilo a opak muze byt pravda. A s tema 59kw v terenu nvm nvm (kor kdyz by to melo tahnout nejaky klady), zalezi tedy i na kroutaku, ale neco mi rika ze 160nm bude spis zbozne prani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 A mam kamarada co bydli na Vysocine a naopak Dustera chvali kudy chodi. Mel Yetinu a mek s ni hlavne v zime a na jare a na podzim zajet domu (nezpevnena vozovka, blato, snih). Ze zoufalstvi koupil jako druhe auto Dustera, ze pry to zvladne. Rikal si ze na tahani bordelu dobry a levny auto, zkratim to, z Dusteru je hlavni auto, jedine co ho sere je spotreba, 1.6 benzin atmo na vysoke koze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Tvl kdyby Rádius koupil multikáru z roku 1980, tak ji tady bude vychvalovat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Jenže jde o to, že ani Duster, ani Lada není určena k tomu, aby převážela brutálně těžké náklady. Pokud chceš takové auto, jdeš do trochu jiné kategorie. Lada se v ČR používala hlavně u myslivců (a do teď používá). Jim stačí, aby vyjeli na kopec, kde mají posed, aby zajeli do pole pro zvíře, které trefí mezi oči a aby v tom odvezli dvě basy piv. A k tomu jim ta Lada stačí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) před 16 minutami, Radius napsal: A mam kamarada co bydli na Vysocine a naopak Dustera chvali kudy chodi. Mel Yetinu a mek s ni hlavne v zime a na jare a na podzim zajet domu (nezpevnena vozovka, blato, snih). Ze zoufalstvi koupil jako druhe auto Dustera, ze pry to zvladne. Rikal si ze na tahani bordelu dobry a levny auto, zkratim to, z Dusteru je hlavni auto, jedine co ho sere je spotreba, 1.6 benzin atmo na vysoke koze. No jestli si koupil Yetiho jako předokolku s 1,2 tsi, tak se není čemu divit..... Editováno: 30. Listopad 2016, autor: stanmar 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Duster 4x4 má velmi solidní prostupnost špatným terénem. Když se mu dají celoročky se slušným špalíkem tak projede skoro vše jako většina čtyřkolek. Ale na běžné ježdění je to uvnitř malé a převody krátké na dálnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Tvl kdyby Rádius koupil multikáru z roku 1980, tak ji tady bude vychvalovat [emoji3] Jj, Radius je jak nas predseda Co ma v ty Yetine nvm, fakt jsem ho nevidel v tom aute sedet 2 roky nejmin, mozna uz ho ani nema. A na Yetinu vlastne jeste nadaval na dalnici na spotrebu, taky mu to snad zralo 8l - aneb opet koza a krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 A co čekal? 4l/100km? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Ale jedno se té Rádiovce musí nechat, vždycky nás pobaví svými romány Připomíná mi to ten film pro pamětníky, jak Burián vyprávěl a padaly ty talíře ze zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Mám tu jednu stížnost na pojížděcí dráhu. Kterej debil vymyslel ten kulaťák u Shellky? Málem mě tam včera sundali taxikáři v protisměru a policajti jen vybírají pokuty za stání v zákazu. Tak jsem tam musel kroužit na volnoběh kolem dokola. Šmejdi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 U které z těch asi 500, které v ČR jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) Vydělávat se musí obvzlášt před vánoci, jinak by nebyly premie. Procento z udělené pokuty :-) Editováno: 30. Listopad 2016, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Na Ruzyni. Pokud na výjezdu vjedeš na Shellku a pak chceš zpět, musíš jet až k 6ce a tam se otočit zpátky na Slaný/ letiště/ Tuchoměřice. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 (editace) Jo je to tak, pakárna Už jsem o tom slyšel, ale ještě nejel. Myslím že to znamená, že od Shellky se směr Slaný nekoná , nebo se pletu? Editováno: 30. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Přesně tak. Před Shellkou se musíš rozhodnout. Pokud zajedeš k Shellce, dorazíš do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 To musel vymyslet uplnej magor, navíc j eprej ten kruháč malej a těžká auta s návěsem jedoucí na Cargo prej mají problém 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky