Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Špatně jsem si na mobilu přečetl, že to VINko za oknem našel. :D To víš, člověk už není zvyklý na českém fóru číst jazyk ze severních uher.

Editováno: , autor: Sabiza
Vloženo

Čekal jsem, kdy se někdo ozve. Další Slovák, co to bere až moc vážně. :D

Samozřejmě že mám komplexy. Závidím vám Bratislavu, hromadu kamení s názvem Tatry a fakt, že montujete kvalitní auta. A ještě mě sere, že otec je Slovák. Úplně mi to trhá vlasy.

• Pozitivní 1
Vloženo
  • Effendi: Tady v hospodě to musíš brát s nadsázkou, řeže se to tady hlava nehlava a štouchance jsou pořádné. Sabiza to také pochopil a neurazil se, když jsem do něj rejpnul. Člověk tady musí být otužilý ;) 
  • Pozitivní 1
Vloženo

Jaký to tam je? Jsou na tebe hodný? Kámoš se tam chce také podívat. Spolužák tam pracoval a říkal,  že je tam bezva parta.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jak tě postaví před vanu plnou vody a dají ti vybrat různé lžíce a kbelíky, aby jsi vanu vyprázdnil,  tak nezapomeň vytáhnout z vany špunt,  že jsi v pořádku. 

Editováno: , autor: Yosef
Vloženo

Osobně doufám, že mi dají na výběr, zda chci do vany kačenku nebo parníček. Vzal bych parníček a hrál bych si na to, že s parníkem sjíždím Dunaj.

Vloženo (editace)

Tak kde to přesně pořádá Blekota ten sraz? Vím jenom, že někde v Pardubicích ;)  Od dvanácti?

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

A jede vůbec někdo? Abych tam nepřijeli jenom se Sabizou a neseděli tam jak dva buzíci :D

Hoďte sem někdo kde to je, nechci to hledat po stránkách....dík

Editováno: , autor: Clint
Vloženo
před 11 minutami, motosman napsal:

A přijede někdo z toho kraje? Nemůžu dohledat jejich fórum.

Téma je ZDE.

Brácha to dával do podobného na OC, odezva je tuším nulová.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...