Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 (editace) Špatně jsem si na mobilu přečetl, že to VINko za oknem našel. To víš, člověk už není zvyklý na českém fóru číst jazyk ze severních uher. Editováno: 17. leden 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Máš komplexy ? Skús sa liečiť. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Čekal jsem, kdy se někdo ozve. Další Slovák, co to bere až moc vážně. Samozřejmě že mám komplexy. Závidím vám Bratislavu, hromadu kamení s názvem Tatry a fakt, že montujete kvalitní auta. A ještě mě sere, že otec je Slovák. Úplně mi to trhá vlasy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Najvyšší čas nastúpiť ústavnú liečbu. Niekde ti prdla cievka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Zatím nervové zhroucení předvádíš Ty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Effendi: Tady v hospodě to musíš brát s nadsázkou, řeže se to tady hlava nehlava a štouchance jsou pořádné. Sabiza to také pochopil a neurazil se, když jsem do něj rejpnul. Člověk tady musí být otužilý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Nevzal. Už jsem na příjmu v Bohnicích. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Jaký to tam je? Jsou na tebe hodný? Kámoš se tam chce také podívat. Spolužák tam pracoval a říkal, že je tam bezva parta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 (editace) Jak tě postaví před vanu plnou vody a dají ti vybrat různé lžíce a kbelíky, aby jsi vanu vyprázdnil, tak nezapomeň vytáhnout z vany špunt, že jsi v pořádku. Editováno: 17. leden 2017, autor: Yosef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Osobně doufám, že mi dají na výběr, zda chci do vany kačenku nebo parníček. Vzal bych parníček a hrál bych si na to, že s parníkem sjíždím Dunaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Můžeš se tam sjíždět i perníčkem a nikomu nebudeš připadat jinej [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 (editace) Tak kde to přesně pořádá Blekota ten sraz? Vím jenom, že někde v Pardubicích Od dvanácti? Editováno: 17. leden 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Jo, tam někde na Ukrajině to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 A už jste mu to řekli? [emoji28] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 (editace) A jede vůbec někdo? Abych tam nepřijeli jenom se Sabizou a neseděli tam jak dva buzíci Hoďte sem někdo kde to je, nechci to hledat po stránkách....dík Editováno: 17. leden 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Já jedu, brácha by měl také jet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Nojo, dobrá, ale kam, kam? Doufám že Blekota bude mít vystrčenou trvalou z okna, jinak zabloudím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 http://www.na-netrebe.cz/Samozřejmě jedu taky. Prej mám placenou outratu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 A kokta tam přijede? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Snad jo.[emoji23] A přijede někdo z toho kraje? Nemůžu dohledat jejich fórum. To bude trma vrma..... a kuchaře odveze Sabiza do Bohnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Ja taky potvrzuju, ze prijede ma odula malickost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 před 11 minutami, motosman napsal: A přijede někdo z toho kraje? Nemůžu dohledat jejich fórum. Téma je ZDE. Brácha to dával do podobného na OC, odezva je tuším nulová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Aha. Já už jsem z těch fór zblblej. Všichni jsou všude... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Koktu z OCčka nikdo nechce vidět, pač tam pohanil všechny oktávky a vychválil Cupru 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2017 Hoďte mi někdo odkaz na tu knajpu.....v tom vláknu je poslední příspěvek někdy loni v dubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky