Clint Vloženo 20. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Jojo, na první pohled to vidět není, ale někdo tam opravdu padá dolů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Chlapci, nastává slavnostní chvíle, opičák odchází, hlavní KinderPetrrrova hrdinská postava se vrací do džungle!!! Plačka vyvěsil v paneláku americkou vlajku na půl žerdi a po fousech mu tečou slzy.....:D Je ho sen mizí v Africe......;) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 A on byl jeho fanoušek ? Já myslím, že poslední opravdový prezident of the USA byl Reagan. Pak už to byla jen parodie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Abych nezapomněl, ačkoli jsem původně zamýšlel, že se na ten koktasraz nedostavím, opak je pravdou. Přece si nemůžu nechat ujít ty vaše ksichty a kecy co máte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 zarezervoval sem 8 míst a zabijačku, tak doufám že přijedete. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Kdepak, opičáka vyznával jako boha, nenechal si na něj šáhnout. Dokonce si kvůli němu nechal narůst fousy, aby se opičími ksichtu trochu přiblížil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) My přijedeme s Motosem dohromady Pro Motose a jeho Máňu je to velká čest, vézt ředitele klubu ...vezmu klubové samolepky, kdo ještě nemá, dostane Editováno: 20. leden 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Kurňa. To abych Máňu umyl a vyluxoval. Standarta je už na kapotě.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Hlavně aby byla na palubě nějaká asistentka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Ta slepice ti nestačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Já mám umyto, akorát myčka (OMV Řepy) měla nějaký problém - do této už nikdy nejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 před 29 minutami, motosman napsal: Kurňa. To abych Máňu umyl a vyluxoval. Standarta je už na kapotě.... Hlavně si vem zezadu ten blinkací kyblík co tam máš, on ti ten náš samozvanej šéf bude určitě valit nějaký moudra ohledně TDI motorů a kvality OIII. Jinak budeš mít poprskaný čelní sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Toho se nebojím, až ho svezu v autě s motorem, tak hodí šavly až na parkovišti v Pbicích.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Na Prima max začíná film s Clintem. Prý kam orli nelétají.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 před 3 minutami, motosman napsal: Toho se nebojím, až ho svezu v autě s motorem, tak hodí šavly až na parkovišti v Pbicích. To už jsem někde viděl ... Taxi3 ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 před 41 minutami, Pawouk napsal: Já mám umyto, akorát myčka (OMV Řepy) měla nějaký problém - do této už nikdy nejedu. Co Ti provedla ? Já umyto teda nemám, čekal jsem až bude sucho a ono mezitím přituhlo, tak se mi do myčky moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 No co, kartáče kartáčovaly, ovšem jen na místě bez posunu, nějak se jim to zaseklo. Samozřejmě když jsem tam byl já. Naštěstí zůstaly za autem. A to tam ještě byla fronta aut. Asi v tom mrazu jedou jen některé myčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 No ja si ji kvuli vam nechavam zejtra umejt rucne ve Fenixu ve Vysocanech, pak u nas na venkove kvuli mrazu mycka nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 To zas budu za čunče .. všichni budete mít umyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 jj umyto ale z července mýt to nehodlám, když ted jezdím týdně 800km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Tak to jsi lepší než já - já mám umyto před Žamberkem, takže v září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Hele ty čunče, zajedem na myčku, jinak s tebou nejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Jestli budou mít nějakou v tom mrazu otevřenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Zkusíme Pap Oil. A dnes tam moc nemrzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 Hoši omlouvám se, ale lezim s teplotou a musím se dat do pondělí aspoň trochu do kupy, tak nedorazim. Snad to v této lokalitě nebude naposledy, pac pro me je to o dost lepsi než ta Nesuchyne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky