Clint Vloženo 1. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Pavko Kočkagine, jo vypadá to skvěle, ale nechal bych to někdy na léto Teď kvůli sněhu v těchto oblastech bych to nepokoušel a v zimě by tam KinderPlačka jel půl dne Jak jsem psal, mrskneme to pro změnu (pokud nic nenajdu) na motorest Šustna (od Nesuchyně cca 2km). Už jsme tam byli jednou a docela gut, jen ceny více pražské....Tedy záleží co si člověk dá, že, jaksi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 jj, souhlas - Rychta někdy v létě o víkendu - vypadá to dobře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Ad tacho. Letos mají schválit, že pokud se zjistí jiný stav km, bude omezena způsobilost na 30 dní. Pokud došlo k výměně budíků, musí se to doložit fakturou za opravu apod. To je dobry, takze ja si stocim kilometry a mam auto nezpusobile, ale ze auto ma homologaci z vyroby na zaklade podvodu, tak to je cajk .Uz vim proc si Peetruv Rapid nepamatuju, vlastne tento zazitek smazal vsechny ostatní. Vybavuju si, jak v Krusarne lezl Kokta v zablacenych traktorech na zadni lavici Rapida a pekne se tam vrtel. No a doma Peetr zjistil, ze to na koberecku neni blato, ale rozmazla kejda , zde se tedy ušetřených 500Kc za gumove koberecky nevyplatilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Fabca prekvapila, maxidot nema. Nicmene v tom menu kdo by to hledal, proc to neni napriklad natrvalo v pravo nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 před 20 hodinami, Clint napsal: Pavko Kočkagine, jo vypadá to skvěle, ale nechal bych to někdy na léto Teď kvůli sněhu v těchto oblastech bych to nepokoušel a v zimě by tam KinderPlačka jel půl dne Jak jsem psal, mrskneme to pro změnu (pokud nic nenajdu) na motorest Šustna (od Nesuchyně cca 2km). Už jsme tam byli jednou a docela gut, jen ceny více pražské....Tedy záleží co si člověk dá, že, jaksi udělej to v těch doksech, to je blízko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Rádiusi, píšeš že fóbie maxidot nemá, ale na fotce je palubka s maxidotem??? Nechápu... Kokta: no hele asi tak o deset kiláků...to tě nevytrhne. A navíc ty stejně nejezdíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 aha a kdo minule přijel? no kdo¨ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 No my k tobě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 před 12 minutami, Clint napsal: Rádiusi, píšeš že fóbie maxidot nemá, ale na fotce je palubka s maxidotem??? Nechápu... Kokta: no hele asi tak o deset kiláků...to tě nevytrhne. A navíc ty stejně nejezdíš To není MaxiDOT, ale obyčejný palubní počítač. MaxiDOT vypadá takto: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Mě to přijde stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Už v jednom tématu se probírají oční vady, asi bys tedy měl navštívit nejbližšího oftalmologa. Je tam značná odlišnost, nehledě k tomu, že současně s MaxiDOTem máš i budíky palivoměru a teploměru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 No a ve finále je to stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Tak jistě - asi jako mizivý rozdíl mezi tvou OIII a Trabantem - obojí má volant a čtyři kola. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Stejně jsou to všechno sračičky . Mě by stačil jeden analogovej tachometr a mechanický počítadlo kilomterů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Opět si čtu CV a budu vybírat zaměstnance... To je zábava. Hlavně když jim řekneme, co dostanou. To se asi smíchy neudrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Neboj zase tak málo to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 To vis ze jo. Pawouk tady dela vetsi placku jak jsem ja a pritom 35 cista prazska ruka ma taky. Za 25 by v Praglu ani uklizecka nenamocila hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 před 2 hodinami, Pawouk napsal: Opět si čtu CV a budu vybírat zaměstnance... To je zábava. Hlavně když jim řekneme, co dostanou. To se asi smíchy neudrží. jj taky čtu a stejně nic nenaplním. tak 5 lidí bych potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Tys mě rozesmál, gaučovej povaleč a mele tady něco o nějakých fiktivních pěti lidech.....Potřeboval bys je, aby ti nosili žrádlo do postele a v noci vypínali počítač 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 před 10 hodinami, Petrrr napsal: To vis ze jo. Pawouk tady dela vetsi placku jak jsem ja a pritom 35 cista prazska ruka ma taky. Za 25 by v Praglu ani uklizecka nenamocila hadr. To zase nepřeháněj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 35 superhrubá 25 hrubá 20 čistýho Tak to je teda slávy ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 No není to moc, hlavně vesničanům neříkejte, že je to v €. To bychom se tu už nehli vůbec. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Mě to přijde stejný Je a neni. Nicmene to bohate staci a vypada to pekne. Pruser je, kdyz se ti to snazi neco rict, treba venujte pozornost venkovni teplote. Jeste ze to pise ihned po nastartovani, za jizdy bych ten rozsypanej caj neprecetl. Aneb zkus neco napsat na kalkulacce, takhle to vypadá. Vyfotim kdyz si vzpomenu.Analogovy palivomer bych i ozelil (ten digital je pouzitelny), ale ta teplota mi tam citelne chybi. Navic ty budiky tam maj pak hodne nevyuzityho mista. Už v jednom tématu se probírají oční vady, asi bys tedy měl navštívit nejbližšího oftalmologa. Je tam značná odlišnost, nehledě k tomu, že současně s MaxiDOTem máš i budíky palivoměru a teploměru. Ja to rikam porad To vis ze jo. Pawouk tady dela vetsi placku jak jsem ja a pritom 35 cista prazska ruka ma taky. Za 25 by v Praglu ani uklizecka nenamocila hadr. Za 25 (i hrubyho) by ti myslim i v Praglu uklízečka hadr smocila!Kokto a uz reknes co delas nebo proc shanis lidi? Byl jsi OSVC a ted uz jsi firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 [emoji3] Stejně jsou to všechno sračičky . Mě by stačil jeden analogovej tachometr a mechanický počítadlo kilomterů [emoji6] Nekdo o tom jen mluvi a ja si Dacku koupil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 35 superhrubá 25 hrubá 20 čistýho Tak to je teda slávy ... . A naklady pro zamestnavatele zhruba 50tis (2x25). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky