stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 10 hodinami, Petrrr napsal: Ten Stanmar me asi miluje jak me ma plnou ruku psani. Musim Te zklamat, jsem na vaginy, navic uz jsem zenaty. Ale neboj Stane i na Tebe dojde. Jen co si koupis novou Skodu. Na vsechny doslo. Driv nebo pozdeji. Mene nebo vice, ale doslo. Je treba naopak rozsirit podklub Placek a tak je slovensky bratr vitan. Obzvlaste 03 fl kde se urcite naslo rada novych uspor. No jinak stryc byl v Plzni na 3h prezentaci a predvadecce Kokodaka. Byl nadsenej jak z hlediska organizace tak vubec. Uplne je nadsenej z te sady jizdnich asistentu ( co ma samo objednano i ve svem). Uvidime jak dlouho ho to bude bavit pak v provozu po x tisicich km. Ale je pravda, co mu tam rikali ze jen v CR je uz prodano x tisic aut aniz by to auto ti lide poradne videli. To same v Nemecku. No uvidme, jsem na tu strycovo objednanou kraksnu v plne za 1.2 mil zvedavej. Jedine co tam nema je panaroma. Nemiluju Tě, sereš mě těma tvejma blbejma kecama, ale jsi kámoš a to je to hlavní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Před hodinou, Sabiza napsal: Do světlých zítřků tak maximálně se čtyřmi světly. Pak nám dej vědět, jak moc auto vrže a jak moc věcí nefunguje. Špunty do uší a v aute bude krásne ticho, Wonderove brýle a tiež sa nič nebude kaziť. To sú tie smart doplnky zatiaľ platené, časom v štandardnej výbave. Ten, kto bude mať v O3F náhon na všetky kolesá si môže dať na zadok 4x4x4 Editováno: 8. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Zachvíľu 2000 strán ? Pekne. Do konca roka mám čo čítať :-) Ja mam uz pres 5000 tis stranek! S tím panákem to nebude tak horké - my totiž pijeme točenou kofolu.... Ad. nový člen - když tady nebudeš hned jak budeš mít OIII fc plakat nad kvalitou škodovek, není problém, protože plačky a haniče už tu máme. [emoji6] A taky tu mame drzaky, autu nic neni, jsem spokojen, tydne v servisu a krom volantu uz sroubovali/menili vsechno. Ale vsechno funguje, to je jen pomsta [emoji3] nebo kuny. Tak dneska jedu do servisu na ty zrcátka. Snad už konečně dokončíme aféru Oziho pomsty. :-) Co mas se zrcatkama? Ozi ti tam dal ledky a ty to neumis vymenit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Stanmar si tu povida s Construktem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Ne, jen Tapatalk je tady na fóru rozbitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jou jou, a pak nejsou prachy na materskou Evropu.http://www.auto.cz/americane-za-dieselgate-vraci-vw-vraky-tento-je-ocesany-na-dren-101480 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Není kde to měnit, plasty musí bejt v teple a hrozí v mrazu prasknutí skla. Jedno stojí 5 tis. Zase chytrej Rádius [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 No podle marketingu ŠA je cílovou skupinou oblast kupujících s více než 100 tisícovým měsíčním příjmem na domácnost - verze Active, Style je snad pro výši 120 tisíc.... Takže pro takový socky co tady jsme to stejně není [emoji3] Jojo, na kinder kárku stačí roční příjem 120 tisíc. Tam se s odrenou prdelí Plačka vejde [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Tak si chci pustit pisnicky na youtube a co to na me neskoci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Tak nvm co bych mel jeste vypnout, pri 295km to poprve chciplo a od ty doby zas nic. Radiem to neni, tak zbyvaji uz jen svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 To není rádiem, to je Rádiusem [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Sem cekal kdo se chytne! A tipnul jsem si spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Tak Kabaň bere dráhu do BMW... Změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Taky už mohl jít dřív, než udělal z Oktávky to podivné auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Si ze me nekdo dela prdel, zase! A to jsem dal ze uz zadny arabase nechci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Asi nenosíš burku !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 nebo nikáb.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Nemusíš nám posílat ty obrázky, stačí napsat. Ikdyž se zase dozvíme, že posloucháš kvalitní hudbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 On by nám rád poslal fotky přítelkyně bez plavek, ale bojí se. Tak posílá alespoň toto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Keď si púšťaš muslimáky na Swingu, tak sa nediv, že máš veľkú spotrebu energie. :-) Ak Ti v aute niečo tiká, tak to nie je dobre. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) před 24 minutami, stanmar napsal: Tak Kabaň bere dráhu do BMW... Změna Je to dohoda medzi nami. Kabáň ide zo Škodovky k BMW a ja idem z BMW do Škodovky. Editováno: 8. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Takovej už tady jeden je - panVodič - nejsi to náhodou Ty ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jo poslouchal jsem i Rammsteiny, ale kdyz clovek potkava nemce na chodbe, tak si rika ze to asi neni nejlepsi. A radsi nechavam na youtube at neco pusti. Jenze kdyz si tam dam AAF nebo Bloodhound Gang, tak to po par pisnickach sklouzne na Biebra a nebo cernotu. Obecne u starych pisnicek to takhle dopadne u tehle modernejsich (LMFAO, Gueta) uz ne.Ps tak uz je jasny proc Octavia zdrazila, budou rikat novinarum ze za slabsim prodejem stoji vyssi cena a pokud se bude prodavat porad dobre, tak se aspon vydela. Maj to posichrovany. Dieselgate a Kaban za vse muzou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 2 minutami, stanmar napsal: Takovej už tady jeden je - panVodič - nejsi to náhodou Ty ? Tak to som sa teraz urazil :-) Pán Vodič dostal krátkodobú vychádzku z ústavu, ale ja som slobodnýýýý. Kua to mi pripomenulo, že mi žena nakázala plno vecí, čo musím urobiť :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Kúpiť múku, mlieko, vajíčka. Upratať izby a vyniesť odpadky.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky