motosman Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No jistě. Jedině ve dne. Kurňa, to budou výplaty.....Už to vidím..... nový dům, garáž pro 10 aut, bazén, sauna... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No jo no, závody s benzínama budou brzy minulostí, Lemans za chvíli taky končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 před 7 minutami, motosman napsal: No jistě. Jedině ve dne. Kurňa, to budou výplaty..... Už to vidím..... nový dům, garáž pro 10 aut, bazén, sauna... Jo, to bude paráda. Už přemýšlím, kam si nechám v práci vyvést venkovní zásuvku, tím pádem budu mít i vyhrazené místo sám pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Eh, že bych tedy raději začal šetřit na trolejbus ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No lidi na sídlišti na parkovišti budou mít problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Poříděj si kolečko a budou vozit baterky domů. Přes noc nabijí a ráno zase z5. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 (editace) Tak hoši.... Č A J O P Á T É !!! Zářijový sraz se koná 19. v 17:00 v Krušárně. Kdo by chtěl objednat vepřové kolínko, tak mi to napište, musím to zajistit předem S kým jsem mluvil, nebo se snažil dovolat a jak vypadá účast? Clint - zavolal jsem si sám sobě a jedu na kolínko Pawouk - polámaná haxna, nakopnul dotěrnou Čivavu (může ho vzít Motosman) Stanmar - může pravděpodobně později Ozák - jede Beutíček - jede na kolínko Kočkagin - jede Motosman - jede Pancho - nebere telefon, klasika Arlo - nebere telefon Tomiikk - jede Sid CZ - jede Rádiovka - nebere telefon, ošetřuje Čivavu Petrrr Kinderplačka - jede na kolínko Oplbiza - hodil obsazovák Kokta - zbytečné volat, nejede nikdy Editováno: 10. Září 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Jirik uz ani nedava na vyber terminy. Uz rovnou narizuje. To odkoukal z domumentu o Putinovi a Kimovi. Jeho vzory. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Tak jsem předsedovi domluvil a prý si můžeš vybrat termín. Nabídka je:19.9 v 16:58 / 16:59 a v 17:00 hod. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 No a az bude rust podil elektro, bude klesat poptavka po rope zatim co cena elektriky pujde nahoru. Pac se pro ucely elektromobilu jeste radne zdani. Tak pak bude benzin za 15 a ja si konecne poridim 5.0 V8 Ameriku. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 před 20 minutami, Petrrr napsal: Jirik uz ani nedava na vyber terminy. Uz rovnou narizuje. To odkoukal z domumentu o Putinovi a Kimovi. Jeho vzory. Je tady šéf? Je. Takže máš smůlu. Ostatně to v práci dělám obdobně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Vsak jsem slysel jak si uklizecky stezuji ze chces uklizet pod stolem kdyz tam sedis. Nekdo ma asistentky a nekdo uklizecky. Francouzi no. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Uklízečky tam nemáme. Bohužel ani asistentky. V kanclu mám jen neschopného kolegu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Vsak vim. Jsem tam byl ne. Moderni kancl v retro stylu 70. Let [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Jo, jen ten kolega je od té doby jiný. Ale já nepotřebuji nic extra moderního. Nicméně tam teď dva kancly prošly renovací a nacpou nám tam další lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Jo tak a kam sel ten puvodni kolega. Pusobil jako pohodar.No my zase mame trochu neschopnou kolegyni asi pul roku. Nyni jsme prijali absolventa strojare ( bude predelavanej na vzduchare) tak jsem naplej. Nedostatek lidi se hold projevuje. Musi kolikrat stacit i Ti co by driv nestacili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Bohužel odešel (a sním ještě jeden vedoucí, takže já jsem tam zůstal věkově i služebně nejstarší a nejzkušenější) začátkem roku, protože se neztotožnil s manýry nové firmy, která ho svou neschopností dostala do prekérní situace. Zatím tuším nedělá, dal si pár měsíců oraz a řeší nějaké otravné zdravotní problémy. Teď nám tam docela chybí, protože on jediný znal ten provoz z určité stránky - teď tam nikdo takový není a dost tápeme. Jasně, poradíme s tím, ale je to na dlouhé lokte a chce to čas. Já mám občas cukání se tam na to také vykašlat, protože je to jeden velký bordel a chaos. Sice to má i jistou výhodu, že v tomto prostředí se ledacos "ztratí", ale v některých věcech je to k uzoufání. A já bordel nesnáším. Nečekal jsem, že u takové nadnárodního gigantu se budu cítit jako u nějaké garážové firmičky. Už jen ty ubohé aplikace a programy, co máme + G mail. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Já se vám divím...To já si nestěžuju, akorát makám a už zívám, bude čas rozestlat kutloch Navíc se proslýchá, že odbory bojují za výrazné přidání peněz a když se o něco naše odbory snaží, tak jim to většinou vyjde No už je na čase...už nám snad rok nepřidali nic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 A nemáš tam flek? Lenošit umím špičkově. A navíc bych to měl kousek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 (editace) nemáte volny místo? dám ti svojí první vejplatu Editováno: 10. Září 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 A sakra, tady už se začíná licitovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 A ja tam nechci. Jde o moralni hledisko. Jake hodnoty Clint vytvari, jakou budoucnost pro sve deti ( pardon dite). Hledat po run way chciply a rozsmelcovany holuby. Navic nam ted pridaji na stravenkach ze 70Kc na 90Kc. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Tak tebe tam drží Venca a sekera v bistru na nádraží [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Pánové, konečně jsem si dal práci a udělal výcuc z jiných fór, aby hlavně plačkové viděli, že se nebrečí jen na škoda fóru 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Chybí tam kinder fórum a Plačka. Ale to by byla slohová práce pro první ročník základní školy. ( samá pravopisná chyba) [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky