PavkaKorčagin Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 před 11 minutami, stanmar napsal: dnes je to tady jak na sraze sexuálních maniaků.... Tak sem taky přihoď něco ze života, ať je o čem pokecat u dobrý večeře. Nemusíme jen pořád vychvalovat naše čtyřkolové miláčky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 před 16 minutami, stanmar napsal: dnes je to tady jak na sraze sexuálních maniaků.... Přeci nejsem maniak, ale úchylák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Ono, jestli to není příprava pro výrobu v DE aby se ze Superba víc vydělalo na německé platy.https://ekonomika.idnes.cz/skoda-superb-presun-vyroby-odbory-d59-/ekoakcie.aspx?c=A171123_093326_eko-doprava_fih Uz se to objevuje i jinde. http:// https://www.irozhlas.cz/ekonomika/skoda-superb-nemecko-jaroslav-povsik_1711231202_mos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 (editace) hlavně at neruší Španělskou divizi, dělají alespoň užitečnější auto. Editováno: 23. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Chraň bůh, kam by se ten svět bez té Cupry dostal 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Myslíš tím asi koktův svět 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Pristal by som, ani DSG by nemusela mať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 JJ, to je dobrá Octa a konfigurace, tuhle měl Stanmar půjčenou tu samou předváděčku za 850tis a když jsme se byli svést, už něco chrastilo v palubovce ve 2tis km. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 (editace) Oboje.... Editováno: 23. Listopad 2017, autor: Effendi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Když chceš, najdeš si vždy něco, co není úplně v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Jojo můj kolega z bývalé práce vždycky říkal: "Co v mládí nevošukáš, ve stáří nedohoníš" [emoji23]... Kecy. [emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Před hodinou, stafa napsal: Moja predstava je Okta kombi 2,0 TDI 135 kW DSG 4x4 LaK... Čo vy na to? No dobré, jen to TDI bych vyměnil za TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Pravda, že to TSI ojebali na převodovce a točivém momentu, tak trochu ztrácí smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 před 12 minutami, stafa napsal: Aj som sprvu o TSI uvažoval, ale potom som si povedal, že skúsim dechet kým ho zakážu... Je otázka zda ještě kupovat Diesel, když v Německu a Západní Evropě strmě padají ceny dieslů a toto se může brzy projevit i zde. Ten tlak na likvidaci dieslů bude ještě sílit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Oni ty cenovky padají jak kde. Jsou auta, která i s dieslem drzi cenu... Politika je sice proti, ale ono to zase tak super horky nebude. At si kazdy koupi, co potrebuje a co chce Taky jsem si koupil diesel, sestihrnec a nemuzu se ho nabazit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 No tentokrat si nedelam srandu a Stanmar zde potvrdi..Pazvuk v palubovce no. Proc bych lhal ze. Ale to byla velmi vzacna vyjimka. To se stava i mnohem drazsich aut. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Se podivejte ve Svedsku. Tam diesly davaji co by ojetiny 3-5tilety temer zadarmo. Uz to tam nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Ano, potvrzuji cosi tam cvakalo - ale za celý víkend jsem nezjistil kde. A držák parkovacích lístků to nebyl. Nebylo to nic strašného, podstatné je, že nic neupadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 před 2 hodinami, stafa napsal: Moja predstava je Okta kombi 2,0 TDI 135 kW DSG 4x4 LaK... Čo vy na to? Za mne jako benzíňáka TDI ne a DSG taky ne, ovšem když Ti to někdo zaplatí tak to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Roomster - tak tam mi to v zimě z palubky občas vrzalo, a to vlastně i ve fabce ( tam jsem to jako v jediném autě reklamoval a... úspěšně). Jinak to však neřeším, je to nejspíš tzv. vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Tak já ve fabce k tomu měl ještě zatékání přes dveře do vozu, tak jsem je to nechal udělat najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 (editace) u ochcávky mě furt bliká nějaká loď a nějaký písmena EPC.... už to dělá měsíc a furt to nechce přestat. Editováno: 23. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 (editace) před 3 hodinami, stafa napsal: Plačkáš, alebo ma chceš navečer nasrať? Samozrejme, myslené obrazne... Fakt sú tie Okty také hrkálky? Hele jsou Ale když si pustíš rádio, tak to přehlušíš Já bez rádia ani ránu. Ale na druhou stranu, pazvuky jsou provozní zvuky a jinak je to auto opravdu v pohodě Mám najeto 96tis a v létě je klid úplnej, jen v zimě se spouští pokaždé orchestr Diesel je ok, žere málo a jede i do kopce Já jsem spokojen. Když budeš brát Vervu, je i tichej. Dneska jsem zrovna hovořil se známým z autorizáku, dělá to už dvacet let a ačkoliv na některé motory nadával, tak dvoulitry naftu skutečně chválil, že se neserou, vstřiky drží.... Editováno: 23. Listopad 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Skodovkari, jak je videt se smirujou u auta za 3/4 milionu s ledascim. Kdyby to same delalo v jinem aute a znacce, to by na nem nenechali nit suchou, resp. plechy suchy. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Stafo, hlavně pozor na kindernákazu, Pawouk se už stihl od plačky Petrrra nakazit a nechce ho to pustit Je to vražedná choroba a může se stát, že člověk skončí u korejců 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky