stanmar Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 před 6 hodinami, Clint napsal: Hoši díky za sraz. Pár jedinců zklamalo, třeba Brejlovka s bráchou Ty vtipe....já celou noc makal v práci. Což Ty vůbec neznáš. A vůbec...dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 No ne, on dorazil i Kokta? Tak to jsem o hodně přišel. Kucí, myslel jsem na vás, ale Vánoční koncert se neptá a přípravy jsou v plném proudu. Doufám, že v lednu to už bude v pohodě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Ten vánoční stromek, co na koncertu hraješ jsi mohl nazkoušet za deset minut i na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 No ne, koleno je maso, stromek je zelenina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) před 7 hodinami, beuticek napsal: No ne, on dorazil i Kokta? Tak to jsem o hodně přišel. Kucí, myslel jsem na vás, ale Vánoční koncert se neptá a přípravy jsou v plném proudu. Doufám, že v lednu to už bude v pohodě však sem přijel já... TYYYYYY nikde včetně Spider-mana a Marcela. Editováno: 29. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Njn, sorry, tak příště doraž taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) před 5 hodinami, beuticek napsal: No ne, koleno je maso, stromek je zelenina Pavel si dal desert alias "špalek chleba s krkovicí a cibulou" Editováno: 29. Listopad 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) Nojo, to je pravda.... Editováno: 29. Listopad 2017, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 To je desert pro uhlobarony. Když celý den, kutá uhlí, tak pak se potřebuje pořádně najíst. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: však sem přijel já... TYYYYYY nikde včetně Spider-mana a Marcela. Mě si do huby neber, přijedeš jednou za dva roky tak kušuj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Teď říkal synovec, že bude jezdit už pravidelně ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Krásná flákota! Tu chci příště taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 před 2 hodinami, stanmar napsal: Mě si do huby neber, přijedeš jednou za dva roky tak kušuj. No jo, musels tocit volantem, tak si urazeny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Koukal jsem ted na uctenku z Mastale a provozni asi chodi na skoleni do Krusarny. Kokeno bylo pred rokem 2x vetsi a hlavne bylo za 170 a ne jako dnes za 230. Presso 4 petky. Clinte priznej se, kolik z toho mas 30%? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Hele taky mi to přišlo dražší a menší, už to stojí za hovno jako všude. Souhlasím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Tohle si přečtěte: Umírám smichy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 To je prd. Ale tohle už je materiál....https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1663906570351327&id=100001959994579 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Taky dobrý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Zasraný Hnědočeši. Doufám, že cálujou a maj exekuci na dávky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Přesně. Nesnáším tyhle zm.dy bez ohledu na to, jak jsou barevný. Nesnáším sviňáky obecně. A vážně uvažuju o kamerce do auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 (editace) mě je taky jedno jak jsou barevní. Větnamci maj taky barvu a vůbec mi nevaděj. Nic proti nim nemám, páč s nimi nemám špatné zkušenosti. Ale s těmi Hnědočechy viz. video mám opačné zkušenosti. Je to jen o zkušenosti a je mi jedno jakou maj barvu. To jak vyadaj je jen dar od Boha, abychom je poznali. A ťěch cca 5 % slušnejch maj holt smůlu. Když vidím Hnědočecha, nic dobrýho od něj nečekám a ještě jsem se nespletl. Editováno: 30. Listopad 2017, autor: Clerfayt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 No je to pěkněj materiál Do mě se trefilo nějaké auto z kraje týdne při parkování. Ještě že mám rámeček RZ na předním nárazníku, trefil rámeček a kus odlétnul, jinak by byl v nárazníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 No tak to jsi měl kliku. Dal bych krk za to, že to byla nějaká dylina v SUV. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 (editace) nebo nějakej neřidič v oktávce a nebo v jakémkoliv autě Editováno: 30. Listopad 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 před 4 hodinami, Clerfayt napsal: Zasraný Hnědočeši. Doufám, že cálujou a maj exekuci na dávky. Neviem, či na toto môže byť exekúcia. A tie k...y to dobre vedia... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky